Fiatal Veterán – Aki… Premier

Fiatal Veterán és Beksz nagysikerű Haters címen napvilágot látott új slágerük igazán nagyot ment a YouTube nézettségben.

Fiatal Veterán tagja a Hibrid által alapított Teswér formációnak, ami az utóbbi időben egyre népszerűbb és népszerűbbé válik itthon.

Rnegeteg megosztás, és szinte majd kivétel nélkül csak pozitív kritikát söpört be magának a dal, amihez ezúton is gratulálunk.

A most megjelent Aki… néven megjelent vadonat új dal és videoklip Fiatal Veterán szóló dala, amely a mély mondanivalója ellenére egy nagyon egyszerű videoklippel jött ki.

Semmi flancolás, csak a lényeg, és talán a tanító és nyers szövegek mellett ez is egy része Veterán népszerűségének, hogy emberközeliek és utcaszagúak a motyói amiket itthon élvezettel kajálnak a rajongók.

Véleményünk szerint titka az, hogy igazán egyedi a flowja és nyersek és szókimondóak a szövegei, ennek köszönhetően válik egyre biztosabban a hazai élvonal soraiba tartozó rap előadók közé.

Ehhez kívánunk neki sok sikert és még számos slágert!

Fiatal Veterán – Aki…


Korábbi Fiatal Veterán hírek

2019.06. – Fiatal Veterán & Beksz 🔫 Juggernaut

Fiatal Veterán-TeswérKemény rímek, kemény flow, zúzós zene egyszóval Veterán show,

Fiatal Veterán és Beksz új közös dala a Juggernaut most jelent meg és nem okozott csalódást a rajongóknak.

Egyre szélesebb és szélesebb körben ismerik nevét, tagja a Teswér formációnak is amely az utóbbi időben bombaként robbant a magyar hiphop világában.

A zenei alap Bitprojekt nevével fémjelzett, a mixing és master munkálatok pedig Hibrid nevéhez köthetők, mint a legtöbb Veterán projekt esetében.

Német hangzás, fasza basszus, bólogatni fogsz rá akár épp kocsit vezetsz, akár edzeni mész.

F*sza lett, pörgessétek bőszen!

Fiatal Veteràn Feat Beksz – Juggernaut


2019.02. – Fiatal Veterán – Metál

Fiatal VeteránItt az új saját elmondása szerint idézem “tűzben edzett férfi” Fiatal Veterán vadonatúj dala és a hozzá leforgatott videoklipje Metál címmel.

A tatabányai, egészen pontosan Mésztelepről kitört Veterán nem hoz semmi mást csak a tőle szokásosan elvárt és bevett jó minőséget és a ríl kemény utca rappet.

Annyira ríl hogy szinte érezzük a beton és a parkolóház, valamint az autók szagát a videoklip megnézése közben.

Nincs benne flancolás, itt nincsesnek kib*szva a gyémánt fukszok mint a tengerentúli rapperek között, de ellenben konstansan hozza az utcát és a magyar valóságot feketén fehéren kimondva minden gondolatot.
Bevált csapaton ne változtass alapon ismételten Hibrid-el dolgozott együtt, illetve most egy új név is látható a produceri oldalon aki nem más mint RGTrap.

Nekünk itt a szerkesztőségben adja Veterán új motyója.

Nektek is bejön?

Fiatal Veteràn – Metàl


2019.01. – Fiatal Veterán – Kaptár

Fiatal VeteránMegjelent Fiatal Veterán legújabb dala amely a Kaptár címet kapta.

Zenei munkálatokért Ridaz volt a felelős. Keverés pedig Hibrid nevéhez köthető, mert ők privátban is jóban vannak. A sztíló némi westcoast-os beütéses beat-el indul, és a screwed and chopped-os részek teszik még jobban változatossá az egész hangzást.

A dalt hallgatva kiderül az is hogy ez egyfajta intro illetve bevezető, mert a dal első harmadát követően 1:38-tól egy teljesen új beat úszik be ami a hazai rap előadók között az utóbbi időben már egészen rég volt.

Veterán az elmúlt időben stabilan hozza ugyanazt a nívót és az idővel egyre jobban érzi, és érezhetően minden egyes dallal fejlődik és terjeszti el saját egyedi stílusát az országban.

Most a vamzerekről, a pénzről, és egyéb utcai nyalánkságokról rappel.

Kaptár rulez, érdemes odafigyelni rá!

Fiatal Veteràn – Kaptàr


2018.12. – Fiatal Veterán – Először Hazudsz…

Fiatal VeteránFiatal Veterán egyik elgondolkodtató dalát kínálom nektek meghallgatásra.

A szöveg nagyon igaz, érdemes elgondolkodnia mindenkinek aki ilyen életet él, vagy azt gondolja hogy ez egy hibátlan és irigylésre méltó állapot.

Február és RG valamint Vetrán közöse egy őszinte mály szívből jövő dal lett amit mindenkinek ajánlom aki az utca cumót szereti.

Itt tudjátok végighallgatni.

Fiatal Veteràn – Először Hazudsz… Feat Februàr , RG


2018.08. – Fiatal Veterán – Soldato új videoklip

Fiatal VeteránMegjelent Fiatal Veterán legújabb videoklipje, amely a Soldato nevet kapta.

Igazi utcai klip lett az alkotás. Semmi flanc, semmi csicsa, csak a real valóság, mint anno a 80-as 90-es években. Kapualjban állva löki a frankó vakert az életről, filozófiáról, az értékrendjéről és elveiről.

Kifejti, hogy az alvilágban vannak akik eladják magukat és mindent alárendelnek a pénznek, de mikor már jobban megy nekik, vagy épp bejött valami üzlet, akkor meg játszák a keményet, míg Veterán úgy mondja maga küzd meg minden fillérért és az eddig elért sikeréért, és teljesen elhatárolódik az ilyen fajta mentalitástól.

Ugyanakkor nem vonhatja senki sem kétségbe azt az eredményt amit még a jövőben el fog érni. Fiatal Veterán szövegeiben gyakran teret kap a család, és annak fontossága is, hiszen majdnem mindig megemlíti azt is hogy a kisfiáért teszi a bizniszt, neki szeretne szebb jövőt biztosítani.

Fiatal Veteràn – Soldato