KOLLEGAH feat. 18 Karat – Das Erste Mal – új videó

Kollegah

Kollegah hamarosan megjelenő Monument című albumáról előfutárként most megjelenő „Das Erste Mal” dal és a hozzá készített videoklip szerintem igazán ütős cumó lett.

Minden Kollegah rajongó nagy izgalommal várja a december 7.-én megjelenő vadonatúj albumot, és a rajta lévő összes számot, amiből a legtöbb minden bizonnyal adni fogja a füleknek.

Ez a dal is nagyon komoly lett, a hozzá készített videó is kifejezetten láványos lett tele jó snittekkel, fukszokkal, oroszlánnal stb.

Igazi vadállat mint amilyen az album is lesz.
Lessetek rá!

KOLLEGAH feat. 18 Karat – Das Erste Mal


Korábbi Kollegah hírek

2018.10. – KOLLEGAH – Dear Lord (Monument album)

KollegahA friedbergi Kollegah a német hiphop egyik ikonikis alakja december 7.-én jelenteti meg legújabb albumát amely Monument néven lesz majd elérhető, de természetesen már most előrendelhető már az egyik legnagyobb online áruház jóvoltából. Kevés olyan rapper van a Németorszában, de akár Európában vagy bárhol máshol a világon, akiről még a kritikusok is pozitívan nyilatkoznának, hiszen azért is hívják őket kritikusnak hogy azok legyenek. Na Felix Blume, vagyis művésznevén Kollegah viszont tagja ennek a szűk rétegnek. Nagyon ritkán kap rossz kritikát, de akkor, és abból sem sokat. Az új albumról többen állítják azt a német rap bizniszben, hogy nagyon nagyot fog ütni a megjelenésekor. Lássuk hát Kollegah mi lesz decemberig és a megjelenést követően. Természetesen folyamatosan beszámolunk nektek a történésekről.

Itt tudjátok meghallgatni az egyik friss dalát a soron következő albumáról.

Szerintem mega lesz mint mindig!

KOLLEGAH – Dear Lord