TøNy Nameless lett a 2022-es Battle Aréna bajnoka!

rap.hu battle aréna thumb

Elindult a 2022-es negyedik Rap.hu Battle Aréna versenye! Lejjebb találod az infókat és a verseny pontos menetét. Tirpa, 4tress, Dopeman, Smithmusix és GYöReMiX! az idei 2022-es év zsűritagjai! Minden infó a 2021-es Battle Arénáról itt található.

Gratulálunk TøNy Nameless-nek!

Megérkeztünk a döntőbe!

D-Fress – Tóni Mém´ Lesz

vs.

TøNy Nameless – STAN


2022-es Elődöntő:

 • Ferr vs. D-Fress
 • Koro vs. TøNy Nameless

Véget ért a szavazás és kiderült, hogy ki jutott tovább és került be a döntőbe. Fent bejelentettük a továbbjutók neveit, szóval meg van az a 2 előadó, akik egymás ellen fognak csatázni. Innentől számítva minden előadónak két hónapja van arra, hogy elkészüljön a következő induló dalával. Október 1-én kerülnek ki a videóklipek!

Ferr – Istenkomplexus

vs.

D-Fress – Kamu Killa


Koro – Resume/ Nem bírja a vállad

vs.

TøNy Nameless – BossFight


Negyeddöntő

Véget ért az második szavazás és kiderült, hogy ki jutott tovább és került be a legjobb 8 közé. Lentebb bejelentettük a továbbjutók neveit és egyben a következő Battle körök párosítását. Szóval ki lett sorsolva az a 8 előadó, akik egymás ellen fognak csatázni, és a KO körben kiesnek egészen addig, ameddig a döntő szakaszáig elérve nem jut a verseny. Innentől számítva minden előadónak egy hónapja van arra, hogy elkészüljön a következő induló dalával.

2022-es Negyeddöntő:

 • Stealth Fury feat. Pogány Induló vs. TøNy Nameless
 • Ferr vs. Kenya
 • Gently da Spittah vs. D-Fress
 • D.T.FRANCY vs. Koro

Negyeddöntősök

 Koro – Disznóvágás vs. D.T.FRANCY

VS.

D.T.FRANCY – Szófia beszéd – vs. Koro


D-Fress – Szelíd Primer vs. Gently da Spittah’

VS.

Gently da Spittah’ – Rest In Bűz – vs. D-Fress


Kenya – Rep-lika vs. Ferr

VS.

FERR – MiniFeri vs. Kenya


TøNy Nameless – Kevesek vagytok vs. Stealth Furyfeat. Pogány Induló

VS.

Stealth Fury feat. Pogány Induló vs. TøNy Nameless


Kik a 2022-es Battle Aréna zsűritagjai?

Tirpa

Smithmusix

Smithmusix

 Dopeman

Dopeman

4tress

4tress

GYöReMiX!

GYöReMiX!-2021

Induló Dalok

Ferr


Gently da Spittah


D-Fress


Pogány Induló feat. Stealth Fury


Koro


TøNy Nameless


Kenya


D.T.FRANCY


Beérkezés időpontja

Arra kérünk mielőtt bármit is kérdeznétek, először alaposan olvassátok el itt az oldalon látható leírást és verseny kiírást. A dalok beérkezési határideje: 2022.01.25. A nagy sikerrel zárult 2019-es, 2020-as és 2021-es Battle Aréna után, itt a következő nagy lehetőséged arra, hogy 2022-ben megmutasd magad a világnak, és azt, hogy TE mire is vagy valójában képes egy éles verseny helyzetben. Ha indulni szeretnél jelentkezz e-mailben a versenyre! Január közepéig küldd el a dalod letöltési linkjét a marketing@rap.hu e-mail címre (Például Dropbox, Google Drive, Wetransfer vagy akár Zipshare).

Az eddigi évek tapasztalatai alapján kijelenthető az, hogy ismételten egy kemény versenyre számítunk! Minden jelentkező dala odakerült a szakmai stáb elé és ha megfelelő volt hangmérnöki és más minőségi szempontból is, akkor jogot kapott az induláshoz.

A verseny pontos menete

 • A jelentkezési időszak 2022.01.25-ig tart. Szóval Január közepéig lehet jelentkezni a dalokkal. De minél hamarabb küldöd be számunkra, annál hamarabb kerülnek majd ki a csatornára!
 • Minden jóváhagyott dal felkerül a Rap.hu YouTube csatornájára 2022.01.31-ig. Azután 2022.02.01-én indul el a szavazás a www.rap.hu oldalán!
 • Amint véget ért a szavazás Február végén, kiderül az, hogy ki jutott tovább, és került be a legjobb 8 közé. Így 2022.03.01-e lesz a legjobb 8 közé kerülés időpontja. Ezen a napon jelentjük majd be a továbbjutók neveit és egyben a következő Battle körök párosítását is megejtjük sorsolással. Szóval innentől össze lesz sorsolva egymással az a 8 előadó, akik egymás ellen fognak csatázni, és a KO körben kiesnek egészen addig, ameddig a döntő szakaszáig elérve nem jut a verseny. Innentől számítva minden előadónak egy hónapja van arra, hogy elkészüljön a következő induló dalával.
 • Negyeddöntő kezdete: 2022.04.01-e. Majd egy hónapra rá a zsűri és a közönség (vagyis TI), együttesen fogtok dönteni a továbbjutók sorsáról, és így 2022.05.01-én jelentjük be negyeddöntő továbbjutóit, valamint a következő Battle párosait. Fontos: az elődöntőben a dalodhoz már videóklipet kell majd küldeni!
 • Elődöntő kezdete: 2022.07.01-e. Szóval, itt már a dalhoz leforgatott videóklippel együtt kell küldened. Egy hónappal később, a zsűri és a közönség ismét együttesen döntenek a továbbjutók sorsáról, majd ezt követően pedig 2022.08.01-én lesznek bejelentve azon továbbjutók nevei, akik egyúttal majd a Battle Aréna döntő párosát alkotják.
 • Döntő: 2022.10.01-e. Október 1-én kerül majd ki a két döntőbe jutott induló videóklipje és 2022.11.01-én lesz hivatalosan bejelentve annak a versenyzőnek a neve, aki megnyerte a 2022-es Battle Aréna versenyét!

Miért is csináljuk a Battle Arénát?

A Battle mindig is a HipHop kultúra fontos részét képezte a színpadon szereplő MC-k között már a kezdetektől fogva, és mi visszanyúlva a rap ezen részéhez, ezt szeretnénk még jobban megerősíteni. A rap kultúra klasszikus időszakában úgy volt, hogy aki jobban szerepelt a rap csatákban, vagyis a Battleben az válhatott a rangosabb, elismertebb MC-vé, és a közönség őt éltette: Te vagy a legjobb? Rajta, hát mutasd meg!

Miről szól a verseny?

A jelentkezők jelentkeznek és e-mailen keresztül beküldenek egy saját nevezési dalt. Fontos: olyan dal kell hogy legyen, amely eddig még sehol sem jelent meg, és sehol sem érhető el, nem kapott még sehol publicitást, és azzal indulhatnak el a versenyen. Mindig a Battle Aréna Zsűri tagok és a közönség együttes szavazata alapján dől majd el az, hogy ki jut tovább a következő körbe. A legjobb 8 jut tovább a következő körbe, és egymással versenyeznek úgy, hogy akiket egymással összepárosítottak, ők készítenek az egy párba sorsolt ellenfélről egy Battle tracket. A középdöntő után pedig jön az elődöntő, majd ezt követően a döntő, itt már a 4 indulónak videóklipet szükséges készítenie a dalaihoz. A Csapatok és MC-k között, egyenes kieséses alapon jut tovább mindig a győztes! Aki végül megnyeri a döntőt, az egyben megnyeri a fődíjat is, és ő válik Magyarország legjobb Rap Battle MC-jévé!

Rap.hu Battle Aréna 2022

Indulás feltételei és a nevezés

Nevezés a versenyre: Küldd el saját dalodat. A beérkezett dalokat feltöltjük a Rap.hu YouTube csatornájára, majd ezt követően a közönség, valamint a szakmai zsűri szavazatai alapján választjuk ki azt a legjobb 8 MC-t vagy Csapatot akik között eldől majd az, hogy Ki lesz Magyarország legjobb Rap Battle MCje 2022-ben! Szóljatok a haveroknak, ismerősöknek, családnak, minden HipHop rajongónak hogy szavazzanak a Te/Ti videóitokra.

Hogy legyél majd a későbbiekben jobb a Battle-ben?

Légy kreatív! Olvass utána, szerezz minél több infót a másikról a neten vagy ismerősökön keresztül, és a másik MC által beküldött zenék és dalok alapján találj fogást a rajta. Ezek vonatkozhatnak a rap technikájára, a klipjére, a rapper vagy a csapat külsejére stb. Amit a zsűri és mi is díjazunk, az a kreativitás, eredetiség, a jó rímek, a rap technika és maga a flow. A közönség is ez alapján fog majd dönteni és szavazni az indulókról. Nem kell visszafognod magad, tarold le az ellenfeled! Szedd szét a rímeiddel, légy kreatív, savazd be annyira, hogy válaszolni se tudjon már az oltásra! Ez nem egy tehetségkutató hanem egy Battle rap verseny. Győzzön a jobb és a tehetségesebb!

Fődíj

A nyertes használhatja azt a címet, hogy ő “Magyarország 2022-es Rap Battle Bajnoka”, és ezzel a címmel mindaddig élhet, amíg ezt más, (például a következő évben) el nem nyeri tőle. Emellett országos ismertségre tesz szert. A győztes jutalma egy márkás ruhanyeremény és mindezek mellett kap még reklámfelületet, interjút és számos megjelenést a Rap.hu felületein és oldalán.

Ragadd meg a lehetőséget és jelentkezz még ma! Küldd el a letöltési linket a dalodhoz, vagy egyszerűen küldd egyből a marketing@rap.hu e-mail címre a már kész dalod.

Pacsi Nektek!

[Véget ért a szavazás!]

A zsűri és a közönség (vagyis TI), együttesen döntötök a továbbjutókról sorsásról. Fontos: Naponta csak egyszer tudsz a kedvencedre szavazni! Naponta ugyanarról az IP címről történő többszöri szavazás esetén minden leadott szavazatod érvénytelen lesz!

Ezzel a szavazással elfogadom az adatvédelmi feltételeket