Fiatal Veterán & Beksz 🔫 Juggernaut

Kemény rímek, kemény flow, zúzós zene egyszóval Veterán show,

Fiatal Veterán és Beksz új közös dala a Juggernaut most jelent meg és nem okozott csalódást a rajongóknak.

Egyre szélesebb és szélesebb körben ismerik nevét, tagja a Teswér formációnak is amely az utóbbi időben bombaként robbant a magyar hiphop világában.

A zenei alap Bitprojekt nevével fémjelzett, a mixing és master munkálatok pedig Hibrid nevéhez köthetők, mint a legtöbb Veterán projekt esetében.

Német hangzás, fasza basszus, bólogatni fogsz rá akár épp kocsit vezetsz, akár edzeni mész.

F*sza lett, pörgessétek bőszen!

Fiatal VeterĂ n Feat Beksz – Juggernaut


Korábbi Fiatal Veterán hírekHirdetés

2019.02. – Fiatal Veterán – Metál

Fiatal VeteránItt az Ăşj saját elmondása szerint idĂ©zem “tűzben edzett fĂ©rfi” Fiatal Veterán vadonatĂşj dala Ă©s a hozzá leforgatott videoklipje Metál cĂ­mmel.

A tatabányai, egészen pontosan Mésztelepről kitört Veterán nem hoz semmi mást csak a tőle szokásosan elvárt és bevett jó minőséget és a ríl kemény utca rappet.

Annyira ríl hogy szinte érezzük a beton és a parkolóház, valamint az autók szagát a videoklip megnézése közben.

Nincs benne flancolás, itt nincsesnek kib*szva a gyémánt fukszok mint a tengerentúli rapperek között, de ellenben konstansan hozza az utcát és a magyar valóságot feketén fehéren kimondva minden gondolatot.
Bevált csapaton ne változtass alapon ismételten Hibrid-el dolgozott együtt, illetve most egy új név is látható a produceri oldalon aki nem más mint RGTrap.

Nekünk itt a szerkesztőségben adja Veterán új motyója.

Nektek is bejön?

Fiatal VeterĂ n – MetĂ l


2019.01. – Fiatal Veterán – Kaptár

Fiatal VeteránMegjelent Fiatal Veterán legújabb dala amely a Kaptár címet kapta.

Zenei munkálatokért Ridaz volt a felelős. Keverés pedig Hibrid nevéhez köthető, mert ők privátban is jóban vannak. A sztíló némi westcoast-os beütéses beat-el indul, és a screwed and chopped-os részek teszik még jobban változatossá az egész hangzást.

A dalt hallgatva kiderül az is hogy ez egyfajta intro illetve bevezető, mert a dal első harmadát követően 1:38-tól egy teljesen új beat úszik be ami a hazai rap előadók között az utóbbi időben már egészen rég volt.

Veterán az elmúlt időben stabilan hozza ugyanazt a nívót és az idővel egyre jobban érzi, és érezhetően minden egyes dallal fejlődik és terjeszti el saját egyedi stílusát az országban.

Most a vamzerekről, a pénzről, és egyéb utcai nyalánkságokról rappel.

Kaptár rulez, érdemes odafigyelni rá!

Fiatal VeterĂ n – KaptĂ r


2018.12. – Fiatal Veterán – ElĹ‘ször Hazudsz…

Fiatal VeteránFiatal Veterán egyik elgondolkodtató dalát kínálom nektek meghallgatásra.

A szöveg nagyon igaz, érdemes elgondolkodnia mindenkinek aki ilyen életet él, vagy azt gondolja hogy ez egy hibátlan és irigylésre méltó állapot.

Február és RG valamint Vetrán közöse egy őszinte mály szívből jövő dal lett amit mindenkinek ajánlom aki az utca cumót szereti.

Itt tudjátok végighallgatni.

Fiatal VeterĂ n – ElĹ‘ször Hazudsz… Feat FebruĂ r , RG


2018.08. – Fiatal Veterán – Soldato Ăşj videoklip

Fiatal VeteránMegjelent Fiatal Veterán legújabb videoklipje, amely a Soldato nevet kapta.

Igazi utcai klip lett az alkotás. Semmi flanc, semmi csicsa, csak a real valóság, mint anno a 80-as 90-es években. Kapualjban állva löki a frankó vakert az életről, filozófiáról, az értékrendjéről és elveiről.

Kifejti, hogy az alvilágban vannak akik eladják magukat és mindent alárendelnek a pénznek, de mikor már jobban megy nekik, vagy épp bejött valami üzlet, akkor meg játszák a keményet, míg Veterán úgy mondja maga küzd meg minden fillérért és az eddig elért sikeréért, és teljesen elhatárolódik az ilyen fajta mentalitástól.

Ugyanakkor nem vonhatja senki sem kétségbe azt az eredményt amit még a jövőben el fog érni. Fiatal Veterán szövegeiben gyakran teret kap a család, és annak fontossága is, hiszen majdnem mindig megemlíti azt is hogy a kisfiáért teszi a bizniszt, neki szeretne szebb jövőt biztosítani.

Fiatal VeterĂ n – Soldato