Curtis&Emilio együtt zenélnek

Curtis - Széki Attila

Curtis és Emilio jó barátok és úgy döntöttek hogy együtt zenélnek, azóta pedig folyamatosan stúdióznak illetve dolgoznak a közös dalaikon, amikre én személy kíváncsi vagyok, mert szerintem jó kis zenék fognak majd születni az összes Curtis és Emilio rajongó legnagyobb megelégedésére.

Mindennek megkoronázására pedig a srácok 2019 Április 27.-én egy hatalmas nagykoncerttel készülnek a rajongóknak, melyhez a koncert helyszínét a Budapest Sportaréna biztosítja részükre.

Minden bizonnyal kiváló hangulat lesz és sok-sok ember. Addig is azt kívánjuk nekik, hogy minél több jó dal és sláger szülessen meg a közös formációjukkal.
Korábbi Curtis hírek

2018.09. – Curtis interjú😎

CurtisCurtis, vagyis Széki Attila neve sokak számára ismerősen cseng Magyarországon, illetve annak aki követi a magyar rap világát.

Egyrészt ismerhetitek a foci által, ugyanis korábban az Újpest labdarúgó csapatánál rúgta a bőrt.

Ezután következett a rap zene, és onnan még szélesebb tömegek előtt lett ismert a neve. Curtissel egy igazán királyat beszélgettünk, mert egy igazi laza csibész arc.

Nézzétek meg és dobjatok egy feliratkozást is!
Nézzétek meg, és ha tetszett osszátok meg és kövessetek be minket Facen, Instán, és persze az oldalon mindig a legfrisebb újdonságok. ✌️

Curtis interjú – Rap.hu TV🎤