Wanted Razo – Kitaszított

Wanted Razo vadonatúj videoklipje igazi zorall street cumó lett, és persze egyben nagyon ütős is.

A klip a maga nemében egyszerű lett, semmi flanc semmi fuksz vagy villogós gizda klip hanem real kőkemény magyar utcaszagú anyag lett.

A szövegben üzen a politikusoknak és a rendszernek is, hogy azért mert valaki politikus és nagy villában lakik majd a pokolban fognak égni a sok elkövetett bűnért.

Wanted Razonak is rögös volt az útja de akkor sem cserélné el semmiért sem mert ez az övé és büszke rá. A klip tele van f*sza Wanted tetkókkal, meg Thug Life kartetkókkal valamint Muay Thai boxolók szereplésével készült el.

Pomáz Rulez!

Wanted Razo – Kitaszított

Korábbi Wanted Razo hírekHirdetés

2018.10. – Wanted Razo – Illegál

Wanted RazoWanted Razo legújabb dala az Illegál, kőkemény szókimondó és igazi megmondós ríl utcai klip lett.

A dal zenei alapját Volume követte el, mely egy igazi fülbemászó hard ütem lett, mely kimondottan jól passzol Razo Zoli rap flow-jához, valamint a szöveg tartalmához.

Wanted Razo kifejti a véleményét az egész magyar rap szakmáról, illetve a magyar rappereket pop kurvákhoz hasonlítja, akik egy elképzelt csilli-villi világban élnek, amely igen távol áll a valóságtól, az utcától és úgy általánosságban a magyar hétköznapok valóságától is.

Szerinte ha kell még sz*pnának is azért hogy ott maradjanak ebben a kaviáros, műmájer, rózsaszínű világban, mert elhiszik azt, hogy ez az igazi lét, és ez a jó meg igaz élet, mert ezt látják a médiában, és ezt is közvetítik a mai tiniknek, akik ezt hibásan teljesen valósnak és magukéknak érzik.

Sok tini ma már tényleg olyan, hogy annyira “élte” a fiatalságát, hogy 18-20 éves korára teljesen kiég, pedig ekkor kellene elkezdődnie az egész életüknek. Ugyanakkor Razo szerint az egész csak egy illúzió, és aki ismeri az utcát  és a valóságot mint ő, az teljes mértékben látja és ismeri a szitut, mert ebben éli mindennapjait.

Hallgassátok meg, mert egy real cumó lett! Wanted Razo-s.

Wanted Razo – Illegál


2018.09.- Wanted Razo & Paja-G – Mi világunk dala

Wanted RazoPár napja dobta ki Wanted Razo a Paja-G -vel korábban felvett dalukat a Mi világunk című dalukat.

A dalban a szokásos kemény szókimondó szövegek, az árulást és a vamzerkodást nem tűrő szövegek, keményen beszól mindenkinek akikről úgy érzik, hogy eladták magukat a pénzért, és árulókká lettek az idők folyamán.

Sok olyan nagyszájú rapper van akik játszák a keményet meg a hőst, de megijednének akkor, ha a kóstolást élőben kellene csinálniuk.

Wanted Razo és Paja-G szövegei sosem a finomkodásról szóltak, hanem az utcáról, az életükről és a csapatukról.

Számukra a gengszterrap egy valóságos életérzést jelent, amiket eddig átéltek, azok többé kevésbé meg is történetek velük.

Jó kis dal lett ajánlom figyelmetekbe!

Itt tudjátok meghallgatni.

Wanted Paja – G & Razo – Mi világunk


2018.09. – Hunter – Éjszakai hajsza

Wanted Razo

 

Wanted Razo támogatásával és közreműködésével jelent meg Hunter vadonatúj klipje az Éjszakai hajsza címen.

Nagyon zorall flow-t dob benne Hunter. Többet nem is írok róla, hanem nézzétek meg!

Jó látni, hogy Wanted Razo a saját köréhez tartozó új tehetségek felkarolásával és támogatásával is elkezdtett foglalkozni, és teret ad olyan előadóknak is, akikről úgy gondolja, hogy megútik azt a nívót amivel a Wanted család, illetve ő maga azonosulni tud.

 

Itt találjátok az új cumót.

Hunter – Éjszakai hajsza (Official Music Video)


2018.07. – Wanted Razo & Paja – G & Escobar & Hibrid – Utcagyerek naplója

Wanted Razo-Wanted PajaWanted Razo nyár elején jelentkezett Utcagyerek naplója 3. részével, amelyben közreműködőként Escobar, Hibrid, és posztomusz Paja G is szerepel benne egy refrénnel, amely mind a mai napig aktuális és igaz tartalommal bír. A klip, a zene, és videó hangulata is teljesen jól tükrözi a szöveg témavilágát, nagyon jól visszaadja azt az érzést amit el szerettek volna vele érni a srácok. A szövegben és a képben is az egész utca, és börtön világot szerették volna bemutatni a nézőknek, és azt ábrázolni hogy milyen kételyek gyötrik az embert bent és kint, hogy kell kibírni a bent létet a kaptárban, mert az egy teljesen más világ mint a megszokott kinti. Az árulást sehol sem díjazzák, így ez is kiderül a szövegekből, hogy egyik klipben szereplő rapper sem.

Érdekessége még továbbá, hogy azért is hiteles a mondanivaló, mert ezek a legények tudják miről beszélnek, ugyanis közülük jó néhányan kipróbálhatták már a magyar büntetésvégrehajtás “vendégszeretét”. Kemény klip, ajánlom mindenkinek aki egy utcaszagú reális élményre vágyik.

A klipet itt alul találjátok.

Wanted Razo – Utcagyerek naplója


2014.05.- Csipet Csapat videoklip