Lil Pump ft. 6IX9INE premier

Lil Pump

Lil Pump és 6ix9ine zsír új videoklipje nálunk elsőként a rap.hu oldalán. A két hiphop ikon közös felvétele elég forró lett. Lessetek rá, és kattanjatok rá!

Lil Pump ft. 6IX9INE – DRIP

Minden tudnivaló Lil Pump-ról


Korábbi Lil Pump hírekHirdetés

2018.07. – Lil Pump Charlie Sheen-nel forgatott

Lil Pump Charlie Sheennel forgatta most megjelent legújabb videoklipjét a “Drug Addicts” című dalához, amely az elmúlt közel 3 hét alatt több mint 53 millió klicket kapott az egyik legnagyobb videómegosztón a Lil Pump fanoktól. Minden bizonnyal ez a szám sokkal magasabbra fog majd felkúszni, de még az elején tájékoztatunk titeket az éppen aktuális friss nézettségi statisztikáról. A klipről néhány szót szólva, maga a sztori a kábítószerről és annak összes népszerű formájáról szól, valamint a hatásuk alatt átélt élményekről is. Csinos és tüzes nővérkékkel van tele, akik valószínűleg minden kívánságukat teljesítik Sheen-nek és Lil Pump-nak. A klip maga egy igazi bulis, és őrülten jó hangulatú alkotás lett Pump-tól. A szóban forgó videót a lap alján találjátok, egyszer mindenképpen érdemes megnézni ezt az újdonságot.

2018.04. – Lil Pump feat. Kanye West?

Lil Pump rapLil Pump a hírek szerint Kanye Westtel szeretne egy közreműködést, amiben meg tudja mutatni ritmikus tehetségét, és amiben még jobban ki tudja bontakoztatni tehetségét a rajongói előtt.
Elképzelhető, hogy egyszer lesz belőle valami, de mint tudjuk Kanye West kemény üzletember hírében áll, ő nem fog valakivel csak úgy közreműködni, bár elnézve Lil Pump jelenlegi tündöklését, valamint egyre bővülő sikereit, és népszerűségét, erre tulajdonképpen lehet reális esélye is Pump-nak ha a jövőt nézzük.
Most már csak az lehetne egy érdekes nyitott kérdés, hogy milyen témáról fog szólni egy esetleges Lil Pump Kanye West közös dal és videóklip.
Amennyiben megtudunk valamit ezzel kapcsolatban, természtesen az elsők között fogunk tájékoztatni titeket az elkészült anyagról, és egyéb más újdonságról, és rap érdekességekről is.


Lil Pump élete és karrierje

Lil Pump
Lil Pump, vagyis polgári nevén Gazzy Garcia, aki 2000. augusztus 17-én látta meg a napvilágot. Lil Pump aki egy feltürekvő amerikai rapper valamint producer is. Legnépszerűbb szám a “Gucci Gang” című dala, amely az Amerikai Egyesült Államok Billboard Hot 100-as listájának harmadik helyéig közdötte fel magát és platina minősítést rte el.Hirdetés

Lil Pump, 2017. október 6-án adta ki debütáló stúdióalbumát, majd kiadott olyan dalokat, mint az “iShyne”, a “Designer” és az “Esskeetit”. A French Montanával és a Diplo-val együtt rögzítette a “Welcome to the Party” című dalt, amely a Deadpool 2 filmzenéjében debütált. Charlie Sheen szerepelt Lil Pump során következő klipjében, amely a “Drug Addicts” címet viseli.

Korai élete
Amikor Lil Pump tizenhárom éves volt, az unokatestvére mutatta be őt Omar Pineiro-nak, melyet Smokepurpp néven lett ismert a rap világban. Lil Pump-ot több kerületi iskolából kicsapták, majd felkérték a középiskolát, de a tizedik évfolyamos korában kizárták lázításért, és az osztálytársak iskola és tanárok ellen történő lázításért.

2016-os kezdeti karrier évek
Lil Pump rap karrierje akkor kezdődött el, amikor Smokepurpp előállt egy ötlettel, és felkérte Garcia-t arra, hogy szerepeljen az elkészített anyagon. Az önálló produkciót 2016-ban függetlenül adták ki a SoundCloudon, a “Lil Pump” album néven adtáák debütáló lemezén. Ezt nagyon hamar követték a következő olyan sikeres dalok mint az “Elementary”, “Ignorant”, “Gang Shit” és ” Drum $ tick “, mindegyiknek több mint három millió streamje van.  A SoundCloud-ról szóló Lil Pump zenéje sikert sikerre aratott a dél-floridai underground rap rajongók között, a “SoundCloud rap” néven ismert stílusban. Garcia a No Jumper turnéját 2016-ban, a Rolling Loud fesztiválon is előadta ezt a dalt.

2017-napjainkig: Lil Pump a növekvő népszerűség útján
Garcia 2017-ben kezdte el a “D Rose” és a “Boss” kislemezeket, amelyek a SoundCloud zenei megosztón hatalmas slágerek voltak, elérte már a 70 millió streamet. A “D Rose” népszerűsége a Cole Bennett, a chicagói rendező, a Lyrical Lemonade néven ismert zenéjéhez készült. Ez a videóklip jelent a YouTube-on 2017. január 30-án, és 2018 júliusától 145 millió nézetet szerzett. 2017 június 9-én a Garcia a Tha Lights Global és a Warner Bros. lemezkiadóval kötött szerződést, csak két hónappal a tizenhetedik születésnapja előtt. 2018 januárjában azonban a Garcia szerződést kötött a Warner Bros. Records-lal, mivel technikai jellegű volt, hogy kiskorú volt az aláíráskor. Bár az albumot augusztusban végül mégsem adták ki, visszavonták, és helyette kiadta a “Gucci Gang” című dalt, amely az első Billboard Hot 100 bejegyzésévé vált, a 2017. november 8-án a harmadik helyéig jutott. 2017. október 6-án megjelent Lil Pump, a Smokepurpp, a Gucci Mane, a Lil Yachty, a Chief Keef, a Rick Ross és a 2 Chainz című debütált kereskedelmi stúdióalbuma. Garcia kiadta “I Shyne” -et 2018. január 18-án Carnage producerrel. Miután bejelentette, hogy Garcia elhagyta a korábbi Warner Bros. Records címkét, és a szerződést azzal az indokkal érvénytelenítette, hogy Garcia kiskorú volt, amikor aláírta a versenyt, Garcia aláírta a versenyt az ajánlatok 8 millió dollárral 12 millió dollárra vagy annál többre, és olyan rapperekre, mint Gucci Mane és DJ Khaled, akik érdeklődnek Garcia iránt. Garcia olyan pletykákat váltott ki, amelyeket Gucci Mane nyomdával, a 1017 Records-dal írtak alá 2018. februárjában.  Mindazonáltal Garcia új szerződést írt alá a Warner Bros.-el 8 millió dollárért 2018. márciusában. 2018 áprilisában Lil Pump kiadta az “Esskeetit” című dalát, amely a Billboard Hot 100-as listáján nagyonerősen kezdett.  2018 júliusában kiadta az egyetlen “Drug Addicts” -et egy Charlie Sheen-t bemutató zenei videó mellett.

Lil Pump jogi ügyei
2018. februárjában Lil Pump Gazzy Garcicát letartóztatták fegyverbirtoklásért. Garcia menedzsere szerint három férfi próbált betörni Garcia otthonába San Fernando-völgyben, és Lil Pump önvédelemből. A rendőrség a vizsgálat során arra a következtetetásre jutott, hogy a fegyverből származó golyó Lil Pump otthonából származhatott, majd később visszajött egy megkeresési parancs, mert ugyanabból kézifegyverből az erkély alatt több lőszert is találtak Lil Pump lakóhelyén. Garcia édesanyját is vizsgálják egy kiskorú veszélyeztetése és egy otthoni illegálisan tartott lőfegyverek tartása ellen.


Lil Pump interjú

Sajnos nincsen jelenlegi Lil Pump interjúnk.


Lil Pump videók és klipek

Lil Pump- Drug Addicts (2018)

Lil Pump- ESSKEETIT (2018)


Lil Pump diszkográfia
    • 2017: Lil Pump- Lil Pump