Travis Scott – CAN’T SAY

Travis Scott

Máris itt van Travis Scott legfrisebb dala és a hozzá elkészített látványos videoklipje a Can’t Say.

A videó igencsak látványosra és már-már egy futurisztikus filmre emlékeztet ami valóban minőségi munka lett, számos érdekes és vizuálisan erős technikai megoldással. Kicsit vissza a jövőbe feeling motoros verzióval megspékelve.

Vagy akár úgy is lehet nézni, hogy Travis amilyen és amennyi tudatmódosítóval éli mindennapjait, így ezeket a látványos képeket megálmodja és aztán ír belőle egy forgatókönyvet amelyet aztán minden videójának képi anyagánál kivitelez a rajongók legnagyobb boldogságára.
Scott utóbbi videoklipjei egytől egyig mesterművek a maguk nemében, mind zeneileg mind pedig vizuálisan.

A produceri munkálatok jelen esetben Saint Lauren nevéhez fűződnek.

Itt a legújabb alkotás amit tőle mutatunk most nektek.

Travis Scott – CAN’T SAY


Korábbi Travis Scott hírekHirdetés

2018.10. – Travis Scott & Drake – Sicko Mode

Travis ScottAhogy a címből is kiderül, röviden ez a véleményem Travis Scott és Drake új közös világslágeréről a Sicko Mode-ról. A zene természetesen nagyon jó lett, és egészen biztos vagyok abban, hogy a közeljövőben szinte a legtöbb hiphop klubban és dizsiben pörögni fog a páros új zenéje. A produceri munkálatokat Nathan Scherrer Sam Lecca látták el, és ennek eredménye lett ez a frappáns kis cumó. Azok a DJ-k akik itthon követik az aktuális trendeket, és szerencsére van belőlük jó pár, de egy pár példát kiemelve, DJ Gozth, DJ Nice, vagy DR BRS és Dr Catch is jó szetteket tolnak szép hazánkban. Maga a videoklip annyira látványos lett, bizonyos helyeken majd hogynem ijesztően látványos, hogy leesik majd tőle az állatok. Tulajdonképpen olyan mint egy k*bítószer hatása alatt átélt flash hatás, mintha azt mutatnák be, hogy ők ha beszednek, vagy beszívnak valamit, akkor mennyire színesben látják a világot. Néha gyorsítva, néha lassítva, néha színesen, máskor pedig feketében és fehérben.

Ne ijedjetek meg! Még több ilyet szeretnénk látni Travis Scott és Drizzy Drake. Szerintem egyszerűen k*rva jó lett!

Nézzétek meg!

Travis Scott – SICKO MODE ft. Drake


Travis Scott élete és karrierje

Travis ScottHirdetés

Jacques Berman Webster II néven született 1992. április 30-án, szakmailag ismert Travis Scott (korábbi nevén Travi $ Scott, amerikai rapper, énekes, dalszerző és lemezgyártó. 2012-ben Scott aláírta az Epic Records első nagy címkéjét. Ugyanezen év novemberében Scott aláírt egy megállapodást a Kanye West jó zenével, a nagyon jó Beats gyártási szárnyának részeként, miután megjelent a 2012-es „Cruel Summer” címkén. 2013 áprilisában Scott aláírt egy szerződést a T.I.-nál.

Scott első teljes hosszúságú projektje, az Owl Pharaoh címmel ellátott keveréke 2013 májusában önmagában jelent meg. Ezt egy második, a nap előtti Rodeo nap előtti mixape követte 2014 augusztusában. és az “Antidote” hitelt vezette, amely elérte a US Billboard Hot 100 diagram legfelső 20-at. Második albumát, a Birds in the Trap Sing McKnight-t 2016 szeptemberében adták ki, általánosságban pozitív véleményekre. A következő évben Travis Scott kiadott egy együttműködő albumot a Havoo Jack nevű Quavo címmel, Huncho Jack néven. 2018. augusztus 3-án kiadta harmadik albumát, Astroworldot; először az első Hot 100-as számú, “Sicko Mode” számot készített.

Travis Scott korai élete

Jacques Berman Webster II 1992. április 30-án született Houstonban, Texasban. Missouri városában nőtt fel, egy középosztályú külvárosi területen, amely Houston délnyugati részén határos. Webster a nagymamájával élt, de később a külvárosba költözött, ahol apja saját üzletét vezette. Webster részt vett Elkins középiskolában, és tizenhét évesen végzett. Webster ezután részt vett a Texas San Antonio-i Egyetemen, mielőtt elhagyta az évfordulóját, hogy teljes mértékben folytassa zenei karrierjét.

Miután kimaradt, Webster azonnal New Yorkba költözött, és megpróbálta elindítani zenei karrierjét. A szülei csalódtak, hogy elhagyta az iskolát, és végül pénzügyileg megviselte.

Travis Scott karrierje

2008–12: Karrier kezdetek és rekordok
Webster egy duo-t alakított ki a régóta ismerős Chris Holloway-vel, a The Graduates néven. 2008-ban a duó megjelentette első névtelen EP-jét a közösségi hálózat honlapján, a Myspace-ben.

A következő évben Scott és OG Chess, a Travis egyik iskolatársa, a The Classmates csoportot alkotta meg. Az osztálytársak két projektet jelentettek be, a Buddy Rich 2009-ben és a Cruis’n USA-ban 2010-ben. Scott főként mindkét projekten végzett termelési munkát. A duó 2012 végéig együtt maradt, amikor a személyes konfliktusok és a pénzügyi viták a csoport feloszlatásához vezettek.

Az egyetem elhagyása után Scott átkerült Houstonból New Yorkba, ahol Scott elkezdett dolgozni Mike Waxx barátjával, aki az Illroots zenei honlapján volt. Miután New Yorkba költözött, Scott aludt a padlón a barátja házában, és idejét a Just Blaze stúdiójában töltött. Végül New Yorkban csalódott és a progresszió hiánya Scott csak négy hónap elteltével költözött Los Angelesbe, Kaliforniába.

Los Angelesben Websteret elhagyta barátja, aki megígérte, hogy segíteni fog neki lakhatással. A szülei pénzügyileg levágták őt, és végül kénytelen volt visszaállítani Houstonba, ahol szülei elhajtották otthonukból. Webster ismét visszatért Los Angelesbe, és elkezdett aludni egy barátja kanapén, aki a Dél-Kaliforniai Egyetemen tanult. Atlanta-alapú rapper és a Grand Hustle Records tulajdonosa, T.I. később hallaná a Webster egyik “Lights (Love Sick)” című produkcióját. Miközben Los Angelesben tartózkodik, T.I képviselője kapcsolatba lépett Websterrel, és kérte, hogy vegyen részt egy stúdióban egy találkozóra. Az ülés során T.I. freestyled alatt állt az “Animal” -re, Webster egyik produkciójára.

Travis Scott első szóló albuma

Scott első szóló teljes hosszúságú projektje Owl fáraó, melyet 2012-ben szabadon letölthetnek. A projekt azonban késik, és bejelentették, hogy egy későbbi kiadásért szánják őket. A projektet később Kanye West és Mike Dean újra létrehozta, majd ismételten késleltetett a mintavételi problémákra. A promócióban Scott elengedte a “Blocka La Flame”, a GOOD Music címke-barátja, a Pusha T egyetlen “Blocka” című lemezének remixét (amely a Scott termelését és énekét tartalmazza). A zenét a Young Chop készítette, és Scott saját maga is előállította Mike Dean mellett. 2013. március 22-én Scott kiadta a “Quintana” című dal zenei videóját, amely a Owl-fáraó számára jelenik meg. A mixape a dalnak az amerikai rapper Wale kollégája vendégének énekelt, míg a produkciót Scott maga, a Sak Pase és Mike Dean mellett kezelték. Március 27-én XXL kiderült, hogy Scott a Freshman Class 2013 tagja volt. 2013. március 29-én, a DJ Semtex brit korongjátékosával folytatott interjúját követően Scott bemutatta a “Upper Echelon” című kereskedelmi debütáló kislemezét, amelyen 2 Chainz és T.I. 2013. április 2-án Scott elmondta, hogy Owl fáraó volt a hivatalos debütáló keveréke, és 2013. május 21-én kerül az iTunes Store-ba. 2013. április 23-án “Upper Echelon” -ot küldtek a városi kortárs rádióba. Az EP ingyenesen letölthető.

Travis Scott 2014

2014. március 13-án Scott egy új dalot készített, a tentativs Twitter fiókot, hogy a dal nem “1975-ösnek” nevezhető, és szerepel a második, napja előtti Rodeo naptárban. Később a Twitter-fiókjába lépett, hogy bejelentse a Rodeo-t, mint a hivatalos címét főcímke debütáló stúdióalbumának. 2014. május 5-én Scott kiadta a dal teljes verzióját, az új címmel, a „Don’t Play” címmel, amely az 1975-ös angol rockbanda „M.O.N.E.Y” dalának mintáját tartalmazza. 2014. július 11-én, a „Ne játsszák” hivatalosan kiadták a vezetői egyedül a Digitális terjesztés útján a Rodeo napok előtti napon.

A Rodeo napok sikere után Scott bejelentette, hogy a Rodeo Tour nevű koncertes túrát Rich Gang rapper Young Thug-val és producere, Metro Boomin címmel jelentette be. A turné 2015. március 1-jén kezdődött, Kaliforniában, Santa Anában, és 2015. április 1-jén végződött, Oregonban, Portlandben. A túra nagy városokon, például Denveren, Colorado-ban, Houstonban, Texasban, Chicago-ban, Illinois-ban, Detroitban, Michiganben, New Yorkban, Atlanta-ban, Georgiaban, Philadelphia-ban, San Diego-ban, Los Angelesben, San Francisco-ban, Kaliforniában és Seattle-ben. Második előadásokat adtak hozzá olyan városokhoz, mint Los Angeles és New York City, miután első bemutatói túl gyorsan elfogyott rajongóik szemei felé. Az olyan városokban, mint Kanye West, Chris Brown, Wale és Birdman, különleges vendégmegjelenéseket tettek. Scott Rodeo Tourja a mai legvadabb rap túrák egyikének számít.

2015–16: Rodeo és Birds in the Trap Sing McKnight

A Rodeo-t 2015. szeptember 4-én jelentette be a Grand Hustle és az Epic Records. Az album vendégei Quavo, Juicy J, Kanye West, The Weeknd, Swae Lee, Keef főnök, Justin Bieber, Young Thug és Toro y Moi, Big Buck és a Mike Dean, a Kanye West, a WondaGurl, a Suber, a DJ Dahi, Boomin metró, 1500 vagy Nothin ‘, Sonny Digital, Southside, Terrace Martin, Zaytoven, Pharrell Williams és Scott maga. Az albumot két kislemez támogatta: “3500”, Future és 2 Chainz, valamint “Antidote”. Az utóbbi lett az Egyesült Államok Billboard Hot 100-as diagramjának legmagasabb térképe, amely a 16. számnál a legmagasabb értéket érte el. Rodeo általában pozitív kritikákat kapott a kritikusoktól, és a harmadik számban debütált a US Billboard 200-as diagramon. A Billboard Rap albumok listáján is elsőként debütált.

Travis Scott stúdióalbuma

2016. január 4-én Scott bejelentette, hogy új stúdióalbuma van. 2016. február 8-án bejelentették, hogy az iLoveMakonnen, Vic Mensa és Travis Scott a “WANGSQUAD”, egy Alexander Wang kampány részét fogják képezni. 2016. március 29-én, 300 Entertainment Lyor Cohen ügyvezető igazgató kiderült, hogy Scott és Young Thug együttesen bocsátották ki, és Scott újabb albumát “klasszikusnak” nevezte. 2016. április 7-én Scott először egy fiatal Thug-szal közös előnézeteit mutatta be. 2016. május 17-én Scott bejelentette, hogy második albumának címe a Birds a Trap Sing McKnight-ban lesz, és megerősíti a harmadik albumának Astroworld címét. 2016. június 3-án megjelent a Thug és Scott közötti együttes együttes, a “Pick Up the Phone”. Az egyetlen, amely az Atlanta-i Quito-ból származik, a Migos, a Billboard Hot 100-as számot elérte a 43-as számot, és az Amerika Recording Industry Association (RIAA) által tanúsított kettős platina.

2016. augusztus 31-én Scott bejelentette, hogy a Brap a Trap Sing McKnight-ban végül elkészült egy postán Instagram-on. Scott először bemutatta az albumot a .wav rádió harmadik epizódján, 2016. szeptember 2-án, majd később megjelent az iTunes és az Apple Music alkalmazásban. 2016. szeptember 11-én az album Scott első számú albumává vált az Egyesült Államok Billboard 200-ban. 2016. szeptember 12-én, az Universal Music Publishing Group vezérigazgatója, Jody Gerson bejelentette, hogy a címke világszerte kötött megállapodást írt alá Scott-nel.

Ugyanebben az epizódban Scott előadást tartott a Birds-ben a The Trap Sing McKnight-ban, és azt is bejelentette, hogy a Kanye West kegyetlen télén lesz az ügyvezető. Zenei címke debütáló összeállítása „Kegyetlen nyár”. Az epizódban a következő albumot írta: “nagyon fiatalos, egyenesen a pontig, mint a legmélyebb ember, mint az illeszt album.”

2017 – jelen: Huncho Jack, Jack Huncho és Astroworld

Scott az All-Star Hétvégén 2017. február 16-án New Orleansban, a Champion Square-en játszott. 2017. március 10-én a New Orleans BUKU Music + Art Project fesztiválon is szerepelt. Március 5-én Scott bejelentette a “Birds Eye View” koncertútját. Másnap, a turné dátumait és városait bemutatták, és március 10-én kezdődött New Orleansban, Louisiana-ban, és június 2-án véget ért az oregoni Eugene-ben. 2017 márciusában Scott bejelentette, hogy saját megjelenését Cactus Jack Records néven indítja el. Egy interjú során Scott azt mondta: “Nem csinálom, hogy pénzügyi ellenőrzést gyakorolhassam a zeneim felett. Először is szeretnék segíteni más művészeket, új neveket indítani, lehetőségeket biztosítani. Jobb, ha nem mondok semmit, nem hazudok a művészeknek az album kiadásának dátumairól vagy a videók és albumok költségvetéseiről. ” 2017. június 15-én Scott bejelentette, hogy európai lépést fog csinálni. Birds Eye View Tour “. Az európai láb kezdődött a június 23-án Párizsban, és július 9-én zárult le Finnországban. Ez a láb főként fesztiválkészlet vagy kisebb klubbeállítás volt.

2017. április 3-án arról számoltak be, hogy Scott egy együttműködő albumon dolgozott, amelyen a Migos Atlanta-alapú rapper Quavo-ját jelentette. A GQ-val beszélve megerősítette: „Hamarosan eljön a Quavo album. Hamarosan új zenét dobok. Tudod, hogyan csinálom ezt: szeretem a meglepetéseket. Az együttműködésen alapuló albumon kívül Scott bejelentette, hogy az Astroworld harmadik stúdióalbuma, az azonos nevű, meghiúsult Houston-i tematikus park után kapta meg a nevét, és valószínűleg 2017-ben fog megjelenni. Scott szintén a Canadian rapper Drake More Life (2017) című projektjéről, a “Portland” című műsorról szólt. A dal az Egyesült Államok Billboard Hot 100-as kilencére emelkedett, és az első tíz legjobb dala volt, mint egy művész.

2017. május 16-án a Scott három új zeneszámot adott ki a SoundCloud-on, miután egy időre ugrott a közösségi médiában. A műsorszámokat “A Man”, “Green & Purple (Playboi Carti-val együtt)” és “Butterfly Effect” -nek nevezték el. Ez utóbbit minden más streaming szolgáltatáson is kiadták. A “Butterfly Effect” zenei videója 2017. július 14-én került kiadásra. 2017. augusztus 10-én a Scott “ALBUM MODE” -et tweetelt, mivel éppen befejezte a “DAMN. . Ez a tweet azt jelezte, hogy most az AstroWorld albumán dolgozik. 2017. augusztus 27-én a Scott a Thirty Seconds to Mars-nal a 2017-es MTV Video Music Awards-on, a “Walk On Water” címen játszott.

2017. szeptember 18-án Quavo és a Migos egy interjút készített. Quavo kijelentette, hogy a Travis Scott lemeze hamarosan “valóságos” lesz. Azt is kijelentette, hogy ő és Travis Scott több mint 20 feljegyzést készítenek. 2017 októberében Scott egy különleges, “Deserve” című darabon szerepelt a kínai születésű kanadai rapper Kris Wu által. 2017. december 7-én a hivatalos Twitter Twitter számláján a Quane Zane Lowe interjút készített egy klipjéről, amelyről megkérdezte, hogy a közelgő projekt címéről kérdezték, hogy Huncho Jack, Jack Huncho lesz.

Scott volt a Trippie Redd “Dark Knight Dummo” -án, 2017. december 6-án. A dal a 72-es csúcson érte el a Billboard Hot 100-at. 2017. december 21-én a Webster és Quavo kiadták Huncho Jack, Jack Huncho együttműködő albumát. Az album a Billboard 200-as 3. számán debütált, és hét számlapot tartalmazott a Billboard Hot 100-on. A Huncho Jack, Jack Huncho kiadása után Webster sokkal gyakrabban került a stúdióban, és Billboard várt első negyedévi kiadását az AstroWorld számára.

2018. Május 3 – án Travis Scott kiadott egy “Watch” címet, melyben Kanye West és Lil Uzi Vert szerepelt. Az egyedülálló promóciós anyagként megjelent a közelgő harmadik stúdióalbuma, az Astroworld. Az Astroworld-t 2018. augusztus 3-án adták ki a kritikus elismeréshez, és a Billboard 200-as számán debütálták. A “Sicko Mode”, az album második kislemeze, a Billboard Hot 100-as számú első helyezettje volt, és Scott lett a legmagasabb grafikus szólószáma. Scottot a Metro Boomin nem All Heroes Wear Capes öt pályáján szerepelték. Decemberben Billboard arról számolt be, hogy Scottnak a Super Bowl LIII félidőben mutatkozik be a Maroon 5 szettje alatt.

Travis Scott művészete 

Scott kijelentette, hogy Björk, Portishead, Bon Iver, Kid Cudi, M.I.A., Kanye West, Toro y Moi, Tame Impala, T.I. és Thom Yorke. A Spin magazin összehasonlította a 2013-as keverékét a Owl fáraóval, a Kid Cudi emberével a Hold II-ben: Mr. Rager legendája.

Scott nagymértékben kihasználja az audio-manipulációs hatásokat, mint például az Auto-Tune, a phasing, a késések és a sztereoképes kórus és harmónia struktúrák, amelyeket elsősorban Mike Dean és Alex Tumay gyártók befolyásolnak. Scott zenei stílusát úgy írták le, mint a “hagyományos hip-hop és lo-fi” keverékét, és gyakran “ambientként” jellemezték Scott maga azt mondta: “Nem vagyok hip-hop”. A keselyű a skót hangját úgy írta le, mint “szüntelenül sötét, szinkretikus, hi-res, és mindenekelőtt természetellenes.”

Scott azt mondta, hogy a Broadway színházi rajongója, és szeretne egy albumot mutatni a show tune cover-okról. Azt mondta, hogy a jövőben saját zenéjét akarja írni.

Travis Scott magánélete

Scott 2017 áprilisában kezdte a valóság televíziós sztárját és Kylie Jenner vállalkozóját. 2018. február 1-jén Jenner megszületett első gyermekük, Stormi Webster lány


Travis Scott interjú

Sajnos jelenleg nincsen aktuális Travis Scott interjúnk.


Travis Scott videók és klippek

Travis Scott- YOSEMITE (2018)

Travis Scott- BUTTERFLY EFFECT (2017)

Travis Scott- goosebumps ft. Kendrick Lamar (2017)


Travis Scott diszkográfia
  • 2013: Travis Scott- Owl Pharaoh
  • 2014: Travis Scott- Days Before Rodeo
  • 2015: Travis Scott- Rodeo (Platina minősítés)
  • 2016: Travis Scott- Birds in the Trap Sing McKnight (Platina minősítés)
  • 2017: Travis Scott- Huncho Jack, Jack Huncho
  • 2018: Travis Scott- Astroworld (2x Platina minősítés)