Magyar Oldschool HipHop – Rap.hu kvíz

Úgy érzed mindent vágsz ami a HipHop? Kíváncsi vagy mennyire vagy naprakész a különböző témákban? Itt a lehetőség hogy bizonyítsd!

  • Következzen 30 kérdés amelyhez mindig a megfelelő választ kell kiválasztanod! Random módon jelennek majd meg, összesen több mint 100 kérdés létezik!
  • Vannak olyan kérdések ahol egy helyes megoldást kell kiválasztani és vannak olyanok ahol be kell gépelni a választ (például évszám vagy egy szám). Emellett van ahol “igaz” vagy “hamis” kérdések közül kell majd a helyeset kiválasztanod!
  • A játék legvégén pedig kiderül, hogy hány %-ot értél el a HipHop kvízben.
  • A kérdések minden esetben random módon jelennek majd meg, és nem lehet visszalépni azoktól akkor sem, ha épp nem tudnád rá biztosan a helyes választ, mivel ez egy játék.
  • A helyes válaszokat az Instagram és Facebook oldalunokon küldjük nektek, ha ránk írtok, és jelzitek felénk.

Magyar Oldschool HipHop – Rap.hu kvíz

Maga a kvíz kifejezés az alábbi jelentéssel bír: a szellemi játékok egy formája, amelyben a játékosok egyénileg vagy csapatban kérdéseket igyekeznek helyesen megválaszolni. A Rap.hu kvízt azért alkottuk meg és hoztuk létre Nektek, hogy a mindannyiunk közös szenvedélye a HipHop, és ennek a szubkultórának minden elemében való jártasságotokat teszteljük, illetve ennek az érdekes játéknak hála még fejleszthetitek és bővíthetitek is ismereteiteket, mind a magyar HipHop mind pedig a nemzetközi HipHop zene és egyéb ide kapcsolódó témakörökben. Hiszünk abban, hogy ez egy rendkívüli ötlet és egy hasznos, ugyanakkor szórakoztató kezdeményezés, mely által a magyar rap történelem és kultúra jobban közel kerül hozzátok fiatalokhoz.

Reméljük hogy a kvízt legalább olyan örömmel fogjátok használni ahogy mi készítettük nektek. A kérdések folymatosan bővülnek, folyamatosan fejlesztjük azokat! Az oldal alján pedig jó pár érdekes linket találtok a régebbi “oldschool” témákban és régebbi csapatokal kapcsolatosan.

Hasznos Linkek

Akkezdet Phiai

Animal Cannibals

Deego

Hősök

Kriminal Beats

FankaDeli

Funktasztikus

DJ Kool Kasko

NKS

Dopeman

Mr. Busta

Siska Finuccsi

Bloose Broavaz

V.S.O.P.