IGNI- Szeretet (Legends)

IGNI

Igni egy igazi sztár kavalkáddal az oldalán jelentkezett vadonatúj dalával a Szeretettel.

A téma mily meglepő hogy nem másról hanem a szeretetről szól ebben az új Legends dalban.

Olyan zenészekkel és arcokkal dolgozott együtt Igni mint L.L. Junior, Young G, Horus a Children of Distance csapatából, Goore, Hekiii és JBoy párosa, valamint Gino. Vagyis egy ilyen közreműködés hallatán már egyből kíváncsiak is vagyunk az új dalra, illetve arra is kíváncsiak vagyunk hogy mi sül ki belőle.Azt kell mondani hogy egy dallamos kellemes könnyed kis alkotás lett.

Hallgassátok meg és mondjátok el róla a véleményetek.

L.L.JUNIOR-HORUS-IGNI-YOUNG G-GOORE-GINO-HEKIII-JBOY – SZERETET


Korábbi IGNI hírek

2018.11. – IGNI- Őrült vágy

Igni

Igni legfrissebb zenéje az “Őrült vágy” pár napja jelent meg, és egy szerelmi háromszöget, valamint egy lány iránti olthatlan forró vágyódást mutat be.

Egy lányhoz fűződő őrült vágyáról szól a dal, vagyis hogy Igni annyira kívánja a lányt hogy minden nap arra ez egy bizonyos lányra vágyik egész nap és minden éjjel.

R’n’B és pop-os stílust magába vegyítő dal egészen király lett!

Abban valamennyire biztos vagyok hogy a női olvasóink szívét megdobogtatja majd a dal.

Itt tudjátok meghallgatni.

IGNI – ŐRÜLT VÁGY


2018.11. – IGNI – Ne Engedj El

IgniIgni vagyis Batka Ignác legújabb klipje szombaton került nyilvánosságra, az előadó saját zenei csatornáján.

Alig 3 nap alatt leforgása alatt igen népszerűvé vált a nóta.

A “Ne engedj el” egy szerelmes dal, amelyben Igni megmutatja romantikus oldalált, és azt hogy mennyire tud rajongani egy lányért.

A képi világ is nagyon jó lett igazi szépséggel forgatott ebben a videoklipben az énekes.

Kellemes dal lett, abszolút ajánlanom meghallgatásra.

Itt tudjátok megfülelni.

IGNI – NE ENGEDJ EL


2018.08.- IGNI feat. GINO – Ebbe Belahalok klippremier

IGNIIgni vadonatúj videoklipje a Ebbe Belehalok címet kapta a zenésztől, melyet tegnap késő este jelentetett meg saját YouTube csatornáján. A dalt és a klipet Ginoval együtt jegyzi Igni, és a Gino nevéhez köthető a zenei alap megalkotása is. A dalban Igni egy új frizurával forgatott, volt már fonott haja, rövid haja, és majdnem minden fajta stílust kipróbált hajkorona terén, de ez most olyan Ricky Martinos latinos felzselézett stílusú lett, amely elég jól megy a benne szereplő motorhoz, és ehhez a latinos szín és dallamvilághoz is. A dal refrénjében az autotune technika is teret kapott, mely így különlegesebb hangzást biztosít az egész dalnak. A legerősebben a reggaetonos hatás érvényesül benne, és a popos latinos elemek keverednek még benne néhány modern effekttel együtt. A végeredmény egy igazán hallgatható, kellemes kis nóta lett, amelyet kínálok nektek meghallgatásra és megtekintésre. Mindenkinek ajánlom aki szeret bulizni, és pezseg a vére és mindezt a táncparketten is be szeretné majd mutatni tánctudását egy lánnyal, vagy épp előadni egy fiúnak.

IGNI feat. GINO – Ebbe Belehalok