Dér Heni reaction video Amerikából – Szemtelen 😎

Dér Heni

Dér Heni Burai Krisztiánnal, és G.w.M-el együtt rögzített Szemtelen című dalát véleményeztettük Nektek. ✌️

Sokan kértétek hogy legyen Burai vagy G.w.M reakció így elhoztuk nektek, és pluszban még egy bomba csajt Henit is. 😇

Erről a nagy sikerű dalról mondja el nektek amerikai barátunk személyes véleményét.
A változatosság kedvéért még mindig az a helyzet hogy egy szót sem beszél, se nem ért magyarul. 😎

Lassan fejlődik, de még nem eléggé. Így az eddig megszokottakhoz képest ismételten egy újabb elfogulatlan őszinte reakciót kaptunk tőle.

Nézzétek végig, van benne sok vicces reakció, de nem árulhatok el minden poént előre ✌️️ Garantálom hogy szórakoztató lesz számotokra! 😎

Dér Heni reaction videó 🔥 – Szemtelen 😎

Korábbi Dér Heni hírek

2018.11. – Dér Heni x Burai X Herceg – Pezseg a vér

Dér HeniDér Heni, Burai Krisztián, és Herceg Dávid vadonatúj klipje amely egy hete jelent meg a “Pezseg a vér” címmel látott napvilágot és már 800.000 megtekintésnél jár. A klip témavilága a vibráló pezsgés, és a szenvedély és a szexuális vonzódás témakörét járja körül. Herceg teszi fel a költői kérdést, hogy meg lehet-e bízni a mai csajokban, akik csak kalandot keresik, szép ruhában gizdulnak a klubokban, és arra vágynak hogy könnyű estékben legyen részük. Sokuk azt a szót már csak hallomásból ismeri, hogy mit jelent a “hűség”. Dér Heni válasza egyből meg is érkezik a feltett kérdésre, hogy nem kell a duma, a srácok sem ártatlanok, úgyis vagy a lányok vagy a srácok elcsábítják majd egymást. Burai Krisztián teszi fel az I-re a pontot azzal, hogy ő egyenesen arról nyomja a szöveget, hogy szívesen összeakadna egy olyan lánnyal, mint most itt a klipben Heni aki rázza magát és teszi a szépet, akkor megmutatja neki, hogy milyen is a “jó szex”. Fülledt erotikus szövegekkel és utalásokkal teli igazi jó kis videoklip lett az új cumó. Az alap igazi seggrázós fajta, klubokban szinte biztosan sokat fogják majd játszani és sokan fogják majd ropni rá.

Dér Heni x Burai X Herceg – Pezseg a vér