4tress – Vízió – új videoklip

4tress-Garage

4tress most szólóban jelentkezett Vízió című vadonatúj dalával, amihez egy klippet pörgetett.

Az Essemmel közös Soha nem leszek elég jó címen hatalmasat robbantott videót követően jelentkezett szólóban. Azt hiszem hogy a 4tress hallgatók nem nagyon unatkoznak, hiszen eszméletlen sebességre kapcsolt a dunaújvárosi rap zászlóshajója. Van pár tehetséges arc Dunaújvárosban, de azt hiszem mára már elmondható az, hogy 4tress az egyik legismertebb képviselőjévé nőtte ki magát mind a Mocskos Márka csapattal az oldalán, mind pedig szólóban.

A nemrég az Essemm nevével fémjelzett Garage Productionsbe történt igazolása is egyfajta mérföldkő a rapper életében, így az ismertsége még rohamosabban fog növekedni az elkövetkezendő időkben. Egyrészt kifizetődni látszik az évek kemény munkája, másfelől tehetségből és kitartásból sincs hiány Ádámnál.

Rátérve magára a dalra, a Vízió bizony egy szerelemes dal lett, melyet 4tress a párjának és kedvesének írt, mint egyfajta szerelmi vallomásként. Ilyen egy rapper bensőséges érzelmes vallomása.

Legyetek rajta!

4TRESS – Vízió ( Official Music Video )


Minden tudnivaló a 4tress-ről


4tress interjú

4tress Instagram Interjú

Mocskos Márka interjú 💥 Magyar Rap, Újvárosi rap, Gangxsta Zolee, Erdősi Viola


4tress videók és klipek

Essemm – Soha nem leszek elég jó ft. 4tress (Official Music Video)

4tress X Meck Zilla – Nincs Mérték ( Official Music Video )

4tress – Majd Hozza Ft. Bom ( Official Music Video )

4tress – Semper Fidelis Ft. Fiatal Veterán ( Official Music Video )

4tress – EGO


Korábbi 4tress hírek

2020.06. – 4tress x Essemm – Soha nem leszek elég jó

4tress-garageÚj hiphop közösség jöhet létre? Essemm és 4tress közöse a Soha nem leszek elég jó, épphogy csak napvilágot látott a Garage csatornán, de máris mind a két táborban nagyon népszerűvé vált.

4tress aki a Mocskos Márka oszlopos tagja, mostantól fekete-fehérben is pompázik, ugyanis május végétől Essemm kiadójának a Garage Productions labeljének vált a tagjává.

Az egészen biztos, hogy Essemm jól kiszemelte az új tagot, hiszen az utóbbi időben nagyon aktív volt 4tress, aki folyamatosan nívós produkciókkal rukkolt elő az elmúlt időszakban. Többek között DSP-ből ismert Bom oldalán a Majd hozza, vagy éppen Bigmek és Tirpa oldalán megjelentett Éberkóma című dalban, vagy akár éppen a Fiatal Veteránnal közös Semper Fidelis című dalban is kimagaslót alakított.

Meglátjuk mit rejteget számunkra még a jövő, de ami egészen biztos, hogy ez a páros nagyon komoly jövő elé nézhet.


2020.04. – 4tress x Meck Zilla – Nincs Mérték – prmeier

4tress-Garage4tress rapje és Meck Zilla produceri munkálataival jött létre a Nincs Mérték című dal és a hozzá forgatott videóklip.

Egy újabb 4tress szóló dal érkezett, és nagyon pozitívak a visszajelzések, nagyon pozitívan fogadták a hallgatói. A dalban Meck Zilla és H.E.C. produceri munkája köszön vissza, amit a dunaújvárosi rap csapatból Mocskos Márka-ból ismertté váló 4tress költői szavai tesznek egy teljes egésszé.

Az új dal egy rosszabb, nehezebb korszak lezárását taglalja őszinte hangvétellel. Mind zeneileg, mind pedig szövegileg tekintve egy igazán remek produkció lett.

A videó képi világa Liszkai Gábor operatőr és vágó erőfeszítésének köszönhető.
Nyugodt szívvel jelenthető ki, hogy az egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége ennek az alkotásnak.

A dal statisztikájára kitérve, igen rövid idő alatt érte el a legnagyobb videómegosztón a “Felkapott videók” státuszt. Bízunk benne, hogy az ilyen és ehhez hasonló dalok jó irányba fordítják az emberek gondolkodását, és leszűrik a fontos tanulságokat ebből a mondanivalóból. Tekintsétek meg a klipet a videók között.


2019.02. – 4tress – Ego

4tress - Mocskos Márka4tress a dunaújvárosi hiphop élet egyik meghatározó alakja, aki egyben a Mocskos Márka nevű hazai rapformáció oszlopos tagja is.

4tress most szólóban vakerálja nektek a rímeket, őszintén nyersen keményen.

Teszi mindezt egy nagyon pöpec kis alapra, és emellett még a jellegzetes hangszínének hála egy nagyon fain kis dal született így meg.

Az alap NazBeat keze munkáját dicséri, jól odarakta 4tress számára. Jó mint mindig!

A szövegben elmondja a lesújtó véleményét a mai magyar raptársadalomról és az érdekemberekről.

Tulajdonképpen a “Ego” cím helyett tulajdonképpen kaphatta volna a “Zártosztály” elnevezést is.

Patent kis dal érdemes pörgetni. A klipet itt az oldalon találjátok meg a videók menüpont alatt.