Miss Mood x Metzker Viktória – 21 – Premier nálunk az oldalon

Miss Mood és Metzker Viktória legújabb közös dala 21 címmel látott napvilágot.
2020 legrejtélyesebb előadója, a Nicsak, ki vagyok? című műsor Tigrise, és a Sztárban Sztár üdvöskéje egy közös dallal robbantja be a januárt. Metzker Viki és Miss Mood úgy int be 2020-nak, mint egy rossz kapcsolatnak. A BSW csapatához, valamint a Rico Miss x Mood párossal is jó kapcsolatot ápoló DJ és énekes most duóban is nagyot pakolt Miss Mood-dal az oldalán a közönségnek.

Lendületes és fülbemászó, azonnal táncra perdít, leginkább így lehetne jellemezni a két énekesnő vadonatúj szerzeményét. Metzker Viki nem titkolt célja volt, hogy ezzel a dallal kirángassa a nézőket és a hallgatókat a tavalyi év szomorúságából.

A 21 című dalunk a 2020-ra utal, hiszen egy igazán megpróbáltatásokkal teli évet tudhatunk magunk mögött. Szerettünk volna egy abszolút pozitív hangulatú csajos dallal előrukkolni, aminek a lényege, hogy már csak előre tekintünk és várjuk, hogy minden visszatérjen a régi kerékvágásba. Erősebb lett mindenki az elmúlt időszakban és rengeteget fejlődtünk a kialakult helyzet miatt, hiszen olyan dolgokkal szembesültünk a vírus kapcsán, ami a normális életünkre eddig nem volt hatással”- mesélte Viki, aki azt is hozzátette, hogy a cél egy vidám energikus dal volt, ami abszolút bejött. Ebben remek partnere volt, hiszen Miss Mood-dal tökéletes párost alkotnak. A „21”-el kapcsolatban Miss Mood megjegyezte, hogy nem csak a tavalyi évnek intenek búcsút.

„A dal a 2020-as év őrületét próbálja elfeledtetni, akárcsak egy rossz kapcsolatból való kilépést. Arra biztatjuk az embereket, hogy fordítsanak az előnyükre minden rosszat, álljanak bátran az új lehetőségek elé, és ne tántorítsák el őket a múlt sérelmei, pont mint egy szakítás után. Mi ezzel kívánunk mindenkinek boldog, sikerekben gazdag új évet! Fel a fejjel mindenkinek!”

A szerzőpáros mindössze másodjára alkotott együtt, a közös munka viszont olyan simán ment, mintha mindig is közösen álltak volna színpadra.

„Nagyon pozitív élmény volt együtt dolgozni Miss Mooddal, hiszen a való életben is nagyon jó barátnők vagyunk, napi szinten tartjuk a kapcsolatot és már túl vagyunk egy sikeres projekten a „Titok” című dalunkon, amit még Dukai Reginával készítettünk. Nem volt hát kérdés, hogy lesz még folytatása a közös munkának”- mondta Viki.

„Gördülékeny és jó hangulatú munka, öröm volt létrehozni a produkciót. A profi végeredmény viszont nem csak rajtunk múlt, szeretném kiemelni a dal zenei producerét, Szabó Zé-t, és a videoklip készítőit, Nagy Bencét és Horváth Csabát”- tette hozzá Miss Mood.

A dal időzítése sem véletlen, hiszen Metzker Viki hónapokon át kápráztatta el a nézőket és a sztárcsapatokat kiemelkedő hangjával a Nicsak, ki vagyok? Tigriseként. Viki nem csak a színpadon, hanem barátnője előtt is inkognitóban maradt.

„Az előkészületekkel kapcsolatban igyekeztünk a TV2 Nicsak, ki vagyok? végéhez igazodni, hiszen én lehettem 2020-ban a legrejtélyesebb előadó, így szerettük volna a közönségünket meglepni egy közös dallal. Mivel Miss Mood a Sztárban Sztár című műsorban szerepelt pár hónappal ezelőtt, én pedig a Nicsakkal forgattam, vicces volt, hogy hasonló dolgokon mentünk keresztül, mégsem mesélhettem a titkomról”.

Metzker Viktória x Miss Mood – 21 (Official Music Video)


Korábbi Rico x Miss Mood hírek

2020.09 – Rico x Miss Mood – Háromszög – Premier nálunk az oldalon

Miss Mood Nemrég robbantott a magyar pop-rap duó a Rico x Miss Mood párosa. A dal amivel a slágerlistákat ostromolják, a Háromszög címet kapta az előadó párostól.

A dal témája,hogy mit okoz egy harmadik fél felbukkanása, illetve általánosságban a szerelmi civódás, illetve a hazudozásból fakadó érzelmi problémák, amelyek mind a két fél életét megkeserítik. Más szóval egy szakítós, érzelgős hangulatú dalt kapunk a szöveg terén, de ugyanakkor egy sláger hangzás ölelésében.

A zenei alapért, „szokásos módon” a párossal régóta sikeresen együtt dolgozó SmithMusix volt a felelős, aki szintén változatlanul kijelenthető, hogy a szokásos minőséget hozza.

A dal vizuális világáért pedig LehoDanel és Horváth „Csirke” Csaba voltak együttesen felelősek. Egy dinamikus, mozgásban, koreográfiában, valamint színekben gazdag végeredményt kaptunk, amely kiváló kiegészítője lett az elkészült dalnak.

Egyszóval, Háromszög Rico és Miss Mood tálalásában! Itt pedig senki se a geometriára gondoljon!

Rico x Miss Mood – Háromszög (Official Music Video)

2019.06. – Rico x Miss Mood – Keresem a bajt 🍹

Rico x Miss MoodRico x Miss Mood párosának legújabb dala a „Keresem a bajt” frissen debütált a páros saját csatornáján és úgy száguld az ismertség útján mint egy tűzpiros Ferrari az autópályán.

A június 13.-a még egy másik okból is fontos az alkotói párosnak, ugyanis most jelent meg várva várt albumuk „Vihar” címen.

Az album fogadtatása nagyon jól sikerült, és rengeteg munkát fektettek bele ebbe a mostani anyagba, amely most megtérülni látszik.

Az új dalra pár szóban kitérve: a dal zenei producere már-már szokásosan Smithmusix volt, és videóklip további érdekessége még hogy Kasza Tibi neve is feltűnik a kamera mögött mint stáb tag.

A klip szereplői között rengeteg ismert arc és zenész tette tiszteletét mint szereplő, olyanok mint például Lil G, LMEN Prala, BSW, Miskovits Marci, és maga Tsula is.

A dal egy szerelmes témájú dal lett, de egy nagyon pöpec dancehall-os beütést kapott amitől igazán nagyon táncolható és élvezhető az egész.

Azt hiszem ezen a nyáron sok lejátszóban fog pörögni mind a kerti partykon mind pedig a szórakozóhelyeken.

Rico x Miss Mood – Keresem a bajt (Official Music Video)


2019.02. – Rico x Miss Mood – Iránytű (premier)

Rico x Miss Mood

Megérkezett a korábban már beharangozott videoklip és dalpremier a Rico x Miss Mood párostól.

Az időzítést Essemm és Karolához hasonlóan lényegében ők is Valentin-napra időzítették.

Nem mellesleg a klip nagyon jól teljesít nézettség és népszerűség terén, a Rico és Miss Mood rajongók között egyaránt népszerű lett és sokan osztják illetve nézik az új szerzeményt.

A dal zenei felelőse és producere Smith Musix volt.

Maga a dal a Vihar albumon lesz majd megtalálható, amely nagyon úgy néz ki hogy egy ütős kis cumó lesz és idén 2019-ben lát majd napvilágot.

Az „Iránytű”  című dal egyébként egy motivációs dal amit a szürke hétköznapok ellen készítettek, hogy amikor már torkig vagy mindennel akkor ez a dal erőt ad, illetve irányba állít ahhoz hogy haladj előre az utadon és kitarts a céljaid elérhessed.

Abszolút könnyen emészthető dal lett, mély és igaz mondanivalóval.

Hallgassátok meg aztán dobjatok egy véleményt róla a komment szekcióban.

Rico x Miss Mood – Iránytű


2019.02. – Kasza Tibi feat. Rico – Legyünk úgy, mint régen

RicoKasza Tibi ugye nem kimondottan rap arc tehát nem rúgott be a szerkesztőség, hanem amiatt egy rap oldalon találkozhattok a nevével annak valóban igen egyszerű oka van, még pedig az, hogy a Rico x Miss Mood párossal nagy sikereket elérő Rico tűnik fel Kasza Tibi mellett közreműködőként.

A dal tulajdnoképpen egy nyári hangulatú pop dal lett, amely sláger lesz és amiben Rico rapje színesíti az egészet.

Lehet hogy a Rico fanokat talán sokkolja a hír de készült egy pop rap dal a nyárra.

Valószínűleg nem fog egy rap buliban sem fog felcsendülni, de a fesztiválokon nem tartom elképzelhetetlennek.

Addig is nézzétek meg ha gondoljátok.

Kasza Tibi feat. Rico – Legyünk úgy, mint régen


2019.01. – Rico X Miss Mood – Kaméleon

Rico x Miss MoodRico x Miss Mood párosa most jelentette meg legfrissebb dalát amely amellett hogy nagyon látványos lett, emellett egy igazi színkavalkádnak is a részesei lehetünk a videó nézése közben.

Az új dal a „Kaméleon” elnevezést kapta és a dal hallgatása közben egyre jobban kikristályosodik számunkra az, hogy miről is szól és mi a konkrét üzenete Miss Mood-nak és Rico-nak mindazokról az emberekről és kamu barátokról akikről szó esik a szövegben.

A kétszínű köpönyegforgató emberekről esik a klipben szó, az eddigi negatív tapasztalataikról esik szó hogy sokan csak addig haverkodnak vagy spanolnak valakivel amíg jól megy neki a szekér, de mikor még nem volt minden rózsaszín és kaviár addig nem érdekelte azokat a tagokat hogy tulajdonképpen mi is a pálya Rico-val és Miss Mood-dal.

Most, hogy már jól mennek a dolgaik hirtelen mindenki „spanjuk” meg „barátjuk” lett, vagy legalábbis úgy állítják be mintha azok lennének. Torkig vannak ettől az álszent kamu viselkedéstől, és ezt kritizálják illetve ezt fejtik ki bővebben a Kaméleonban.

Látványos klip igaz mondanivalóval, Dóri és Erik tolmácsolásában!

Lessetek rá!

Rico x Miss Mood – Kaméleon


2018.12. – Rico X Miss Mood – Jelmez

Rico x Miss MoodFrissen megjelent Rico és Miss Mood dalról és videóklipről számolunk be nektek!

A dal tartalmi mondanivalója nagyon aktuális és igaz.

Nagyon sok mai fiatalnak fogalma sincs az igazi valóságról, mert csak és kizárólag a virtuális világban élnek.

Erről írt egy új dalt Miss Mood és Rico párosa.

Szokásukhoz híven ismételten egy jó kis motyót sikerült összehoznia a párosnak.

Nézzétek meg és kommenteljetek!

Rico x Miss Mood – Jelmez


2018.11. – Rico X Miss Mood – Féltékeny világ klippremier

Rico -Miss MoodRico és Miss Mood formáció vadonatúj videoklipje hamarosan érkezik.

Rico bejelentette, hogy a páros egy fontos eseménnyel és bejelentéssel rukkol elő a videóban, amit kiváncsian várunk mi is.

A most megjelenő videó ahogy értesültünk róla, elég nagyot fog szólni, de nem árulunk el előre minden kulisszatitkot.

A zene produceri munkálataot, a keverést és a mastert Smithmusix követte el, aki általában igen kiemelkedő munkát végez egy-egy dal kapcsán, és kimondottan maximalista hírében áll.

Amint napvilágot látott természetesen beszámolunk róla nektek!

A klip megjelenésének pontos dátuma 2018 november 13.-a Kedden lesz.

Rico&Miss Mood - Féltékeny világ