Krúbi interjú 🎤 Magyar Rap Scarcity BP ⚡️ Tirpa 😎 Aza

Krúbi

A magyar hiphop zene egyik friss és országos szinten ismert tehetségével Krúbi-val beszélgettünk átfogóan és őszintén az eddigi zenei pályafutásáról és az életéről!

Érintettük azt is hogy jött a kapcsolata a zenével, felidézve mindazokat az impulzusokat amik az ifjú Krúbi zenei életére hatással voltak gyermekkorában vagy akár hatással vannak manapság is .

Szóba kerültek a jövőbeni zenei tervei, friss klipjei, valamint arról kikkel fog együtt dolgozni a közeljövőben a magyar zene és hiphop világából . Beszéltünk kapcsolatáról Dé:Nash-el is, honnan ismerik egymást, mennyire értik meg egymást az életben.

Hallhattunk tőle rengeteg vicces és személyes sztorit, megtudhattuk többek között azt is hogy milyen kapcsolatban áll a Scarcity BP tagokkal . Azt tudtátok hogy Krúbi szereti a rock zenét?
Kiket tart jónak a hazai zenei szcénából, kiken nőtt fel és a hazai előadók mellett kik azok a külföldi előadók akikre azt mondja hogy adja számára.

Ezeken kívül még jó pár személyes területet érintettünk vele, de megnézve ezt az interjút átfogóbb képet kaptok Krúbi életéről.
Krúbi igazán laza és vidám és forma privátban is, akivel az ember szívesen beszélgetett kamerákon kívül is.

Krúbi 😎 interjú – Magyar Rap, zenei jövő, Scarcity BP, Tirpa, Aza, Dé:Nash


Korábbi Krúbi hírek

2018.09. – Krúbi – Dobd Fel Magad

KrúbiKrúbi Dobd fel magad című számával kezdjük a mai napot. Krúbi 2017-ben tűnt fel a magyar zenei szcénában, és úgy tűnik népszerűsége töretlenül növekszik a magyar hallgatók körében.

Stílusára jellemző az, hogy a rímeket nagyon jól használva, mély társadalomkritikus témákat érint, politikusokat és politikai erőket kritizál benne, de nem csak egy oldalt, hanem mindenkinek úgy általánosságban véve odapiszkál egy kicsit.

Természetesen azért valamennyire ki lehet venni azt is, hogy melyik iránnyal szimpatizál jobban de figyelni kell hozzá.

A klip igazán kreatív és egyedi lett, művészeti vonalat is beemeli a klip képi világába Krúbi.

A rímeken és a példáin keresztül sok mindenre rávilágít, és görbe tükröt tart a hallgatóságának, de határozottan és karakteresen kifejti benne a véleményét, a sztereotípiákat is érinti a származását boncolgató szövegrészletében.

Egyedi stílus, és egyedi alkotás az egészen biztos!

Krúbi – Dobd Fel Magad