Béci és Berkes Olivér új közöse – Édesanyám – klippremier

Young G rapper

Szívmelengető dallal indítja az évet Berkes Olivér és Young G.

„Nekem már az is siker, hogy édesanyámat sírni láttam” – meséli a Young G-ként is ismert, népszerű rapper, Rácz Béci, aki a kivételes énekes-dalszerzővel, Berkes Olivérrel készül megdobogtatni az anyai szíveket. A rádióbarát, fülbemászó felvétel egy kifejező videóklippel együtt debütál.

Hazánk egyik legfelkapottabb tehetségéhez, Berkes Olivérhez olyan, mára már több mint 50 milliós YouTube összenézettséget generáló slágerek köthetők, mint az „Évszakok”, a „Visszakér a múlt”, vagy a „Jó vagy rossz” legyek. Legutóbb egy őszinte számban mesélt saját útkereséséről, az „Igazi életem” pedig rövid időn belül igazi közönségkedvenc lett.

Young G - Berkes Olivér

Young G, azaz Rácz Béci számára pedig nem volt kétség, hogy legújabb, érzelmesebb szerzeményéhez a mélyebb dalairól elhíresült előadót kérje fel közreműködőnek.

Az „Édesanyámban” a ’90-es évek RNB stílusjegyei dominálnak, kis nosztalgikus hangulatot csempészve a felvételbe, amelynek zenei alapjáért Tóth Ádám, a dalszövegéért pedig Burai Krisztián felelt.
„Nagyon megörültem, amikor Béci felhívott és elküldte az „Édesanyám” zenei alapját. Annak ellenére, hogy egy modern popszámról beszélünk, mégis tartalmazza gyerekkorom old school RNB hangzását, amit a mai napig rajongva szeretek.

Berkes Olivér - Édesanyám

Élmény volt ezúttal nem magamnak és a saját zenei világomban mozogva írni egy új dallamot, mindamellett, hogy a téma is közel áll hozzám” – árulta el Olivér. „Édesanyámmal, akárcsak Béciék, én is nagyon jó és közeli kapcsolatot ápolok. Jóleső érzés egy olyan kommunikációs formában, mint a zene, megköszönni a szavakban nehezen kifejezhető hálát, amivel tartozunk nekik” – tette hozzá.
Olivér és Béci édesanyja is feltűnik

„A zenei alap refrénjéről az a mondat jutott eszembe: „Édesanyám, úgy sajnálom”. Itt éreztük Ádámmal, hogy ez egy hatalmas zene lesz és régóta meg akartam fogalmazni anyunak a tőle kapott értékeket” – osztotta meg Béci a szám hátterét, aki azt is elárulta, hogy azonnal könnybe lábadt édesanyja szeme az elkészült dal hallatán.

Érzelmekben gazdag klippel érkezett az újdonság, amiben egy anya és fiú kapcsolatát láthatjuk, meglepetésként pedig a két előadó édesanyja is megjelenik a videóban.

Berkes Olivér x Béci - Édesanyám1

„Egy olyan videóklipet álmodtunk meg, amiben látni súrlódásokat, melyeknek persze mindig összeölelkezés a vége. Azt is meg akartuk jeleníteni, milyen nehéz az egyedülálló anyukák élete, és mennyire kitartóan helytállnak” – mondta el Béci.

BÉCI X BERKES OLIVÉR – Édesanyám │ OFFICIAL MUSIC VIDEO │


Minden tudnivaló a Young G-ről


Young G interjú

Young G interjú 2021- „Bementünk egy plázába és futnunk kellett!” | Mai rapperek, VIVA, zenei szeretet


Young G Instagram Interjú (új)

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

Young G-vel, vagyis Bécivel, a magyar hiphop zene egyik országosan ismert szereplőjével beszélgettünk nagyon vicces hangulatban. Young G az elmúlt időszakot követően ismételten igen aktív, a háttérben készülnek majd az új meglepetés dalok és közreműködések a rajongók legnagyobb örömére. Ez a rész az egyik legviccesebbre sikerült Instagram villáminterjúnk ez eddig megjelentek közül, mert nézőinknek a hangulatról Varga Viktorral az oldalán gondoskodott Young G :). Egy kellemes balatoni nyári hangulattal kápráztattak el minket a srácok és a velük együtt bulizó csinos csajok. Érdemes végignéznetek! special guests: Young G párja Norina és jó barátja Varga Viktor. @younggbeci #YoungG #YoungGBeci #MeszarosNorina #VargaViktor #magyarrap #magyarhiphop #hiphop #rap #summervibes #fun

Ein Beitrag geteilt von Rap.hu (@rap.hu) am

Young G Rap.hu TV interjú 😎 Rengeteg új infóval 💯


Young G élete és karrierje

A Kezdetek

Rácz Béla, vagyis Young G 1985. április 2-án látta meg a napvilágot, Szentendrén, 5 évvel, 7 hónappal és 28 nappal húga, Rácz Ildikó előtt. Az általános iskolát még Szentendrén járta ki, pedig elég gyakran költözött a család. Szentendrén, és környékén laktak. A fiúnak rengeteg emberrel sikerült barátságot kötnie, amelyek közül kettőt legjobb barátjának tekintette. Igaz, hogy szegényebb családban nevelkedett, ugyanis sohasem voltak gazdagok, de Béci sohasem panaszkodott, mindig boldog volt. A Szentendrei Általános Iskola mellett tanult Zoltán Erika tánciskolájában és színművészeti iskolába is járt, azonban ezt hamar abba kellett hagynia, ugyanis a szülei csak az egyik iskolát tudták fizetni.

Young G VV Beci

Karrierje

Rácz Béla 10 éves volt, amikor elment az első tehetségkutatójára, amit sorra követett a többi is. A legtöbbször táncversenyeken jelent meg kettő legjobb barátjával, ahol egész jó eredményeket sikerült elérniük. Béci mindig is imádta a hírnevet, ezért amikor barátai már feladtak a táncal, ő akkor is folytatta tovább. Németh Tivadarral, aki egyébként az egyik legjobb barátja volt nemsokára meg is írták első kettő dalukat, azonban ezeket sajnos nem publikálták. Ezek után is tovább írogattak, de ezeket a dalokat, már senkinek sem mutatták meg. Béci miután otthagyta az első tánciskolát az ismerősei által nyitott JamLand Hip-Hop iskola óráira járt, majd táncot kezdett oktatni. Ebben az időben alakították meg első zenekarukat, amely az Outlaw Style Crew néven lett ismert. Remek kis dalokat írtak. Az összes dal a világ fájdalmas igazságát tartalmazta. Első saját videó klipjük a Tudod, hogy neked mi a yó címet viselhette. Ezt Daczi Zsoltnál vehették fel.A szám a fiúk szerencséjére hamar a fiatalok szinte legkedveltebb zenéje lett. 205-ben hatalmas sikert sikerült elérnie: Magyarországi I. és Világbajnoki II. helyezésre tettek szert, a Street Bounce formációval. Két év múlva, 2007-ben befejezte a táncoktatást, ugyanis a sok fellépés mellett erre már nem jutott ideje. Azonban, ahogy egyszer minden elmúlik, ez sem tartott örökké. A csapatból az egyik tag kiszállt, ezért már csak ketten folytatták tovább, és csak a zenélés maradt nekik. Saját stúdiójuk is volt, ahol a dalaikat felvehették. Újabb nagyobb sikernek Béci talán akkor örvendhetett, amikor egyik barátja új videó klipet szponzorált nekik, amiben rengeteg gyönyörű lány, kocsi, ház és luxushajó volt látható. Ez a klipp a Szabadulj fel címet kapta. Azonban a brigád sajnos feloszlott, ugyanis az egyik tag testvére meghalt, ezért kiszállt a bandából, így nem folytaták tovább együtt. Béci szóló karrierbe kezdett, Young – G néven. Új producerhez szerződött, majd rengeteg új dalt dobott a piacra. Rácz Béla, azaz Béci 2010. november 24-én költözött be a ValóVilág villájába testvérével, Rácz Ildikóval, azaz Gigivel együtt. Később ötödik helyezettként ejtette ki Jerzy, ezért Béci 144 villában töltött napot tudhat magáénak. A karrierje csak a ValóVilág vége után indult be igazán. Leforgatta újabb videó klipjét, A legnagyobb címmel. 2011-ben kiadta Dükivel készített Hey című klipjét is. Béci gőzerővel dolgozik karrierjén, nemrég a Lakatos Yvette-vel készült számát is kiadta.

Young G 26

Magánélete

Rácz Béla, és volt barátnője Gazdig Adrienn 2012-ben házasodtak össze, majd hamar elterjedtek a pletykák, hogy első közös gyermeküket várja Adri. Ezek az állítások igazak voltak, ugyanis 2013-ban megszületett első közös gyermekük, aki egy egészséges kislány lett és a Rácz Napsugár nevet kapta. Azóta pedig Béci új kapcsolatban él és boldog új párja mellett, aki nem más, mint a modellként dolgozó csinos Mészáros Norina. A pár a legtöbb nyilvános rendezvényen együtt jelenik meg és az elejétől fogva boldog harmónia van köztük.


Young G videók és klipek

YOUNG G – Remény│ OFFICIAL MUSIC VIDEO

YOUNG G x MISSH – Végeztem veled

YOUNG G x HEKIII x JBOY – REMEG A FÖLD

Young G & Burai Krisztián – Merre járhatsz ?! (2018)

Young G – Ébred a város feat. Igni és Rico (2017)

Young G feat Goore – Didi tánc (2015)


Young G diszkográfia

  • 2008: Young G
  • 2014: Young G

Korábbi Young G hírek

YOUNG G x HEKIII x JBOY – REMEG A FÖLD

Young G, Hekiii és JBoy legújabb közöse a Remeg a föld máris elindult azon az úton hogy megremegtesse a füleitek.

Egy egészen élvezhető poposabb dal lett, amelyben a rap elemek mellett felfedezhetők még a roma folklór elemei is. Így mindent egybevetve egy kemény hangzású dal lett, mely nagyszerű és könnyen emészthető, és amiben a srácok nagyon érezték hogy mit kell csinálni ahhoz hogy jól szóljon az új motyó.

Bár igaz hogy az új dalukat messze nem nevezném klasszikus rap zenének, de a rap betétek miatt úgy gondoltuk mindenképpen helye van az oldalon.

Nem tisztem valakit valakihez hasonlítani de a roma folklórt itthon talán egyik legsikeresebben Pápai Joci hozta be az elmúlt pár évben a hazai zenei életbe, de azt gondolom ez a vonal hamar népszerűvé vált a modern magyar nyelvű zenét, illetve magyar poposabb zenét hallgatók körében is

Ma már számos korábbi rapper és előadó nyit a modern hangzás felé és keveri a rap verzéket egyéb más műfajjal együtt amelyből sokszor kiváló hangzású egyedi dalok születnek.

Szerintem ez is egy ilyen dal lett.

Hallgassátok meg a videók között aztán mondjatok véleményt róla!


2018.08. -Young G & GoldRey – Hold legújabb videoklip

Young G

Megjelent Young G és GoldRey legújabb közös videokljpje amely a „Hold” címet kapta.

Egész jó kis nóta lett. Érdekes hangzást jelent a dalnak GoldRey része is.

A nóta témáját tekintve egy szerelmi vallomás az exről, valamint egy vegyes érzelmi állapotot kifejezése, a még tartó vágyódás, és a szomorú szakítás utáni állapot kombinációja.

A lelki vívódást, a kötődés és az elengedés közötti lelki tehetetlenség, és kettősség témáját járja körbe a dalszöveg és ehhez készítettek egy színezett, témában nem közvetlenül kapcsolódó videoklipet is.

Young G km. GoldRey – Hold


2018.07. – Megjelent Young G legújabb klipje a Merre járhatsz!?

Senki más mint Burai Krisztián közreműködik vele a „Merre járhatsz ?!” című dalban. Íme a refrén dalszövege:

Annyira várom a pénteket
Miattad szenvedek lassan már itthon két hete
Szorongatom a kezeim között a képedet
Ez az érzés most kicsinál

Mert a rovázástól (sírástól) a könnyeimbe fulladok
De úgy érzem,hogy a nehezén már túl vagyok
Nem érdekel senki, most arra kérlek hadjatok
Merre járhatsz kicsi lány.