Olexesh – 4 Runden

Olexesh

Olexesh, a most November 30.-án megjelenő vadonatúj album megjelenésének hivatalos dátuma előtt még kidobott egy vadonatúj snippet klippet, amin f*sza beat-ek és jó skratch-ek találhatók DJ Katch közreműködésének hála.

Igazából amit eddig hallottam a kiadós kapcsolatoknak hála, mindazok számára akiknek bejön Olexesh művészete és sztílója, eszméletlen nagyot fog ütni az új most megjelenő “Authentic Athletic” címet viselő korongja.

Nyilván más írni róla és teljesen más végighallgatni, de azt mondom k*rva jó cumó lesz.
Addig is itt a legfrissebb előfutár dal és videó a most pénteken debütáló vadiúj Olexesh lemezről.

Olexesh – 4 RUNDEN feat. DJ Katch


Korábbi Olexesh hírekHirdetés

2018.11. – Olexesh – PROJECT X (Slágergyanús)

OlexeshOlexesh vadonatúj dala a Project X egy k*rva nagy dal lett, és hozzá egy nagyon komoly klippet forgattott le a rapper és a stábja.

A videoklip képi anyagáért és a vágásáért Plug volt a felelős, és a végeredmény magáért beszél ugyanis tisztán amerikai színvonalú lett az új anyag.

Az új dal zenei alapjáért PzY volt a felelős és szerintem kiamagaslóan jó munkát végzett az német rap hallgató, és minden Olexesh fan legnagyobb örömére.

Olex nagyon jól keni benne a sorokat és itt sem hiányozhatnak a rap zene videoklipes utcai kellékei: a pitbullok, láncok, órák, és persze az igazán bevállalós jó csajok sem.

Nekem személy szerint az új német rap zenék között bekerült az új kedvenceim közé.

Lessétek és füleljétek meg.

Olexesh – PROJECT X


2018.10. – Olexesh – VON VORN zsííír új klip

OlexeshAz ukrán és fehérorosz gyökerekkel rendelkező Olexesh most jelentette meg legújabb videoklipjét “Von Vorn” címen.

2 éves koráig Kievben élt, de miután apja elhagyta a családot és kivándorolt az Egyesült Államokban, ezt követően Édesanyával Frankfurtba költöztek, és a kis Olexesh tulajdonképpen itt nőtt fel.

2012 óta része a német rapjátéknak, és azóta töretlenül és megállíthatatlanul halad előre pályáján.

Az utóbbi időben sorra hozza ki a jobbnál jobb dalait, és élvezi a velük együtt járó dicsőséget és népszerűséget.

No meg persze rengeteg alkalommal hívják fellépni, aminek igyekszik eleget is tenni.

Olexesh – VON VORN