French Montana a sztárvendég

French Montana

French Monatna volt az idei 2018-as Openair Frauenfeld fesztivál egyik nagy húzó neve. Többek között olyan előadók léptek itt fel idén mint a francia French Montana, Pharrell Williams, J. Cole, Joey ****** vagy Ski Mask the Slump God. Ezen a fesztiválon szinte már hagyomány, hogy minden évben igazán nagy ágyúkat hívnak meg, és a telt házas bulikon együtt tombolnak és buliznak a közönséggel a sztárok. Nálunk ez már lassan hagyománnyá vált, hogy minden évben ott vagyunk a fesztiválon, és ez idén sem történt másképp. Így elsőként friss kézből tőlünk kapjátok a legfrissebb infókat Európa egyik leghíresebb hip-hop és rap zenei fesztiváljáról. Minden évben fergeteges a hangulat, és frenetikus élményt nyújt az Openair Freuenfeld Hip-Hop Fesztivál.


Korábbi French Montana hírek

2017.07. – French Montana

French Montana-rap

A marokkói származású French Montana és a The Weeknd közösen buliztak az “A Lie” új Frenc Montana videóklippjében. Láthatólag nagyon érzik a bulizást, és úgy néz ki igazán jó haverok is a való életben.
A “Jungle Rules” című albumához készített egy újabb videót Montana, amiben most The Weeknd működött közre. A videó további érdekessége, hogy Max B is mint közreműködő jelen van a klipben, bár azt tegyük hozzá, hogy a kliphez régebbi felvételeket kellett róla betenni  ugyanis Max B jelenleg éppen egy börtönben tölti le a rá kiszabott szabadságvesztés idejét. Frenchy és Weeknd a videóban New York City különböző helyszíneit járják be,  A$AP Rocky is feltűnik egy cameo idejéig. Igazi sztárparádét láthatunk rap fronton. Vele korábban már készült egy közös számuk, amely a “Said N Done” címet kapta, de ezt is ajánljuk nektek megtekintésre.

 


French Montana élete és karrierje

French Montana

Karim Kharbouch néven született 1984. november 9-én Marokkóban. Egészen 13 éves koráig élt szüleivel Casablancában, mielőtt az Egyesült Államokba, azon belül is New Yorkba költözött volna családjával együtt. Nevéhez fűződik a Coke Boys Records és annak elődje, a Cocaine City Records kiadók megalapítása, és azok vezetése. 2012-ben írt alá a Bad Boy Records lemezkiadóhoz majd a Maybach Music Group lemezkiadóval kezdett közös üzleti együttműködésbe. 2017 júliusában a Montana kiadta második stúdióalbumát, ami a Jungle Rules címet kapta, és amellyel a Billboard 200-as listáján az előkelő harmadik helyig masírozott felfelé, ami hatalmas sikert, és előrelépést jelentett zenei karrierjében. Az albumon az egyik mega sláger az “Unforgettable” volt, melyet Swae Lee-vel közösen készítettek el, és az a dal robbantott a harmadik helyig azona bizonyos Billboard 200-as zenei listán. Mindkét rap mogullal mind P.Diddy-vel mind pedig Rick Ross-al, rendkívül jó baráti, és üzleti viszonyt ápol, részben ez is sokat segített neki zenei karrierjében és nagyot lendített előre ismertségében. Folyékonyan beszél franciául, arabul, valamint angolul, 2018 júniusában megkapta az amerikai állampolgárságot is. Szenvedélyesen rajong az egzotikus állatokért, és neki saját magának is számos különleges házi kedvence van otthonában. Tart otthon majmokat is, és emellett két tigris büszke tulajdonosa is. Saját bevallása szerint olyan nagy hip-hop előadók voltak rá hatással, mint Tupac Shakur, The Notorious B.I.G., Nas, Snoop Dogg és a Wu-Tang klán, és ezek közül mára már a legtöbb élő előadóval személyesen is jó kapcsolatot ápol. 2014-ben vált el korábbi feleségétől Deen-től, akitől két fia is született közös házasságuk alatt.


French Montana interjú

Sajnos jelenleg nincsen friss French Montana interjúnk de íme található egy korábbi interjú:


French Montana videók és klipek

Maître GIMS – Corazon ft. Lil Wayne, French Montana (2018)

Diplo, French Montana, Lil Pump ft. Zhavia – Welcome To The Party (2018)

French Montana- Famous (2018)

French Montana- Unforgettable ft. Swae Lee (2017)


French Montana diszkográfia

    • 2013: French Montana- Excuse My French
    • 2017: French Montana- Jungle Rules (Gold minősítés)