Szervezett banda rabolta el a Wellhellót!

Wellhello

Megjelent a WELLHELLO X AKC MISI & AKC KRETTA legújabb közös videója a RAGADOZÓK. Szervezett bűnbanda rabolta el a Wellhellót, AKC Misit és AKC KrettátSokkoló felvételek!

Egy budai villához riasztották szerda éjjel a rendőrséget: az ott lakók dulakodás és lövöldözés zajai miatt kérték a hatóságok segítségét. A helyszínre érkező járőrök a házban nagy mennyiségű készpénzt, alkoholt és fegyvereket is találtak. Informátorunk szerint egy féktelen buli torkollhatott leszámolásba – az érintettek ugyanakkor egyelőre csak az emberrablás tényét ismerték el, a pontos viszonyrendszer a jelenlegi nyomozati szakaszban nem ismert.

Wellhello - AKC Misi - AKC Kretta -Ragadozók

Az ügyben a Wellhello mellett érintett két másik népszerű előadó, AKC Misi és AKC Kretta is. „Nem tudtuk, hogy ilyen jóban vannak ezzel a két fiatalemberrel, eddig még sosem láttuk őket errefelé” – mondta egy, a neve elhallgatását kérő szomszéd, aki szerint újabban titokzatos nők is megjelentek az utcában, szerinte ez is összefüggésben állhat a történtekkel. – Amúgy kedves, előzékeny fiatalok, mindig előre köszöntek, csak néha kicsit hangosan hallgatták a zenét. Olyankor becsengettem” – tette hozzá a szomszéd.

Wellhello - AKC Misi - AKC Kretta -Ragadozók 1

A környékbeliek egy női bűnbandáról suttognak, a Reddit nevű portálon pedig felütötte a fejét a pletyka, mely szerint a Fluor Tomi, Diaz, AKC Misi és AKC Kretta elleni támadás egy korábbi affér miatti bosszú.
A rendkívüli eseményekről kiszivárgott egy videófelvétel, az egyébként videóklip rendezőként ismert Drakula Out Of Town ugyanis épp a helyszínen tartózkodott. Figyelem! Felkavaró képsorok!

WELLHELLO X AKC MISI & AKC KRETTA – RAGADOZÓK – OFFICIAL MUSIC VIDEO


Korábbi Wellhello hírek

2021.06. – Wellhello km. Lil Frakk – Premier

WellhelloMegérkezett a Wellhello legújabb videóklipje és dala a Csoda, hogy még élünk, amelyben Lil Frakk vállalta a közreműködő szerepét.

A “Csoda, hogy még élünk” az együttes készülő lemezének ötödik megjelenése, a “Zsúr”, “Szomorú séta”, “Hogy legyek jó” és “Kismacska” számok után. A felszabadult, nyári dalon Lil Frakkal működött közre Fluor és Diaz párosa.
A legfrissebb megjelenés tökéletesen tükrözi az aktuális felszabadult közhangulatot. “Régóta vártuk már, hogy kiszabaduljunk és végre eljött az idő. Újra megölelhetjük a barátainkat, ismerőseinket és várnak azok az esték, ahol bármi megtörténhet és meg is történik. Hiányzott már a random teraszozás, a random összefutások azokkal, akiket szeretünk.” – mondta Fluor.

“Közben ránk rúgta az ajtót a nyár és cserébe mi is a nyárra ezzel a dallal. A klip első napján érkező visszajelzésekből ítélve nagyon ráfért már mindenkire újra ez a fajta szabadság, a nagy beszélgetések, a nagy bulik, a koncertek, fesztiválok, amikről utána jó sokáig sztorizunk, amiket évek múltán is mesélni fogunk.

Wellhello

Ezt ünnepeljük a “Csoda, hogy még élünk” című dallal, amiben Lil Frakk is közreműködik.” – tette hozzá Diaz.

A slágerhez egy nyárias, videóklip is társult, amelyben egy Szabó Zsófival kapcsolatos nagy lebukás is található… Csoda, hogy még élünk!


2019.05. – Újabb slágerrel tért vissza a Wellhello! – Barátom

WellhelloÚjabb slágerrel tért vissza a Wellhello! A “Barátom” nosztalgikus hangulattal indítja a nyári szezont A Wellhello elnökei egy kisebb kihagyás után most egy érzelmes és hihetetlenül fülbemászó barátság-himnusszal lepték meg a rajongóikat. A Barátom Diaz és Fluor számára is egy nagyon fontos dal, melyre mindketten mérföldkőként tekintenek.

A Székesfehérváron forgatott videó találóan fűzi egymásra a múlt és a jelen bajtársi kapcsolatait egy cinkos kikacsintással arra is, hogy képzelik a srácok az életet 40 év múlva. Az elnökök számára ez a barátság az egyik legalapvetőbb szövetség, ami egymáshoz fűzi őket, ezek az érzelmek is inspirálták a legújabb szerzeményt.

Diaz így mesélt a Barátomról: „A szerelmem ez a dal. A Rakpart után a második legfontosabb. Bármilyen sorsa is lesz, örülök, hogy megírtuk és örülök annak is, hogy ilyen nagy szívvel és lelkesedéssel csináltuk meg. Amikor felvettük a stúdióban a végleges verziót, nagyon kellett koncentrálnom, hogy éneklés közben ne érzékenyüljek el, de ahogy végeztünk, rám szakadtak az érzelmek. Sokat jelent nekem, hogy Tomi ilyen szöveget írt a dalhoz, hiszen számomra is meghatározó kapocs az életemben a barátságunk.”

„Az új klipben régi barátok is felbukkannak, ugyanazok, akik anno egy 2005-ös klipemben, éppen ugyanazon a helyszínen tették. A barátság kezdete óta lepörgött egy laza 18 év, de mi megígértük egymásnak, hogy akármi is történjen, folytatjuk a bandázást. A régi spanok mellé persze jöttek újak, többek között ugye Diaz. Volt, hogy szünetet kellett tartanom a szövegírásban, mert elsírtam magam, és nem tudtam tovább írni. Valóban engem is meghatott a téma, hiszen az elmúlt pár évben a legérzelmesebb dalunk a Barátom.

Nagyon fontosak az életemben az olyan emberek, akikkel hosszú éve kitartunk egymás mellett, és most már Diaz is ilyen nekem. Amióta létezik a Wellhello, voltak pillanatok, amikor egymásra néztünk a színpadon, és leesett, hogy a végén mindig csak ketten vagyunk ebben az egészben, akik számíthatnak egymásra.” – idézte fel Fluor a üzenetét adó témát.

A srácok az új dal mellett további számokon is dolgoznak, ezek mellett pedig már nagy erőkkel készülnek a június 14-i Budapest Parkbéli fellépésükre, Az elvarázsolt koncertre, ahol az illúzió és a mágia világába repítik a közönséget, egy rendkívül látványos show-val körítve.

WELLHELLO – BARÁTOM – OFFICIAL MUSIC VIDEO