G-Eazy a feat. Lukas Graham a Share That Love című dalában

G-Eazy

G-Eazy a közreműködője annak a dalnak melyet Lukas Grahammal közösen dobtak ki és a Share That Love címet kapta az előadóktól.

Maga a képi anyag egyszerű de nagyszerű koncepción alapul, ugyanis lényegében a klip végére elkészül egy teljes falas Graffiti is, amelyben a dal címét fújja és festi fel az utcai művész a tűzfalra.

A két előadó G-Eazy és Lukas Graham nem is szerepel a dalban, így ha úgy vesszük akkor professzionális szinten egy “low budget” street videót dobtak ki a srácok.

Rátérve magára a dalra, kimondottan poppos hangzású, szívből jövő örömzene lett, melyet mindenkinek ajánlok akik szeretik őket. Egy jó kis nyárzáró nóta lett, hogy a nyár ne múljon el nyomtalanul bennünk.

Hallgassátok meg!

Lukas Graham – Share That Love (feat. G-Eazy) [Official Lyrics Video]


Minden tudnivaló G-Eazy-ről


Korábbi G-Eazy hírek

2019.05. – G-Eazy – West Coast feat. Blueface

G-EazyG-Eazy West Coast című dala ugyan nagyjából egy hónapja látott napvilágot, de máris itt van egy újabb verziója amiben Jimmy Kimmel is szerepet kapott, és a további érdekessége hogy van benne egy élő koncert bevágás is a videó legvégén.

A beat és a flow változatlanul nagyon adja, és mindenki aki G-Eazy rajongó annak illik meghallgatnia és ismernie a dalt, illetve a dal ezen verzióját is.

Mindenki nagyot rak a dalban G-Eazy mellett; Blueface, Allblack, Jimmy Kimmel is.

Szóval az sem kizárt hogy ezzel a dallal G-Eazy sokat fog majd fellépni járni, és ha nem mis feltétlenül mindenki lesz egyszerre a színpadon, azért akad majd aki elő tudja adni a saját, illetve igény esetén a másik verzéjét is.

Legyetek rajta és pörgessétek!

G-Eazy, Blueface – West Coast (Jimmy Kimmel Live!) ft. ALLBLACK


G-Eazy élete és karrierje

G-Eazy

G-Eazy vagyis, Gerald Earl Gillum aki 1989. május 24-én született, de világszerte G-Eazy néven vált ismertté, foglalkozását tekintve egy amerikai rapper, lemezgyártó, színész és filantróp a kaliforniai Oakland-től. Első nagy albumát, a The Things Happen-t, 2014. június 23-án adták ki, és elérte a 3. számot az US Billboard 200-nál. Második stúdióalbuma, a When It Dark Out, 2015. december 4-én jelent meg. “Me, Myself & I”, amely elérte az amerikai Billboard Hot 100 első 10-es számát. A harmadik és legutóbbi stúdióalbuma, a The Beautiful & Damned, 2017. december 15-én jelent meg.

G-Eazy élete

Amikor Gillum az első osztályban volt, anyja elhagyta az apját (aki a CSU Fresno művészeti egyetemi docense). Gillum a nagyszüleivel együtt költözött Berkeley-ben, Kaliforniában. Később észak-Oaklandbe költöztek, bár Gillum továbbra is Berkeley-ben tanult. Gillum részt vett a Loyola Egyetemen és 2011-ben végzett.

G-Eazy karrierje

2008-14: A karrier kezdete

Rekordgyártóként kezdve G-Eazy számos újdonsággal kezdett dolgozni a New Orleans-i Loyola Egyetemen, Christoph Andersson-al. Aztán elismerte, hogy része az új hip-hop jelenetnek az East Bay Area-ban, és csatlakozott olyan művészekhez, mint Lil B, Crohn és The Cataracs. Korai éveiben egy helyi hip-hop csoport tagja lett, az úgynevezett “The Bay Boyz”, aki számos dalot adott ki a hivatalos Myspace oldalon. G-Eazy 2010-ben népszerűvé vált, amikor lehetőséget kaptak néhány ismert művész megnyitására, nevezetesen Lil Wayne és Snoop Dogg.

A G-Eazy keveréke ebben az időszakban korlátozott sikerrel járt. 2011 augusztusában hivatalos honlapján kiadja a The Endless Summeret. A mixape számos dalot vett fel, nevezetesen az 1961-es amerikai szám frissített verzióját. 1 találati dal, “Runaround Sue”, Dion DiMucci előadásában. Ez a dal több mint négy millió nézetet gyűjtött a YouTube-on keresztül. A “Runaround Sue” (Devon Baldwin) című filmje, melyet Tyler Yee rendezett. A keverék vendégei a Greg Banks, az Erika Flowers és a Devon Baldwin látogatói jelenlétét mutatják be. 2011 novemberében Gillum megkezdte országos turnéját Shwayze-vel. A Saints Row: a harmadik a „In-Game” rádióállomáson a „My Life is a Party” című rész volt.

G-Eazy 2013-as robbanása

2012. június 16-án a G-Eazy az Egyesült Államok összes dátumát az éves Vans Warped Tour-on végezte. 2012. július 25-én bejelentették a Kiváló kalandtúrát, amely a Hoodie Allen és a G-Eazy szerepelt. A kettő az Egyesült Államokban, többek között Pittsburgh, St. Louis, Columbus, Des Moines, New Orleans, Atlanta, Austin és Philadelphia volt. 2012. szeptember 26-án G-Eazy kiadta első teljes albumát, a Must Be Nice-t. Az album, amely teljesen független volt a címkétől, az iTunes Hip-Hop Chart 3. számában landolt. 2013. július 9-én G-Eazy 2 Chainz mellett nyitotta meg Lil Wayne “Amerika legkedveltebb turnéját”. 2013. december 15-én G-Eazy és Chen B mester „Lotta That-t” tettek ezekről a dolgokról New Yorkban. 2014. január 15-én G-Eazy bejelentette, hogy “Ezek a dolgok történnek” a Rockie Fresh, KYLE és Tory Lanez kíséretében. 2014 februárjától áprilisáig az Egyesült Államokban és Kanadában 40 megállóra tartott a turné.

2014–2016: he Things Happen

2014. június 23-án G-Eazy megjelentette a nagyszabású debütáló albumát, a The Things Happen-t. Az album tetején az amerikai Billboard Hip-Hop / R & B és Top Rap Albums diagramjai kerültek, valamint az US Billboard 200 és a Top Digital Albums Chart 3. számát is megkapta. Az album eddig csaknem 265 000 példányt adott el. 2014. október 21-én Gillum elindult a “From the Bay-től az Univerzumig” -ig. A turné világszerte olyan országokba utazott, mint Ausztrália és Új-Zéland. Ez volt az első fővárosi túrája.

2015 nyarán G-Eazy játszott néhány fő színpadot egy sor jelentős zenei fesztiválon, köztük Lollapalooza, Electric Forest, Bonnaroo, Outside Lands, Made in America és Austin City Limits. A zenei pályafutása során a Gillum a divat iránt érdeklődésre számot tartott, mivel 2015 őszén együttműködött a Rare Pantherrel, és a GQ Magazine első 10 legjellemzőbb New York-i Fashion Week-jének nevezték el. A Gillum második albuma, a When It Dark Out, 2015. december 4-én jelent meg. 2016. január 6-án G-Eazy elindította második világkörüli turnéját. A túra meglátja a G-Eazy-t az Egyesült Államokban, Európában és Ausztráliában. A “Me, Myself & I” című darabja, a Bebe Rexha-val együttműködve, elérte a 7-es számot a US Billboard Hot 100-on. Június és augusztus között az Endless Summer turnéval közösen vezette a Logic logikát, valamint a YG és Yo Gotti támogató akciókat. A túra előtt bejelentette az Endless Summer II új keverékét. A mintavétellel kapcsolatos problémák miatt a szalagot törölte. 2016 májusában G-Eazy megerősítette, hogy a Britney Spears „Make Me …” című lemezén fog szerepelni. A singet 2016. július 15-én adták ki, és a Spears kilencedik stúdióalbumának egyedülálló darabja.

G-Eazy és az MTV Music Awards

A 2016-os MTV Video Music Awards-on és a 2016-os iHeartRadio Zenei Fesztiválon G-Eazy előadta a “Make Me …” és a “Me, Myself & I” -t.