Loredana x Ufo361 – Kein Hunger – új bomba dal

Loredana

Loredana új albumának, a „Medusa” megjelenésének a napján egy új videóklipet is kidobott hozzá. Az Ufo361-el együtt felveszi a gyűlöleteket a „Nincs éhség” témában – köztük sokan vannak, mint tudjuk. Gondolhatsz róla amit csak akarsz, de egy dolog világos: Loredana kompromisszumok nélkül halad a saját útján, és nem engedi, hogy lebeszélje magát a választott útról.

„Ja, du redest viel, aber mach mir nicht auf Mann
An meinen Kontostand kommst du leider niemals ran
Du bist kreativ, wenn’s um deine Story geht
Dass du Para machst kannst du niemandem erzählen”

Nemrég Loredana kiadta új „Medusaalbumát. Korábban közzétette az „Intro„, a „Checka„, a „Rockstar” és a „Tut mir nicht leid” című kislemezeit, valamint nemrégiben az „Instagram” -on a „Gangster-t”.

LOREDANA – KEIN HUNGER FEAT. UFO361


Korábbi Loredana hírek

LoredanaLoredana a 2020-as évben szinte fénysebességre kapcsolt, már ami a dalok megjelenését illeti. A Tut mir nicht leid című vadonatúj single dalát Fati.tv rendezte, aki már a korábbi aktív évei alatt beírta nevét a német hiphop világába, így valamelyest borítékolni lehetett hogy egy jó kis anyag fog majd születni kettejük kooperálásából. Így is történt!

A most megjelent dalai mellett az októberben bemutatásra kerülő Rockstar James Bond világát hozza vissza egy női ügynök főszereplésével, amit mily meglepő módon Loredana alakít a klipben. Mindenképpen nézzétek meg, hiszen elég látványos lett a motyó. Valamint a szeptemberben debütált közreműködésére is szeretném felhívni a figyelmeteket kedves olvasók, amely Checka néven jött ki és Delara a közreműködő benne.

Egyszóval Loredana Zefi az év végén bombáz és aktívan hozza ki a jobbnál jobb dalokat klipestül, szőröstül-bőröstül. Egyébként most december 18-án lesz két éves a Mozzikkal az életben is jó párost alkotó énekesnőnek.

Ha szereted az igényes női előadókat, akkor ajánlom megtekintésre a Tut mir nicht leid című klipet.

LOREDANA – TUT MIR NICHT LEID (prod by Miksu / Macloud & The Placements)


2018.09. – Loredana ft. Mozzik – Bonnie & Clyde

LoredanaA két albán származású rapsztárnak, a svájci születésű Loredananak és Mozziknak jelent meg pár napja a közös új slágere a Bonnie & Clyde címet viselő dal, amely lassan már 5 milliós nézettséget ért el a legnagyobb videómegosztón, és ez a szám még Németországban is egy erős mutatónak számít.

Kevesen érnek el ilyen nézettséget ennyire rövid idő leforgása alatt. A német páros alakítja most, a Jay-Z és Beyoncé által már korábban feldolgozott Bonnie & Clyde történet és így ők lettek az elsők akik átültették ezt a német hiphop zenébe.

A dal nagyszerűen sikerült,és persze a klip sem lett utolsó, ugyanakkor teljesen jól belesimul az aktuális német trendbe. A klipben majd láthattok jó sok fegyvert, egy rablást is, és mindent ami egy ilyen témájú kliphez kell.

Íme egy friss videóklip a jó német rap zenék széles kínálatából

Loredana feat. Mozzik 🔫 BONNIE & CLYDE