Curtis&Emilio együtt zenélnek

Curtis - Széki Attila

Curtis és Emilio jó barátok és úgy döntöttek hogy együtt zenélnek, azóta pedig folyamatosan stúdióznak illetve dolgoznak a közös dalaikon, amikre én személy kíváncsi vagyok, mert szerintem jó kis zenék fognak majd születni az összes Curtis és Emilio rajongó legnagyobb megelégedésére.

Mindennek megkoronázására pedig a srácok 2019 Április 27.-én egy hatalmas nagykoncerttel készülnek a rajongóknak, melyhez a koncert helyszínét a Budapest Sportaréna biztosítja részükre.

Minden bizonnyal kiváló hangulat lesz és sok-sok ember. Addig is azt kívánjuk nekik, hogy minél több jó dal és sláger szülessen meg a közös formációjukkal.


Minden tudnivaló Curtis-ről


Korábbi Curtis hírek

2018.08. –


Curtis élete és karrierje

Curtis - Széki Attila

Curtis vagyis polgári nevén Széki Attila, Budapest 4. kerületében Újpesten látta meg a napvilágot 1989. augusztus 31.-én. Foglalkozásait tekintve korábbi magyar labdarúgó, csatár, majd pályafutását követően kezdett el rappelni és szövegeket írni.

Curtis élete

Curtis mindösszesen csak 17 éves volt akkor, amikor bemutatkozott az Újpest labdarúgó csapatánál a magyar élvonalban. Az MTK elleni bemutatkozó találkozót követően még további négy meccs követte a magyar első osztályban, és aztán ezt követően pedig legtöbbször az Újpest II-ben kapott legtöbbször szerepet. Még 2007-ben még Urbányi István irányítása mellett került fel az Újpest nagycsapatához, és kapott saját nevelésű játékosként profi szerződést a csapathoz. Ezt követően játszott még kölcsönjátékosként Kecskemét csapatában 2008-ban, majd ezt követően Szolnok csapatában is 2009-ben is. A KTE csapatával NB II-es bajnoki címig jutott el, de egy sajnálatos módon 2009-ben elszenvedett térdsérülése miatt, mely az addigi fejlődését és pályáfutását nagy mértékben visszavetette. Ezt követően sajnos egy évet ki is kellett hagynia, majd későbbi nyilatkozataiban azt hangsúlyozta ki, hogy az egyetlen pozitívuma az egész sérülésének az volt, hogy ezalatt az idő alatt kedvenc hobbijával a rappeléssel többet foglalkozhatott. 2011 áprilisában Újpest arcává vált. Zenéiben és interjúiban mindig büszkén beszél újpesti gyökereiről, és kapcsolatáról az Újpesti labdarúgó klubbal. Egyik legismertebb dala a témához kapcsolódóan az “Újpest a negyedem” című dala és videoklipje, emellett pedig minden olyan projektben szívesen vállal szerepet amely valamilyen módon a 4. kerülethez, vagy az újpesti focicsapathoz kapcsolódik.

Curtis zenei karrierje

“Curtis” néven kezdett el dalokat írni és azokat előadni. Első ismertebb száma az Újpest a negyedem, melynek klipjében Ganxsta Zolee is feltúnik egy rövidebb időre. 2009-ben kezdett el együtt dolgozni BLR-rel, akivel számos közös dalt készítettek el. 2011-ben állt össze Majkával, és indították el a Curtis-Majka közös projektet, amivel országos szinten is ismertté váltak. Első közös nagy osrzágosan is ismertté vált slágerük a “Bomba vagy Baby” című daluk, majd ezt követte a még nagyobb reflektorfényt kapott szintén országos szinten elismerést kapott és zenei téren is sikert sikerre halmozó “Belehalok” című slágerük, melyben Curtis mellett BLR és Majka is kellett a sikerhez. Ezt követte a “Nekem ez jár” és a “Csak te létezel” című számok, melyben Kollányi Zsuzsi énekel. 2018 nyarán Szegeden jelentette be Majka a széválásukat Curtis állítólagos dr*gproblémái miatt.

Curtis több magyar zenésszel is jó kapcsolatot ápol, olyanokkal mint például az NKS, Emilio, G.w.M, Follow the Flow.

Curtis magánélete

2013-ban egy rövidebb ideig Csobot Adél párja volt. Amiről sok sajtóorgánum beszámolt 2014-ben, hogy egy szóváltást követően megverte akkori menyasszonyát Bettinát, tettét utólag elismerte, és nyilvánosan bocsánatot kért mindenkitől, és magától az érintettől is. “Ember vagyok, hibáztam! Vállalom és sajnálom! De azt is tudjuk, ok és okozat. Én is elítélem, amit tettem! Sosem gondoltam, hogy valaha is ilyet teszek.” – nyilatkozta később Curtis.

Curtis könyve

Csontos Róbert–Széki Attila: Curtis – csibészbiblia. Vallomás csajozásról, rapháborúról és a magyar focivalóságról; Art Nouveau, Pécs, 2015


Curtis interjú

2018.09. – Curtis interjú😎

CurtisCurtis, vagyis Széki Attila neve sokak számára ismerősen cseng Magyarországon, illetve annak aki követi a magyar rap világát.

Egyrészt ismerhetitek a foci által, ugyanis korábban az Újpest labdarúgó csapatánál rúgta a bőrt.

Ezután következett a rap zene, és onnan még szélesebb tömegek előtt lett ismert a neve. Curtissel egy igazán királyat beszélgettünk, mert egy igazi laza csibész arc.

Nézzétek meg és dobjatok egy feliratkozást is!
Nézzétek meg, és ha tetszett osszátok meg és kövessetek be minket Facen, Instán, és persze az oldalon mindig a legfrisebb újdonságok. ✌️

Curtis interjú – Rap.hu TV🎤


Curtis videók és klippek

Majka X Curtis X Király Viktor – Füttyös (2018)

Majka X Curtis – Csak te létezel (2014)

Majka Curtis BLR – BELEHALOK (2012)

Curtis – Újpest a negyedem! (2010)


Curtis diszkográfia

    • 2009: Curtis – Curtismánia
    • 2012: Curtis – Belehalok
    • 2014: Majka&Curtis – Swing