Rap.hu Battle Aréna – Döntő

Rap.hu Battle-Arena 2019

Miért is csináljuk a Battle Arénát?

A Battle mindig is a HipHop kultúra fontos részét képezte a színpadon az MC-k között már a kezdetek óta, és mi visszanyúlva a rap ezen oldalának oldschool részéhez ezt szeretnénk megerősíteni. A rap kultúra klasszikus korszakában úgy volt, hogy aki jobb volt a Battle-ben az válhatott a rangosabb, elismertebb MC-vé, és a közönség őt éltette. Te vagy a legjobb? Mutasd meg!

A közönségszavazatok és a zsűri összesítése alapján az elődöntőbe jutottak!

A közönségszavazatok és a zsűri összesítése alapján!

Íme a 2 döntős MC neve aki a 45 indulóból sikeresen eljutott döntőig. Eddig is nagyon szoros volt a verseny, igazi fej-fej melletti küzdelmekkel és sokszor tényleg csak hajszálakkal az egyik vagy a másik javára és alig pár szavazat különbséggel jutottak tovább a versenyzők a következő körökbe.

Itt tudsz szavazni kedvenc előadódra hogy Ő legyen Magyarország Rap Battle Bajnoka!

Ezzel a szavazással elfogadom az adatvédelmi feltételeket

Indul a harmadik kör, vagyis az elődöntő! Kövesd a versenyt, ne maradj le semmiről!

Miről szól a verseny?

A jelentkezők beküldenek egy saját dalt amely eddig még sehol sem jelent meg,nem publikusan elérhető, és azzal indulnak el a versenyen. Mindig a Battle Aréna Zsűri tagok és a közönség szavazata alapján egyöttesen dől el, hogy ki jut tovább a következő körbe. Utána az első 8 jut tovább a következő körbe és egymással versenyeznek úgy, hogy akiket egymással összepárosítanak, ők a másik félről készítenek egy Battle tracket. A középdöntő után pedig jön az elődöntő és a döntő, ahol már 4 videoklip lesz a trackek mellett. Az csapat vagy MC között egyenes kieséses alapon mindig a jobb jut tovább! Aki megnyeri a döntőt az egyben megnyeri a fődíjat is, és ő válik Magyarország legjobb Rap Battle MC-jévé!

Rap.hu Battle-Arena 2019

Indulás feltételei

Nevezés a versenyre: Küldjetek be egy saját dalt. A beérkezett dalokat feltöltjük a Rap.hu YouTube csatornára, majd ezt követően a közönség, valamint a zsűri szavazatai alapján választjuk ki azt a legjobb 8 előadót vagy csapatot akik között eldől majd az, hogy Ki lesz Magyarország legjobb Rap Battle MC-je! Szóljatok a haveroknak, ismerősöknek, családnak, minden HipHop rajongónak hogy szavazzanak a Te/Ti videótikra.

Beérkezés időpontja

A dal-ok beküldési határideje: 2019.01.31. (Csütörtök). Jelentkezz E-mail-be ha szándékozol részt venni! Majd Január végéig dobd át a letöltési linkjét a dalod-hoz a marketing@rap.hu E-mail címre (Például Dropbox, Google Drive, Wetransfer vagy akár Zipshare)

Kik lesznek a zsűri tagok?

M-Squad (Tibbah & Rizkay)

M-Squad Tibbah Rizkay

Curtis

Curtis

DJ Kool Kasko (Kriminal Beats)

DJ Kool Kasko

LMEN PRALA

LMEN PRALA

Hősök (Eckü & Mentha)

Hősök

Az elődöntő és döntő pontos menete

  • Minden dal kikerül a Rap.hu Youtube csatornájára 2019.02.01. – 2019.02.06. között! Azután indul a szvazási lehetőség a www.rap.hu-oldalán (2019.02.07.-én!)
  • A legjobb 8 köré kerülés időpontja: 2019.03.01. Ezen a napon lesznek bejelentve a továbbjutók és a Battle párosai. Innentől egy hónapja van minden előadónak, hogy elkészítse a következő trackjét.
  • Negyeddöntő kezdése: 2019.04.01. Majd egy hónapal rá ismét dönt a zsűri és a közönség és így 2019.05.01-én lesznek bejelentve a továbbjutók és a következő Battle párosai. Az elődöntőben már videóklippel kell majd indulni!
  • Elődöntő kezdése: 2019.07.01. Szóval itt már videóklippel kell indulni. Egy hónappal rá ismét dönt a zsűri és a közönség és 2019.08.01-én lesznek bejelentve a továbbjutók és a Döntő Battle párosa.
  • Döntő: 2019.10.01.: Október 1.-én kikerül a két klip és 2019.11.01.-én lesz bejelentve, hogy ki nyerte meg a Battle Arénát!

Hogy legyél majd a későbbiebben jobb a Battleben?

Légy kreatív! Olvass a másik után a neten, és a másik MC által beküldött zenék, dalok alapján találj fogást a másikon. Ezek amik vonatkozhatnak a rap technikájára, a klippjére, a rapper vagy a csapat külsejére, stb. Amit a zsűri és mi díjazunk, az a kreativitás, eredetiség, a jó rímek, a rap technika és a flow. A közönség is ez alapján fog dönteni és szavazni. Nem kell visszafogni magad, tarold le az ellenfeled! Szedd szét a rímeiddel, légy kreatív, savazd annyira, hogy válaszolni se tudjon már rá! Ez nem egy tehetségkutató hanem egy battle rap verseny. Győzzön a jobb és a tehetségesebb!

Fődíj

A nyertes használhatja azt a titulust, hogy ő “Magyarország Rap Battle Bajnoka 2019”, és ezzel a címmel mindaddig élhet amíg ezt más el nem nyeri tőle. Emellett országos ismertségre tesz szert hazánban. A győztes jutalma ruhanyeremény, ezenkívül kap még reklámfelületet a Rap.hu oldalán.

Élj a lehetőséggel és Jelentkezz még ma! Dobd át letöltési linket a dalodhoz, vagy küld egyből a marketing@rap.hu E-mail címre.

Pacsi Nektek!