Weyron – Ungarische Reiter – új klip

Weyron

Weyron egy vadonatúj klippel jelentkezett Ungarische Reiter címen, melyben a német vonalat és trendeket igyekszik mintázni.Azt kell mondani, hogy egészen jól érzi ezt a vonalat, melyhez hozzájárul a nagyon jól szóló talpalávaló beat is, melyet King BJ követett el Weyron számára.

Emperor rapjével a magyar szavak és a verze alapvetően angol nyelvezete miatt teljesen „multikulti hatást” értek el, amelyet Weyron német és magyar nyelvű rapje csak tovább színesít.

A képi anyaga teljesen filmszerű, érezhető belőle a profizmusra való törekvés és a dinamizmus.

A sztori egyszerű de nagyszerű, bár kissé ugyan klisés, de összességében egy teljesen élvezhető videó lett. A videót Horváth Csaba jegyzi a Cybertronic Media legénységéből. Maga a dal pedig tényleg az a szint, amit érdemes hallgatni, mert ez jól szól.

Csekkoljátok le ti saját magatok is!

WEYRON Feat. Emperor – UNGARISCHE REITER | OFFICIAL MUSIC VIDEO |


Minden tudnivaló a Weyron-ról

Weyron interjú

Eddig még nem készült interjú vele.


Weyron videók és klipek

WEYRON – LOST | OFFICIAL MUSIC VIDEO |

WEYRON – RICHTUNG | OFFICIAL MUSIC VIDEO |

WEYRON – MENNEM KELL

WEYRON – #JEDIKURVA | OFFICIAL MUSIC VIDEO | (2020)

WEYRON Feat. 💸Filius Dei – Üvegszilánkok | OFFICIAL MUSIC VIDEO | (2019)

WEYRON – FÉNYÉVEKRE | OFFICIAL MUSIC VIDEO | (2018)


Weyron diszkográfia

  • Weyron – Zero Gravity ‎(2019)
  • Weyron – Katarzis (2020)

Korábbi Weyron hírek

2020.06 – Weyron – Richtung – új klip

Itt a következő motyó a Savannah Music Lions kiadó szárnyai alatt tevékenykedő Weyrontól.

Teljesen nyári hangulatú videó lett jó kis quad-os sivatagos jelenetekkel, háttérben a piramisokkal. A videó készítője Matuz Ádám nevével fémjelzett.

Az előző érzelmes elgondolkodós témájú dalhoz és a hozzá forgatott érzelmekkel teli videókliphez képest a Richtung egy abszolút flexelős klip lett.

Ebből fakadón senki ne várjon Petrarca idézeteket, hanem csak a lóvé, csak a buli téma, meg a villantás. A lényege hogy Weyron Papa a helyes úton halad a zenei karrierjét illetően és konkrétan kineveti azokat akik megjátsszák magukat, de ő bizony keményen bírja ezt az életmódot mind anyagilag, mind pedig májjal és energiával.

Szóval kössétek fel az alsónadrágot ha azt a lifestyle-t akarjátok képviselni amit Weyron bemutat most a nézőknek.

Öveket bekapcsolni, flexelésre felkészülni. Csekkold a videók alatt.


2020.04. – Weyron – Lost klippremier

Weyron - Savannah LionsWeyron vadonatúj, nagyon mélyről jövő érzelmes dala a Lost címen napvilágot látott alkotás amely szerintem egyedi hangzást hoz.

Weyron az utóbbi pár évben egyre jobb és jobb dalokkal kápráztatja el rajongóit amit kitörő lelkesedéssel fogadnak.

Így volt ez most is, ebben a dalban egy feltehetőleg régi szerelmének állít emléket, akit valamilyen tragikus körülmény következtében vesztett el, és ezt a dalt mint egy fajta lelki katarzisként kiadja magából. A lelki szenvedés, őrlődés és az eddig nem sikerült elengedés is jól hallatszik ebben a mély dalban.

A volt kedvesének állít vele emléket, melyet egy teljesen hétköznapinak tűnő de nagyon szép történeten keresztül mutatja be ezt a nézőknek a zenész.

A videó látószögén keresztül pedig felvillanni látszik Weyron az érzelmes oldala is.

A nyelvezet őszinte, de a refrén és a hangszerelés miatt nagyon magával ragadja a hallgatót.

Pörgessétek a dalt, megéri!


2018.08. – Weyron – Mennem kell

WeyronWeyron legújabb dala a „Mennem kell” augusztus közepén jelent meg a legnagyobb videómegosztón. Egy nagyon szép képi világot sikerült hozzá rögzíteni.

A dal szövegében Weyron, tulajdonképpen a pénztelenségből fakadó negatív érzéseiről beszél, arról, hogy mennyi minden rossz történt vele, és állandóan félrelökték, azért mert egyszerű farmergyerek volt aki nem szégyellte a munkát.

De ezáltal kialakult benne egy erős bizonyítási vágy, és kitartóan küzdött, és küzd mind a mai napig sikerei eléréséért.

A klip legvégén van a sztoriban egy tanulságos csavar is, de ezt nem lövöm le előre, hanem ha megnézitek a klipet akkor mindenre fényre derül.


Weyron dalszövegek

Weyron – Kein Gangster dalszöveg

Weyron – Speed dalszöveg

Weyron – Lost dalszöveg

Weyron – Üvegszilánkok dalszöveg