Majka x Lotfi Begi x Gáspár Laci – Hurrikán – Klippremier

Majka

Lila Lamborghiniben érkezik az év slágere, amit a koronavírus sem állíthatott meg. A Hurrikán című dallal érkezik 2021-ben a slágergyáros trió – Gáspár Laci, Majka és Lotfi Begi akik óriási kollabbal jelentkeztek. A triumvirátus magasra tette a mércét, már január 4-én begyújtották a rakétákat, hiszen „Hurrikán” című közösük garantáltan a slágerlisták élére pattan.

Elsöprő dallal robbantja be 2021-et a mesterhármas. A „Hurrikán” nem csak címében erős, a szöveg, az alap és a klip is 10/10! A közös felvételről hazánk egyik legsikeresebb lemezlovasa, Lotfi Begi mesélt: „A dal hangzásában most rendhagyó módon a funk és a hiphop világába kalauzol el minket. Ezért is esett a választás Gáspár Lacira vokál szempontjából, aki azonnal elfogadta a felkérést, valamint a basszus témákat is ő akarta feljátszani. Innen már csak egy lépés volt Majka, aki szintén első hallásra beleszeretett a dalba!”

A végeredmény pedig egy elsöprő, lüktető és igazán rádióbarát zene lett: az ütős szöveg és fülbemászó alap mesteri találkozása első hallásra függőséget okoz!

A rendhagyó szerzemény nem is készülhetett volna rendkívüli körülmények nélkül, hiszen a track megjelenése nem véletlenül került 2021-re. Az alkotók eredetileg még tavaly berobbantották volna a lejátszási listákat, az élet viszont felülírta a „Hurrikánt”, hiszen először Gáspár Laci megbetegedése, majd Majka koronavírus fertőzése, végül a rendező, Miki357 pozitív COVID tesztje akasztotta meg a munkafolyamatokat.

„2019-ben nem úgy alakultak a dolgaim, ahogy azt vártam kiábrándult és kiégett voltam. Abban az évben, december 23-án még beiktattam egy utolsó stúdiós napot, amikor megszületett a „Hurrikán” első verziója ami szó szerint kirángatott abból az állapotomból amiben voltam. Friss volt, más volt mint az eddigi munkáim. Olyan elemi erővel rázott fel ahogy egy Hurrikán söpör végig a tájon, lendületet adott 2020-ra, ami nem a tervek szerint alakult”- mondta Begi, aki azt is megosztotta, hogy mit jelent számára az új szerzemény: „Ez a dal az én mentőangyalom amivel rárúgjuk az ajtót 2021-re és remélhetőleg magunk mögött hagyjuk a 2020-as évet örökre!”

Fantasztikus képi világú videó is forgott az új közöshöz, amit a zseniális Miki357 rendezett.

Lotfi Begi x Gáspár Laci feat. Majka – Hurrikán


Minden tudnivaló Majka életéről


Majka interjú

Sajnos jelenleg még nincsen aktuális Majka interjúnk.


Majka élete és karrierje

Majka - Majoros Péter

Majka élete

Majka, vagyis Majoros Péter, magyar műsorvezető, rapper, színész, dalszövegíró, művésznevén Majka, korábban Majka Papa 1979. augusztus 5.-én Ózdon látta meg a napvilágot. Két gyermek Édesapja, partnere Hornyák Hajnlaka, ismertebb nevén “Dundika” korábbi playmate. Majka, aki egy magyar valóságshow-nak köszönheti ismertségének és mai hírnevének kezdetét, azzal hogy 2002-ben megnyerte a Való Világot, mellyel országos ismertségre tett szert, amelyet aztán jól ki tudott használni, és jól el tudta kapni az ismertséggel járó hullámot és hype-ot.

Majka zenei karrierje

A valóságshow ideje alatt találkozott legelőször Dopeman-nel, majd a Való Világ show után közös lemezt készítettek el. Ennek köszönhetően lett Majka 2003-ban Dopeman bandájának, a La Mafia Famila-nak az egyik tagja, aztán Dopeman Laci irányításával egy  londoni stúdióban vehette fel bemutatkozó lemezét, ami aztán 2003-ban “Az ózdi hős” címen jelent meg Magyarországon. A megjelentetett bemutatkozó korong fél éven belül aranylemez minősítést ért el itthon, és Majka az aranylemeznek hála, a Bravo Otto-díjátadó gáláján átvehette a legjobb hazai rappernek járó díjat is. Az albumról két kislemez jelent meg: a “Kiszavazó show” és a Dopeman-nel készült “Dolgok” című dalokból.

Aztán ezt követően 2004-ben jelent meg Majka második albuma a “Történt ami történt” címmel, itt már Dopeman közreműködése nélkül. Az albumról négy kislemez látott napvilágot: a Történt, ami történt, a Bom Chicka Wah Wah, a Tysonnal közösen készült Tündi Bündi és a Mondd, ami fáj című dalokból, amelyért megkapta a VIVA Comet díjat isméeghozzá a legjobb videoklip kategóriában.

Időben ezt követően 3 évet ugorva, 2007-ben jelent meg soron következő harmadik nagylemze “Húz a szívem haza” címmel. Az albumról összesen három kislemez vált széles körben ismertté. Az első ezek közül a “Csak méreg” című dalból készült el. 2008-ban jelent meg a második kislemeze az “Ítélet helyett” című Pokolgép feldolgozás, amelyben feltűnnek a régi Pokolgép zenekar tagjai is, és amely dalban közreműködőként szerepelnek Tyson, Pápai Joci és Game.

Az album harmadik kislemeze az “Érezd” című felvétele 2009-ben jelent meg, melyben ismét Pápai Jocival rappelt közösen a dalban. Az Érezd című dalhoz készítette el Majka az első greenbox technikával készült videoklipjét.

Majka, Curtis, BLR

2012-ben Majka, Curtis és a Follow The Flow-ból ismert BLR közösen felvett daluk a “Belehalok” akkora sláger lett, hogy minden addigi nézettségi rekordot megdöntött, és ezeddig még senkinek sem sikerült a több mint 53 milliós, a YouTube videómegosztóra feltöltött videoklip nézettségét megdöntenie.

A Majka-Curtis formáció 2011-ben alakult meg, és idén 7 év után 2018 nyarán bomlott fel, mind közöszenei pályafutásuk mind pedig közös barátságuk. Majka ugyanis Curtis kábítószeres múltja és élete miatt lényegében kidobta a rappert a formációból, de ezt úgy tette meg, hogy országos médiának jelentette be Curtis állítólagos dr*gfüggőségét. Curtis tagadja a rágalmakat, és aljas árulásnak értékelte volt zenésztársa és barátja tettét.


Majka videók és klipek

Majka X Curtis X Király Viktor – Füttyös (2018)

Majka – Mindenki táncol /90’/ (2017)

Majka feat. Kollányi Zsuzsi – “Eléglesz” (2016)

MAJKA CURTIS BLR – BELEHALOK (2012)


Majka diszkográfia

  • 2003: Majka – Az Ózdi Hős (Aranylemez)
  • 2004: Majka feat. Tyson – Történt ami történt
  • 2007: Majka – Húz A Szívem Haza
  • 2012: Majka, Curtis, BLR- Belehalok
  • 2014: Majka & Curtis- Swing

Korábbi Majka hírek

2020.06 – Majka X New Level Empire – Újra úton – Klippremier

MajkaMajka és New Level Empire zsír új közös motyója az Újra úton. Vadonatúj dallal, méghozzá egy izgalmas kollaborációval borzolja a kedélyeket az „ózdi hős”: megérkezett az „Újra úton”, amelyben a New Level Empire zenekar mellett ő a közreműködő.

Majoros Majka Péter hazánk egyik legnagyobb sztárja, aki műsorvezetői karrierje mellett a magyar rapszcéna egyik meghatározó alakja is. Nevéhez olyan slágerek köthetők, mint a Curtissel és a jelenleg a Follow The Flow-ban hatalmas sikereket elérő BLR-rel közös „Belehalok”, ami a YouTube-on már 68 milliós megtekintésnél jár, vagy a 2017-es év egyik mega slágere, a „Mindenki táncol /90/”.

A New Level Empire elektro-pop banda szintén a magyar rádiók és bulik egyik kedvenc produkciója. Olyan sikerdalokat köszönhetünk a tagoknak, mint a „Szerteszét”, a „Beléd fulladnék”, vagy az AK26-tal közös „Nagyon nagyon”.

Az „Újra úton” című közös felvétel az elektronikus zene és a rap tökéletes találkozása. Ráadásul témájában sem lehetne ennél aktuálisabb: végre itt a nyár, és mindenki kimozdulhat az elmúlt hónapok szürreális valóságából.

A megjegyezhető újdonsághoz videóklip is forgott, amelyben a pozitív életérzés a road movie-k hangulatával és gyönyörű autókkal párosul.

New Level Empire X Majka – Újra úton (Official Music Video)