Jön Veysel új albuma a Fuego

Veysel

Veysel soron következő új albuma Fuego címmel november 30.-án válik nyilvánossá. A most nyilvánosságra hozott dátum már végleges, ezt kiadói forrásaink is alátámasztották. A jellegzetes hangszínnel megáldott Essen-Altendorf-i rapper az év végén kiadja harmadik szólóalbumát.

Veysel raptechnikájának és tehetségének köszönhetően az utóbbi időkben óriási sikereket ért el Németországban. Stílusára jellemző hogy kemény hangszínen rappel, mégis dallamos slégereket tud gyártani, amelyek rövid idő alatt nagyon népszerűvé válnak a hallgatóság körében. Ezzel a plusszal a jelenleg 34 éves rapper konstansan sikert sikerre halmoz Németországban és Európában. Ez pedig még nem minden: Veysel a német toplisták Top 30-ban megjelent három kiadása után a közelmúltban Hamas Hamas hamarosan bizonyította színészi minőségét a 4 blokk sorozatban. „[Veysel] robbanásveszélyes izmos hegyi munkáját végzi Abbasban, ezt meg kell mondani, nagyszerű” – írja a Stern TV magazin. „[Kida Khodr Ramadan] és rapper Veysel Gelin, aki megtestesíti az őt börtönbe testvére Abbász formában> 4 blokk <a kellemes gengszter duó, mint ahogy azt ebben az országban nem láttam még” olvassuk az újságokban.

 

De Veysel nem csak a művészetére támaszkodik. „Természetesen több figyelmet kaptam a” 4 blokk „révén. A nap végén három Oscart nyertem, de ez nem változtatta meg a zeném minőségét. És én is szakítottam volna a zeném. Vagy jó zenét csinálsz vagy nem, ez a lényeg! „, Veysel megemlíti a médiát, amely legalább 4 blokk körül rázkódott körülötte.

 

Az első „Love and Hate” pálya megtalálja az utat Frankfurtba, ahol az elfogatóparancs a saját címke felemelésekor folyik. Veysel, aki a zsebében festőművészként és refinisher-ként dolgozik, mindazonáltal a rap-karrierért dönt. Együttműködik Celo & Abdi, Hiebard, Hanybal és Olexesh, és 2013-ban kiadta első mixtape „43 Therapy”, amely 23-ra emelkedik. Egy évvel később a 17. helyen debütál az Audiovisuell című debütáló albumával. 2015-ben a Veysel bejelentette baráti elhagyását az Azzlackz címkéből. 2017-ben megjelentette a „Hitman” című albumát az újonnan alapított címkével (Bela Boyz).

 

Akár egy mesélő vagy hiteles életrajzi Sonsg amelyben kiderül, sok személyes élete – a rapper a problémás területen, olyan közel, hogy az idő pusztításának, milyen keveset mások.

 

Mikasa (korábban Joshimixu) és Macloud rendszeresen borotválták a Hitman Hitmanjét.

Figyelemre méltó itt a kemény utcai rap és a melodikus hang kombinációja, amelyet játékos módon egyesül és több mint hálás a rajongóknak:

»Szeretem a rajongókat és köszönöm a bizalmát. Nélküle nem lennék ott, ahol ma vagyok – mondja hálásan.

 

cid: image003.jpg@01D4776F.E70385F0cid: image004.jpg@01D4776F.E70385F0cid: image005.jpg@01D4776F.E70385F0

A „Fuego” -tól nagymértékben számíthatunk Veyselre:

„A kislemezek csak a kezdet. Én javítottam magam az albumon – magyarázza Veysel. »A rajongóim csak azt kapják meg, amit tudnak rólam: jó zene!«

 

Fuego számos jól ismert és népszerű zenészt is magában foglal:

A Miksu és a Macloud ütemén kívül a Summer Cem, a Gzuz, a Toto és a Soolking nemcsak zenei produkciót kínál!

Aki Veyselt élőben szeretné látni, akkor 2019 februárjában a Fuego turnéján meglátogathatja őt.

Az alábbi dalok és az eddig hozzá készített videoklipek itt tekinthetők meg:

Veysel / Habibo

Veysel / UFF ft Gzuz

Veysel / TGV

Veysel / Fuego
Korábbi Veysel hírek

2018.09. – Veysel ft. GZUZ – UFF videó és dalpremier

Veysel újabb slágerrel robbantott a német hiphop bizniszben.

Két nap alatt 1 milla feletti megtekintést produkált a videoklip nézettsége, és GZUZ-al az oldalán hatalmasat alkotott a rapper.

A videó tele van luxusautókkal, prémium vodkákkal, méregdréga luxus órákkal, egyszóval minden olyan kellékkel amivel egy európai gengszterrap vidoklip látványossá válhat.

Nekem személy szerint nagyon tetszik a dal, de Németországban szerintem hamarosan a legnépszerűbb klipek közé fog tartozni Veysel és GZUZ közös alkotása.

Nézzétek meg ti is.

VEYSEL – UFF feat. GZUZ