Wanted Razo & HNR & Hibrid – Sors keze

Wanted Razo

Wanted Razo, Hibrid, és Hunor legújabb dala a “Sors keze” egészen ropogósan friss lett.

Egy meglepően őszinte és mély szívbemarkoló alkotás lett, amelyben a srácok kifejtik a véleményüket a társadalomról, a kamu barátokat igyekeznek elkerülni és kizárni az életükből.

Hibrid sorait idézve “férgeket elnyomunk, frankókat felemelünk, igaz barátokat soha el nem feledünk”.
Igazán nagyon mély dal lett, egy egészen kellemes alappal, amelyben jól érvényesül a gitár riff a háttérben.

Jó kis dal lett! A Wanted és Hibrid rajongóknak tuti be fog jönni!

Wanted Razo & HNR & Hibrid – Sors keze


Korábbi Wanted Razo hírekHirdetés

2018.12.- Hunter – Fejvadász

Wanted Razo & HunterHunter Fejvadász című dala és a hozzá forgatott videoklipje most jelent meg Wanted Razo saját youtube csatornáján.

Wanted Razo közleménybe tudatta a rajongókkal, hogy hivatalosan Hunter nem a Wanted tagja de segítenek neki a megjelenésben és fórumot biztosítanak egy barátjuknak.

Hunter új dala, kőkemény utcazene lett, brutál beat alatta, kemény flow és odamondós rap szövegek.

 

Hasonlóan a Wanted stílusához, 100% utcastílus 100% real hazai.

Hunter – Fejvadász


2018.11. – Wanted Razo “Kitaszított” új videóklip

Wanted RazoWanted Razo vadonatúj videoklipje igazi zorall street cumó lett, és persze egyben nagyon ütős is.

A klip a maga nemében egyszerű lett, semmi flanc semmi fuksz vagy villogós gizda klip hanem real kőkemény magyar utcaszagú anyag lett.

A szövegben üzen a politikusoknak és a rendszernek is, hogy azért mert valaki politikus és nagy villában lakik majd a pokolban fognak égni a sok elkövetett bűnért.

Wanted Razonak is rögös volt az útja de akkor sem cserélné el semmiért sem mert ez az övé és büszke rá. A klip tele van f*sza Wanted tetkókkal, meg Thug Life kartetkókkal valamint Muay Thai boxolók szereplésével készült el.

Pomáz Rulez!

Wanted Razo – Kitaszított


2018.10. – Wanted Razo – Illegál

Wanted RazoWanted Razo legújabb dala az Illegál, kőkemény szókimondó és igazi megmondós ríl utcai klip lett.

A dal zenei alapját Volume követte el, mely egy igazi fülbemászó hard ütem lett, mely kimondottan jól passzol Razo Zoli rap flow-jához, valamint a szöveg tartalmához.

Wanted Razo kifejti a véleményét az egész magyar rap szakmáról, illetve a magyar rappereket pop kurvákhoz hasonlítja, akik egy elképzelt csilli-villi világban élnek, amely igen távol áll a valóságtól, az utcától és úgy általánosságban a magyar hétköznapok valóságától is.

Szerinte ha kell még sz*pnának is azért hogy ott maradjanak ebben a kaviáros, műmájer, rózsaszínű világban, mert elhiszik azt, hogy ez az igazi lét, és ez a jó meg igaz élet, mert ezt látják a médiában, és ezt is közvetítik a mai tiniknek, akik ezt hibásan teljesen valósnak és magukéknak érzik.

Sok tini ma már tényleg olyan, hogy annyira “élte” a fiatalságát, hogy 18-20 éves korára teljesen kiég, pedig ekkor kellene elkezdődnie az egész életüknek. Ugyanakkor Razo szerint az egész csak egy illúzió, és aki ismeri az utcát  és a valóságot mint ő, az teljes mértékben látja és ismeri a szitut, mert ebben éli mindennapjait.

Hallgassátok meg, mert egy real cumó lett! Wanted Razo-s.

Wanted Razo – Illegál


2018.09.- Wanted Razo & Paja-G – Mi világunk dala

Wanted RazoPár napja dobta ki Wanted Razo a Paja-G -vel korábban felvett dalukat a Mi világunk című dalukat.

A dalban a szokásos kemény szókimondó szövegek, az árulást és a vamzerkodást nem tűrő szövegek, keményen beszól mindenkinek akikről úgy érzik, hogy eladták magukat a pénzért, és árulókká lettek az idők folyamán.

Sok olyan nagyszájú rapper van akik játszák a keményet meg a hőst, de megijednének akkor, ha a kóstolást élőben kellene csinálniuk.

Wanted Razo és Paja-G szövegei sosem a finomkodásról szóltak, hanem az utcáról, az életükről és a csapatukról.

Számukra a gengszterrap egy valóságos életérzést jelent, amiket eddig átéltek, azok többé kevésbé meg is történetek velük.

Jó kis dal lett ajánlom figyelmetekbe!

Itt tudjátok meghallgatni.

Wanted Paja – G & Razo – Mi világunk


2018.09. – Hunter – Éjszakai hajsza

Wanted Razo

 

Wanted Razo támogatásával és közreműködésével jelent meg Hunter vadonatúj klipje az Éjszakai hajsza címen.

Nagyon zorall flow-t dob benne Hunter. Többet nem is írok róla, hanem nézzétek meg!

Jó látni, hogy Wanted Razo a saját köréhez tartozó új tehetségek felkarolásával és támogatásával is elkezdtett foglalkozni, és teret ad olyan előadóknak is, akikről úgy gondolja, hogy megútik azt a nívót amivel a Wanted család, illetve ő maga azonosulni tud.

 

Itt találjátok az új cumót.

Hunter – Éjszakai hajsza (Official Music Video)


2018.07. – Wanted Razo & Paja – G & Escobar & Hibrid – Utcagyerek naplója

Wanted Razo-Wanted PajaWanted Razo nyár elején jelentkezett Utcagyerek naplója 3. részével, amelyben közreműködőként Escobar, Hibrid, és posztomusz Paja G is szerepel benne egy refrénnel, amely mind a mai napig aktuális és igaz tartalommal bír. A klip, a zene, és videó hangulata is teljesen jól tükrözi a szöveg témavilágát, nagyon jól visszaadja azt az érzést amit el szerettek volna vele érni a srácok. A szövegben és a képben is az egész utca, és börtön világot szerették volna bemutatni a nézőknek, és azt ábrázolni hogy milyen kételyek gyötrik az embert bent és kint, hogy kell kibírni a bent létet a kaptárban, mert az egy teljesen más világ mint a megszokott kinti. Az árulást sehol sem díjazzák, így ez is kiderül a szövegekből, hogy egyik klipben szereplő rapper sem.

Érdekessége még továbbá, hogy azért is hiteles a mondanivaló, mert ezek a legények tudják miről beszélnek, ugyanis közülük jó néhányan kipróbálhatták már a magyar büntetésvégrehajtás “vendégszeretét”. Kemény klip, ajánlom mindenkinek aki egy utcaszagú reális élményre vágyik.

A klipet itt alul találjátok.

Wanted Razo – Utcagyerek naplója


2014.05.- Csipet Csapat videoklip