Juice WRLD – Hear Me Calling

Juice WRLD

Holnap érkezik Juice WRLD vadonatúj lemeze a „Death Race For Love”.

A Juice rajongók már tűkön ülve várják azt hogy meg tudják hallgatni kedvencük vadonatúj albumát és a zsír új dalokat.

Nem lesz igazán sok közreműködő az új albumon, de az egik leghíresebb akit érdemes kiemelnünk az Young Thug személye lesz.

Mi mindenképpen nagy érdeklődéssel és figyelemmel várjuk az új cumót, és kíváncsiak vagyunk arra hogy fog teljesíteni a zenei listákon és az egyéb zenei platformokon.

Valószínűleg elég jól de erre hamarosan fény derül.

Juice WRLD – Hear Me Calling
Korábbi Juice WRLD hírek


Hirdetés

2018.11. – Juice WRLD – Realer N Realer

Juice WRLDJuice WRLD és Future legújabb közös dala az albumról új videóval egybekötve.

A dal egy utcai street klip lett, amelyben kocsin ülve kocsi előtt állva, illetve konyhában ülve rappelik el a verzéiket a srácok.

Természetesen a kihagyhatatlan Codein szörcsölgetés üdítős pohárból is bekerült a klipbe, hogy így legyen rílebb a cumó.

Real mondanivaló, téma a bűnözés és kábítószer,no meg az utcai élet egy-egy jelenet kiemelve, egyszóval a mai értelemben vett klasszik street sh*t.

Nézzétek meg, nem lett rossz!

Future, Juice WRLD – Realer N Realer


2018.10. – Juice WRLD – Black & White

Juice WRLD koncertJuice WRLD egy chicago-i újonc a rapjátékban, aki 2017-ben kezdte el zenei karrierjét, és jelenleg is még mindösszesen csak 19 éves, mert december 2.-án fogja majd csak betölteni a 20. életévét.

Ettől függetlenül nagyon jó úton halad ahhoz, ahogy még szélesebb körben váljon ismertté a neve a nagyközönség előtt, ugyanis már karrierjének elején két jelöléssel is büszkélkedhet Juice WRLD.

Jelölték már az MTV Video Music Award a nyár legjobb daláért kategóriájában, valamint a BET Hip Hop Awards – Az év újonca kategóriájában is díjra.

Íme a legfrisebb dala amivel most jött ki a napokban a Black & White.

Juice WRLD – Black & White