6ix9ine – TUTU – Kint az új Single

SixNine-6ix9ine

6ix9ine, vagyis az ifjú és megosztó rapper Daniel Hernandez ismét egy új dallal jelentkezett TUTU címen. A címéért mondjuk most sem kap irodalmi Nobel díjat. Nem bonyolítja nagyon túl a srác, hogy legyen egy üzenet benne, vagy bármi közvetítendő dolog, hanem inkább a könnyebb emészthetőségre koncentrál és inkább olyan dalcímeket szeret adni mint például: KEKE, FEFE, BEBE, YAYA, TUTU.

Képi világot tekintve nincs sok változás. Hozza a megszokott 6ix9ine szín és témavilágot, vannak itt is melák nagy s*ggek, rajtuk narancsliget, hatalmas fukszok, színes Lamborghinik, Cadillac Escladeek és minden mi szem-száj ingere flexelés szempontjából.

Maga a dal zenei alapja egy könnyed, karibi beütéssel bíró hangzással operál. Egy igazi könnyed nyári hangzás lett a végeredménye.

A klip ugyan valamelyest látványos a kliséket leszámítva, de az előre borítékolom, hogy sokan bele fognak kötni 6ix9ine sérójába.

Itt tudjátok meglesni az új motyót! Ti mit gondoltok a TUTU-ról?

6IX9INE- TUTU (Official Music Video)


Minden tudnivaló 6ix9ine-ról


6ix9ine interjú

Rap.hu Vlog 6ix9ine sikereiről és a Trollz című dalról, valamint Nicki Minaj-jal közös sikereiről.

6ix9ine a mai kor legsikeresebb Rappere | Generációs ikon, vagy egy szerencsés bohóc?


6ix9ine élete és karrierje

6ix9ine-69

6ix9ine polgári nevén Daniel Hernandez, 1996. május 8-án látta meg a napvilágot New Yorkban, az Egyesült Államokban. A „Gummo” címet kapott kislemezzel és dallal robbant be teljesen a köztudatba, és azóta megállíthatatlanul ontja magából az újabb és újabb slágereket. Sokan mondják róla, hogy még nagy karrier áll előtte, hiszen mindösszesen még mindig csak 22 éves volt ez év májusában, és már széles körben ismertté vált a neve és művészete. Vannak olyanok, akik egyenesen azon a véleményen vannak vele kapcsolatban, az eddigi eredményei alapján akkora tehetség, hogy ő lehet a következő Lil Wayne a rap business-ben.

6ix9ine korai élete

SixNine Bushwickben, Brooklynban nőtt fel, egy mexikói anya és egy puerto rico-i apa fiaként. Sajnos ismeretlen körülmények miatt, apját egy golyóval a fejében találták holtan 2009-ben, ami gyökeresen megváltoztatta kis Daniel életét. Mindösszesen nyolc osztályt végzett csak el a suliban, rengeteg munkahelyen megfordult már, és marihuánát, cracket, és kokaint is árult az utcán, hogy egyedül maradt anyukáját anyagilag segíteni tudja.
6ix9ine vagyis 69 karrierje 2014-ben indult el, és az utána következő 4 évben olyan anyagok láttak tőle napvilágot, mint a „Scumlife”, „Yokai” és „Hellsing Station”, melyekkel, feltűnő hajszíne, és színes fogékszerei mellett ezzel is felhívta magára az emberek figyelmét, ugyanakkor meg tudta mutatni a külvilágnak azt, hogy szövegei ugyan agresszívak és elborultak, ugyanakkor jók rímei és egyedi a stílusa. 6ix9ine erősen kötődik az anime világához, ami egy japán rajzfilmtípus. A korai dalai közül sokban megjelenik a szlovákiai székhelyű FCK THEM zenei kiadó is, illetve már számos interjúból kiderült, hogy mély szálakkal kötődik Csehországhoz, illetve Szlovákiához. Egyik interjújában során azt mondta: „Fel fogom tenni a rap térképére Szlovákiát és Cseheket”

6ix9ine 2017-es nagy áttörés

6ix9ine a közösségi médiában igen hamar nagy népszerűségre tett szert részben köszönhetően tehetségének, valamint extrém megjelenésének. A szivárvány minden színében pompázó festett hajával, valamint a szivárvány színű grillz-ével, és a teljes testét különböző írással vagy éppen számmal készült 6ix9ine logó borírja, amellyel nagy feltűnést keltett, és nagy sikert aratott a publikum soraiban. 6ix9ine 2017 november 10.-én megjelent kislemeze a „Gummo”, végül az amerikai Billboard Hot 100-as listán a 12. helyéig kúszott fel, így 2018 márciusában platinalemez minősítést kapott, az utána következő „Kooda” című dallal pedig a 61. helyig tudott feljutni 6ix9ine a Hot 100-as slágerlistán. A harmadik elkészült kislemeze, mely a „Keke” címet viseli, és melyben Fetty Wap és A Boogie a két közreműködő.

6ix9ine kétes ügyei

SixNine-t egy esetben megvádolták kiskorú megrontásával, állítólag ugyanis többször is szexuális kapcsolatot létesített egy 13 éves lánnyal, amiről állítólag videófelvételek, valamint számos fénykép is készült. Továbbá a New York-i rendőrség további nyomozást is folytat ellene, ugyanis azzal vádolják, hogy köze lehetett a Chief Keef ellen elkövetett lövöldözéses merénylethez, amelyben többször rálőttek a rapperre, de az túlélte az ismeretlenek által elkövetett támadást. Az ügy még folyamatban van, és mivel az eset június 2.-án történt Los Angelesben,még tart az ügy felgöngyölítése, de bízunk benne, hogy Daniel tudja majd tisztázni magát a hatóságok előtt.


6ix9ine videók és klipek

TROLLZ – 6ix9ine & Nicki Minaj (Official Music Video)

6IX9INE- GOOBA (Official Music Video)

MAMA ft. Nicki Minaj, Kanye West

6IX9INE – STOOPID FT. BOBBY SHMURDA

6IX9INE ft Lil Wayne, 21 Savage – INTERNET

BEBE – 6ix9ine Ft. Anuel AA

6IX9INE “Tati” Feat. DJ SpinKing

6ix9ine- Billy (2018)

6ix9ine- Keke (2018)

6ix9ine- Gotti (2018)

6ix9ine- Gummo (2017)


6ix9ine diszkográfia

  • 6ix9ine– Day69 (2018 Mixtape)
  • 6ix9ine– Keke, Gotti, Tati, Fefe (2018 Singles-Gold minősítés)

Korábbi 6ix9ine hírek

2020.06. – 6ix9ine – Megérkezett a Trollz! – Nicki Minaj közreműködésével

Tekashi 6ix9ineA hírek szerint 6ix9ine azt tervezi, hogy újra nyom egy bombát Nicki Minaj-al közösen az új kislemezén.

A közös dalról szóló hírek, május 20-án láttak napvilágot, amikor a Honey German Power 105.1 rádiócsatorna a Twitter közzétette a hallott hírt. “Úgy értesültünk, hogy a 6ix9ine Nicki Minaj-al az oldalán egy vadonatúj bombával készül a hallgatóknak, mely hamarosan megjelenik.” Várjunk még azért picit, posztolta Nicki Minaj saját Twitter oldalán.

Az már senkinek sem újdonság, hogy Tekashi 6ix9ine, május 8-án kidobta a börtönből való szabadulás utáni első kislemezét, a Gooba-t, amely felrobbantotta az internet világát és számos új rekordot is megdöntött. Azt tervezi, hogy a pörgés nem áll le, ugyanis új videót dob ki május 22-én, ami most e hét péntekre esik. Habár közben volt egy módosítás, miszerint május 29-e lesz a publikálásának időpontja, aztán ez háromszor is módosult. Kíváncsiak leszünk arra, hogy mikor lát pontosan napvilágot a Nicki-vel közös daluk, de abban biztosak vagyunk hogy nagyot fog robbanni, hiszen volt már egy közös nagy durranásuk a “FeFe” ami akkor is nagyon nagyot szólt.

Május 23-án 6ix9ine azt nyilatkozta a social media felületein, hogy megengedi rajongóknak azt, hogy kiválasszák közelgő szám címét. Tekashi 6ix9ine barátja és egyben bloggere, DJ Akademiks a “Taco” címre tett javaslatot. Nicki Minaj legutóbbi tweetje-ben egyszerűen egy taco hangulatjelet posztol, amely lehetséges hogy valamivel többet sejtet az új dal címe kapcsán ezáltal szúkítve a találgatásokat is.

Nicki Minaj és a 6ix9ine már korábban együttműködtek a “FeFe” című dalukban még 2018. júliusában. A dal azóta nyolcszoros platina minősítést szerzett, valamint a Billboard Hot 100 lista harmadik helyéig menetelt. A  Billboard Hot 100 első helyét nem tudta megcsípni, ott olyanok előzték meg, mint Ariana Grande, Justin BieberStuck With U  közös dala és Doja CatSay So (Remix) Nicki Minaj című filmjének zenéje.

“Én csak azt szeretném mondani, hogy nagyon keményen dolgoztam annak érdekében, hogy kihozzam a Brooklynt New York-ból” – közölte a 6ix9ine az Instagram oldalán. “Olyan több millió gyermek nevében beszélek, akik nem olyan szerencsések, mint Te.

Sok millió kis srác, akiknek nem volt szerencséjük, hogy tévében láthassák őket mint engem. Az élet kemény és valóságos, nem mindenkinek jót a jólétből. Az élet akkor igazi, ha apával tudsz felnőni. Nem tudod, hogy én miben nőttem fel, min mentem keresztül és mit érzek pontosan, de hidd el nekem én alázatos vagyok, és pontosan tudom mit jelent az a kifejezés: alázat. Sokan mondják azt nekem, hogy Isten kegyeltje vagyok, Isten áldása kísér az utamon hogy ilyen sikereket érek el a tehetségemnek köszönhetően. De Te soha nem fogod tudni megérteni az én fájdalmamat.”

A korábban történő börtönből való kiszabadulása óta, Tekashi 69 folytatta a beefelést, ahogyan nemrégiben nyilvánosságot kapott, ugye oda-vissza ment a sárdobálás Snoop Dogg, Rich The Kid és 6ix9ine között.

A megjelenési időpontot háromszor tolta későbbi időpontra Tekashi, de végül 2020 június 12-én, new-yorki-i idő szerint 23 órakor debütált az új videó. A kliphez annyit fűznék hozzá, hogy: csöcsök és segg a k*rv@ élet, de helyette csak annyit, hogy nagy csöcs és nagy segg a k*rv@ élet! Na meg persze némi Blood*ra utaló vörös színkavalkád mint egy “finom” utalásként, valamint némi “szolid” fuksz és egy jó pár köteg ropogós zöldhasú kápé a hatás kedvéért.

6ix9ine és Akon

Az alábbi videóban pedig meg tudjátok nézni, hogy a 6ix9ine Akon-nal együtt dolgozik az egyik új soron következő dalukon.

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

LOCKED UP PART 2 IM ON ALBUM MODE 💿💿💿 THIS ALBUM GOING CRAZYYYYYYY 🔥🔥🔥 @akon 💛💚💙💜❤️🧡🖤🤍

Ein Beitrag geteilt von IM BACK AND THEY MAD (@6ix9ine) am


2020.05. – 6ix9ine – Gooba – Valóban megb*ssza az egész rap szakmát?

Tekashi 6ix9ine6ix9ine, vagyis 69, születési nevén Daniel Hernandez, új rekordot állított fel a “Gooba” címen napvilágot látott vadonatúj dalával és a hozzá leforgatott videóklipjével. Alig 3 nap alatt több mint 100 millióan voltak kíváncsiak a legfrissebb szerzeményére a Gooba-ra, amellyel új rekordot állított fel és olyanokat is maga mögött hagyott, mint például Eminem, Migos, vagy akár 50 Cent stb. és még nagyon sokáig és hosszan lehetne sorolni ezt a listát.

Mondhatjuk hogy a “Mákos Gooba” nagyon finomra sikerült így ebédre Tekashi számára.

Korábban ami a korábbi 6ix9ine hírek menüpont alatt található hosszabb cikkünkben mélyebben beszámoltunk minden részletről és SixNine eszméletlen méreteket öltött költekezéseiről, valamint a 10 millió dolláros frissen aláírt szerződéséről is. Úgy néz ki hogy a lemezkiadó cég mellett, Akon is egy üzleti zseni, hogy így felismerte 69-ban rejlő üzleti lehetőséget. A nyakában lógó 300.000 dolláros cápamedál és hozzá készült fuksz lehet hogy előrevetíti azt, hogy a pocsolyában a halak között ki lesz az új “főnök”? Vagy ez csak egy átmeneti felvillanás és csillogás.. Idővel kiderül..

Sokan hitték azt, hogy vége lesz a karrierjének, és leáldozott neki.. Hát nagyon úgy tűnik hogy nem, sőt épp egy új rekorddal tért vissza a játékba, a szabadulását követően.

Ti mit gondoltok erről és 6ix9ine-ról?


2020.04. – 6ix9ine – Back to the Game? 10 millás lemezszerződés

SixNine-6ix9ineAz mindenki számára egyértelmű tény, hogy 6ix9ine kiszabadult a kóterból és szabadlábon tölti napjait egy luxusvillában házi őrizetben. Most azt az időt is igyekszik bepótolni amit családjától távol kényszerült tölteni börtönbüntetése miatt. Az élet nem áll meg Hernandez Művész Úrnál aki egy kisebb pihenő és a kinti életben történő visszarázódását követően, mindenképpen tervei között szerepel egy angol valamint egy exkluzív módon, a spanyol ajkú hallgatóira és piacra koncentrálván, egy spanyol nyelvű nagylemez is.

Az extrém külsővel bíró rapper első számú ügyvédje Dawn Florio megerősítette azt a korábbi találgatást, miszerint Sixnine a házi őrizetben eltöltött  ideje alatt is folyamatosan jelenteti meg zenéit, és azok a korábbi hírek is igaznak bizonyultak, miszerint egy zsír új szerződés köti a 10K Projects kiadó csapatához is. Úgy tudjuk nem fog éhezni Tekashi, hiszen az új megállapodás keretin belül már el is utalták neki azt a több millió dolláros előleget, ami a 10 millió dolláros szerződésből kiindulva nem kis összeg, ezért cserébe pedig két lemezt jelentet majd meg, a feljebb már említett spanyol, és egy angol nyelvű korongot. Ezeken dolgozik jelenleg g gőzerővel 69, mert hát a legtöbben csupasz seggel jönnek ki a sittről, Tekashi 69 pedig nagyjából 3 milliárd és még 220 millió forintnak megfelelő összeggel lett gazdagabb. A stúdiót a rapper otthonában üzemelik be, nehogy megkoronázzák a rappert akit amúgy jelenleg elég sokan látnának szívesen tepsiben, de Nine Trey-Gangsters bandatagok közül egészen biztosan. Mivel azonban nem volt easy elérni hogy kipatterolják a színes hajú és tetkós arcú figurát a sittről, így egyelőre meghúzza magát és csendesen lapul otthonában mint sz*r a fűben.

Több híresség azonban a pártját fogja, mint például a Konvict Music kiadó tulajdonosa és feje Akon is. Ő ennél is továbbment és közös zenéket és videoklippeket tervez 69 Daniel Hernandez-zel.

A járványhelyzet ellenére máris ömlenek a koncertfelkérések és a megkeresések, a 69-t 2020 végére, 2021 elejére szeretnék meghívni többek közt Ausztráliába, Dél-Amerikába, és Európába, úgy értesültünk hogy akadtak olyan koncertszervezők, akik félmillió dollárt ajánlottak egy koncertjéért. Lehet tud valamit ez az Akon fiú…

2019 novemberében, mikor még Tekashi 6ix9ine a börtönben volt, és azon izgult hogy jól alakuljon a hátralévő élete a közelgő tárgyalásokon amely az akkori tárgyalássorozaton múlt, kevesen akadtak olyanok, akik kiálltak mellette. A rapper a pletykák szerint az összes bandatársát feldobta, és habár ő saját maga ezt nem árulásnak értelmezi, ugyanis már korábban is számos konfliktusa akadt ezekkel a Brooklyini gengszterekkel. A legtöbb híres tengerentúli rapper gyomra nem vette be az árulást, hiszen az évtizedek alatt kialakult az egész hiphop és bandavilágban egy kimondatlan “utcai szabályok” amely nem tűri el az árulást. Akon pedig egyenesen kivétel ezalól, sőt egyik interjújában megint kiállt 6ix9ine “tesója” mellett.

“Mindenkinek megvannak a saját okai, hogy mit miért tesz, ezért nem tudom elítélni, mivel nem tudom, hogy mi zajlik igazából a háttérben” – nyilatkozta Akon a közelmúltban, ez az álláspontja azóta sem változott meg, és egy DJ Whoo Kid Instagram live interjúban megerősítette azt a kijelentését, hogy továbbra is kiáll 69 mellett.

“El kellett döntenie mi a fontosabb számára, a bandacsaládja, vagy a saját jövője, és ilyenkor olyan döntést kell hoznod, ami számodra a legjobb” – állítja Akon, miközben úgy hivatkozott a rapperre mintha a tesója lenne, majd hozzátette azt is, hogy 69 még igen fiatal, és az ő korabeli srácoknak már egészen más fogalmuk van arról mit jelent az a viselkedés hogy spicliskedés, illetve véleménye szerint a brooklyni rapper nem is ismerte ezeket az utcai szabályokat. ” Na persze…

“Ha te vagy én köptünk volna, vége lenne a karrierünknek, de nála ez másképp lesz” – mondta a rapper, és hozzátette még azt is, hogy a Nine Trey-Gangsters bandatagok is részben hibáztak azzal, amikor bevették 69-t a bandába hiszen tapasztalatlan zöldfülű srác ez a SixNine, és amikor az FBI rászállt, be kellett volna védeniük, mert Hernandez zenei karrierjéből lettek a banda költségei fizetve. Akon sok zöld hasút láthat a 6ix9ine-al közös dalokban hiszen a következőt nyilatkozta: ” Rajta akarok lenni 69 lemezén. Ez a lemez lesz valószínűleg a legnagyobb bomba lesz 2020-ban, még akkor is ha sokan nem bírják a tagot. Le fogod tölteni, meg fogod hallgatni, ha más nem kíváncsiságból és valljuk be ebben azért van némi igazság.

6ix9ine közben úgy szórja két kézzel a pénzt, mintha övé lenne a nemzeti pénzverde. A rapper maximálisan kimaxolja azt, hogy jelenleg is szabadlábon van, és csillagászati mértékű költekezésbe kezdett számolt be erről a TMZ amerikai bulvárlap. A rapper büntetése augusztusban jár le, de a lap információi szerint az elmúlt hetekben egy kisebb vagyont költött el zsír új autókra és méregdrága ékszerekre.

69 állítólag máris vásárolt egy Lamborgini Aventadort, egy McLarent, egy Rolls-Royce-t, egy Mercedes-Benz G-t, és az előző verdákhoz képest gagyinak mondható Range Rover-t. Ugyanígy ékszerekből is nagy bevásárlást tartott, hisz egy zsír új Richard Millie óra került a csuklójára, és egy cápa alakú 300 ezer dolláros új nyaklánc is ékesíti mostantól a rapper nyakát. SixNine ezeket a kiadásait a 10K Projects-el kötött 10 millió dolláros lemezszerződésének előlegeiből állja saját zsebből.


2019.06 – 69 ft. Nicki Minaj, Kanye West – Mama

SixNine-Nicki MinajTekashi 69 legújabb videóklipje a “Mama” címmel Nicki Minaj és Kanye West oldalán egy nagyon f*sza kis dal dal lett.

Nyilván ilyen közreműködőkkel az oldalán az ember keményet tud durrantani bár mára már SixNine szupersztárrá avanzsált az elmúlt bő másfél év alatt. Jelenleg ugyan nem túl rózsás a helyzete, hiszen előzetesben várja a tárgyalását és eddig nem sikerült elintézni hogy szabadlábon védekezhessen.

A jelenlegi állás szerint a tárgyalása 2019 szeptemberében várható. Ha minden vádpontban bűnösnek találnák SixNine-t akkor akkor a csüccsből akár egy kellemetlen életfogyt is kinézhet. Kíváncsian várjuk hogy ezt el tudja kerülni, mert akkor nehezen lesz több sláger és koncert egy ideig, valamint véget érhet az eddig álomszerűen alakuló karrierje is.


2018.11. 10. – 6IX9INE – STOOPID FT. BOBBY SHMURDA

6ix9ineTekashi SixNine és Bobby Shmurda együtt “rögzítették” új dalukat, amelyhez Bobby Shmurda a börtönből felvett megeffektelt hívásával csatlakozott, és így lett bevágva 69 új dalába, bár a klipben sajnos nem tudott szerepelni.

A klipben szerepel egy szivárvány színű csodaverda is a Ferrrarinak köszönhetően, és egy jó kis humokfutó is, ugyanis az új klipet egy forró sivatagban vette fel a színek királya Tekashi.

Szokás szerint egy nagyon f*sza dinamikus SixNine-os hangzású dalt kaptunk, amely sláger lett, és még tovább növeli majd 6ix9ine eddig sem kis hírnevét a rap játékban.

Szóval 69 és Bobby együtt zúznak egy dalban.

A videók között megtaláljátok.


2018.09. – 6IX9INE ft Lil Wayne, 21 Savage – INTERNET

Tekashi 696ix9ine most jelentette meg Lil Wayne és 21 Savage oldalán az Internet című dalát, amelyhez egy új “klip” is leforgott, bár inkább egy SixNine koncertfelvétel összevágásából, és egy Lil Wayne, meg egy 21 Savage snittből összetett cumóról beszélünk.

Maga a zene jól sikerült, a hozzá összeállított képi anyag sem rossz, de ez most nem lett olyan nagyon látványos, mint amiket eddig megszokhattunk Tekashi 69-tól.

Persze azért így sem lett rossz, mert hozzá vagyunk nála szokva a magas minőséghez.

Amit még érdemes kiemelni hogy Lil Wayne visszatért a játékba a Carter V címet viselő új albumával, ennek apropóján jött 69-tól a közreműködés apropója is.

Itt az oldalon a videók alatt tudtok rálesni.


2018.09. – 6ix9ine Ft. Anuel AA “BEBE” új videoklip

Tekashi Sixnine - 69Augusztus legutolsó napján látott napvilágot 6ix9ine és Anuel AA legújabb videóklipje a “BEBE“. A klipben az eddig megszokott angol nyelvtől eltérően Tekashi 6ix9ine most spanyolul rappeli a verzéit, és Anuel is spanyolul küldi a szöveget. Az utóbbi években amúgy is előretört a latin-amerikai stlíusú dallamvilággal bíró zenék, például Luis Fonsi Despacito slágere, vagy J Balvin Mi gente című slágere, de ezt a sort még hosszan leheten folytatni.

A spanyol nyelv előretörése vitathatlan a rapben is, de egy olyan kaliberű rapsztár mint SixNine erre a trendre még jobban ráerősít, ezt erősíti.

A klip tele van jobbnál jobb bombatestű latin lányokkal, akik SixNine-ék minden kívánságát teljesítik ha arról van szó.

A klipet jobbnál jobb és naposabbnál naposabb tájakon forgatták le. A latin nőkből csak úgy sugárzik a buja vágy és a szexualitás.

Szerintünk a klip nagyon ütős lett, de ezt döntsétek el ti magatok!


2018.06. – 6ix9ine “Tati” új videoklip

6ix9ineA “Tati” címre hallgató videóklippjében Tekashi 6ix9ine egy “Bloods jeepben” csapatja New York utcáin, az extrém kinézetű ifjú mexikói, valamint puerto ricói vérrel büszkélkedő tehetség.

Köztudott, hogy a “Bloods” az Egyesült Államokban, illetve azon kívül is számos országban rendelkezik tagokkal, és az is, hogy ez egy kemény banda.

Egyik legnagyobb ősi riválisuk, és konkurenciájuk a “Cribs” banda. A Bloods színe a vérvörös, míg a “Cribs” bandájának a kék.

6ix9ine ezzel nyíltan felvállalta, hogy kikhez tartozik, kik a “családja” akik vigyáznak rá az utcán és a környéken.

A klipet érdemes megnézni itt az oldalon a videók között, mert kemény hangzása van, és a hozzá készített képi világ ezt tökéletesen kiegészíti.


2018.01. – 6ix9ine

SixNine-69-rapperÚgy néz ki valakinek mégiscsak feltűnt Tekashi SixNine tehetsége, és megkínálta egy 7,5 millió dolláros lemezszerződéssel a rappert. A New York-ból származó előadó, aki mára már minden bizonnyal már megéri a belefektetett összeget, mert hamarosan európai turnéra indul. Instagramján keresztül tudatta a nagyvilággal, hogy aláírt egy komplett üzleti megállapodás keretében az “Illuminátusoknak”, 7,5 millió dollár fejében.

Az Illuminátusok a való életben egy létező, konkrét kiadót takarnak, de 6ix9ine egyelőre nem árulta el további részleteket a megállapodással kapcsolatosan. A pletykák szerint az Interscope Records kiadóját karaja ez az elnevezés, de még semmi sincs hivatalosan megerősítve egyik fél oldaláról sem.

Azt még nem ért megjegyezni, hogy a rapper nagyon szeret trollkodni, és ezt a tulajdonságát gyakran kamatoztatja akár egy egy interjú, vagy sajtóhír közlésekor. Természetesen lehet, hogy csak egy jól irányzott figyelem felhívás, ámbár szerintünk ez lehet akár reális esemény is elnézve a művész gyorsan növekvő népszerűségét.


6ix9ine dalszövegek

6ix9ine Gooba dalszövege magyarul

6ix9ine Billy dalszövege magyarul

6ix9ine Kooda dalszövege magyarul

6ix9ine Fefe dalszövege magyarul

6ix9ine Gotti dalszövege magyarul

6ix9ine Keke dalszövege magyarul

6ix9ine TATI dalszövege magyarul