Lil Wayne – Mama Mia új klip

Lil Wayne Funeral néven megjelentetett legújabb albumán található a friss dal, valamint a hozzá készített videoklip, amely Mama Mia címen március első felében látott napvilágot az előadó saját csatornáján.

Az album támájához kapcsolódóan “Temetés” elég sötét szinezéssel készítették az úh videót.

Bár azért az elmaradhatatlan kellékek, csinos csajok, fuxok és luxusmárkák azért szép számmal felfedezhetők az új motyóban.

Hiába Funeral ide, temetés oda, azért csajok és luxus nélkül nem élet az élet na.

Lil Wayne-nel legalábbis biztosan nem lenne az!

Lil Wayne – Mama Mia (Official Video)

Minden tudnivaló Lil Wayne-ről


Korábbi Lil Wayne hírek

2018.10. – Lil Wayne új dala az Uproar!

Lil Wayne - UproarLil Wayne zsír új dala az “Uproar” címet viselő zsír új felvétele egy pár napja került ki az éterbe, és igen rövid idő alatt egészen népszerűvé vált. Lil Wayne új albuma a Carter V szeptember 27.-én látott napvilágot, de azt megelőzően már rengeteg halasztás, módosítás előzte meg a megjelenési időpontot valamint a zenei tervekben sem volt egységes döntés. De szerencsére ebben az évben elkészült vele és ki is adta, így a rajongók várakozásainak megfelelően jó fogadtatásban részesült és bombasztikus lett. Az új dal Swizz Beatz produceri munkálatainak köszönhetően egy nagyon f*sza kis cumó lett, amelyben Lil “Weezzy” Wayne ismét visszatérhet a rap businessbe, ahonnan sajnos az elmúlt évek alatt eléggé háttérbe szorult.
Reméljük az új album, és a rajta található dalok között akad majd jó pár olyan megasláger, amivel meg tudja győzni mind a rajongóit, mind pedig a mára már felnőtt új hiphop hallgatókat arról, hogy majd egy évtizede miért volt ő az egyik legismertebb és legkeresettebb rapper a rapjátékban.
Itt az új dala, barátkozztaok meg vele.

Lil Wayne – Uproar ft. Swizz Beatz


2017.08. – Lil Wayne ötödik gyereke?

Lil WayneLil Wayne DNS-teszttel deríti ki, van-e ötödik gyereke! A tét nagy, mert a louisianai rapper tartásdíja elég borsos lenne. Lil Wayne bizony takarékos életmódra fog gyorsan váltani, ha beigazolódik a gyanú, és el kell tartania még egy tinédzsert is. A louisianai rapperről egy helyi nő, Keiotia Watson állítja, hogy 15 éves fiának ő a vér szerinti apja. A Dwayne nevű kamasz srác névválasztása sem véletlen: a Weezy F Babyként is ismert, egyébként négy gyerekes művész eredetileg a Dwayne Michael Carter, Jr. néven látta meg a napvilágot. Watson asszony két éve töltötte ki a hivatalos iratokat, és nyújtotta be a keresetet az apaság ügyében. Havi ötezer dollárnál nem adná alább, kérelmét a bíróság jóváhagyta, de Wayne egy fillért sem fizetett azóta. A rapper képviselője elárulta, hogy számukra ez a gyerek még papíron sem létezik. A gyanúba keveredett, 35 éves sztár már ott tart, hogy apasági tesztnek vetné alá magát, hogy kiderüljön, jogos-e a nő követelése. Ha mégsem ő az apa, akkor megússza, hogy rendszeresen a zsebébe nyúljon. Viszont ha a fiú mégis az övé, akkor természetesen támogatni fogja őket. A tavaly tett legutóbbi ígérete, miszerint tényleg nemsokára kijön a The Carter V című, évek óta húzódó, 12. anyaga – még inkább sürgősnek látszik, az események fényében. Ugyanis extra jövedelemre lesz szüksége, ha egy ötödik, éhes szájat is el kell majd tartania, véli az Uproxx.


Lil Wayne

Lil Wayne élete és karrierje

Lil Wayne New Orleans városában született 1982. szeptember 27-én. Tanulmányait a Lafayette általános iskolában kezdte, majd egy dráma tagozatos középiskolában folytatta. Lil Wayne-nek a cigarettától reszelős hangja van, ami Bob Dylan hangjához hasonlítható. Wayne rap karrierjének kezdete előtt, 11 éves korában találkozott Bryan Williams rapperrel, aki egyben a Cash Money Records tulajdonosa is volt. Wayne felrappelt egy freestyle stílusú zenét Williams üzenetrögzítőjére. Ezután lett Williams a fiatal rapper mentora, és ettől kezdve a Cash Money Records adta ki a szövegeit. 12 évesen vált igazán elismertté egy Tin Marin által rendezett és elmesélt “Wiz” nevezetű középiskolai produkcióval. Egyszer fiatalkorában véletlenül mellkason lőtte magát egy 44-es Magnum pisztollyal, miközben Travis Bickle-t utánozta a Taxisofőrből. 14 éves korában különböző problémái miatt kirúgták az iskolából, de elmondása szerint az eltanácsolás nem okozott nagy törést az életében. A középiskolában ismerkedett meg későbbi feleségével, Antonia “Toya” Johnsonnal, akitől az első lánya, Reginae Carter született.

Sokszor hangzott el a szájából a ”The Best Rapper Alive” („legjobb élő rapper”) kifejezés. Ezt a mondatot erősen vitatták a hiphopban és a médiában. Már az első héten 1 005 545 példányban adták el a The Carter III című albumát. Abban az évben Chris Brownnal megcsinálták első klipjüket, “Transform ya” címmel. Bár ma már egyértelműen eltért régi Hip-Hop előadás módjától, és a New School Hip-Hop felé vette az irányt, még mindig rengeteg rajongója van világszerte. Egy interjú alkalmával elárulta, hogy gyermekkorában a Nirvana volt a kedvenc rock együttese.


Lil Wayne interjú

Sajnos jelenleg nincsen aktuális Lil Wayne interjúnk.


Lil Wayne videók és klipek

Lil Wayne – Lollipop feat. Static (2008)


Lil Wayne diszkográfia

   • 1999: Tha Block Is Hot
   • 2000: Lights Out
   • 2002: 500 Degreez
   • 2004: Tha Carter
   • 2005: Tha Carter II
   • 2008: Tha Carter III
   • 2010: Rebirth
   • 2010: I Am Not a Human Being
   • 2011: Tha Carter IV
   • 2013: I Am Not a Human Being 2
   • 2015: Free Weezy Album