French Montana ft. Blueface, Lil Tjay – Slide

French Montana

French Montana vadonatúj slágere a „Slide” pár napja jelent meg Blueface és Lil Tjay oldalán, de a rajongók máris szeretik és osztják az új dalt.

Az új videó nagyon látványosra sikerült színes füstölgő koponyák, látványos táncelemek, jó kis csajok, fa*sza zene, egyszóval minden megvan ahhoz hogy sláger legyen belőle.

A dal közepe felé találkunk egy jó kis westcoast betétet ami igazán jól feldobja az új motyót.


French Montana rajongók számára azt gobdolom nem lesz ok panaszra hiszen egy nagyon patent kis dal született meg az alkotói kemencében.

Legyetek rajta és pörgessétek!

French Montana – Slide ft. Blueface, Lil TjayKorábbi French Montana hírekHirdetés

2018.10. – French Montana – No Stylist ft. Drake

French MonatanaHa két rap mogul összeáll annak általában valami nagyon jó lesz a vége.

French Montana és Drake is összeálltak egy vadiúj sláger megalkotásához, amely a No Stylist címet kapta a legényektől.

Valóban ennek is igen jó vége lett, és a klip is igen kifejező lett.

French Montana rajongóknak megvan az új kedvenc hallgatnivalójuk.

Íme az alig pár órás dal és videoklip.

Lessetek rá még a sokmilliós nézettség előtt!

French Montana – No Stylist ft. Drake


2018.08.- French Montana az Openair sztárvendége

French MonatanaFrench Monatna volt az idei 2018-as Openair Frauenfeld fesztivál egyik nagy húzó neve. Többek között olyan előadók léptek itt fel idén mint a francia French Montana, Pharrell Williams, J. Cole, Joey ****** vagy Ski Mask the Slump God. Ezen a fesztiválon szinte már hagyomány, hogy minden évben igazán nagy ágyúkat hívnak meg, és a telt házas bulikon együtt tombolnak és buliznak a közönséggel a sztárok. Nálunk ez már lassan hagyománnyá vált, hogy minden évben ott vagyunk a fesztiválon, és ez idén sem történt másképp. Így elsőként friss kézből tőlünk kapjátok a legfrissebb infókat Európa egyik leghíresebb hip-hop és rap zenei fesztiváljáról. Minden évben fergeteges a hangulat, és frenetikus élményt nyújt az Openair Freuenfeld Hip-Hop Fesztivál.


2017.07. – French Montana

French Montana-rap

A marokkói származású French Montana és a The Weeknd közösen buliztak az „A Lie” új Frenc Montana videóklippjében. Láthatólag nagyon érzik a bulizást, és úgy néz ki igazán jó haverok is a való életben.
A „Jungle Rules” című albumához készített egy újabb videót Montana, amiben most The Weeknd működött közre. A videó további érdekessége, hogy Max B is mint közreműködő jelen van a klipben, bár azt tegyük hozzá, hogy a kliphez régebbi felvételeket kellett róla betenni  ugyanis Max B jelenleg éppen egy börtönben tölti le a rá kiszabott szabadságvesztés idejét. Frenchy és Weeknd a videóban New York City különböző helyszíneit járják be,  A$AP Rocky is feltűnik egy cameo idejéig. Igazi sztárparádét láthatunk rap fronton. Vele korábban már készült egy közös számuk, amely a „Said N Done” címet kapta, de ezt is ajánljuk nektek megtekintésre.


French Montana élete és karrierje

French Montana

Karim Kharbouch néven született 1984. november 9-én Marokkóban. Egészen 13 éves koráig élt szüleivel Casablancában, mielőtt az Egyesült Államokba, azon belül is New Yorkba költözött volna családjával együtt. Nevéhez fűződik a Coke Boys Records és annak elődje, a Cocaine City Records kiadók megalapítása, és azok vezetése.Hirdetés

2012-ben írt alá a Bad Boy Records lemezkiadóhoz majd a Maybach Music Group lemezkiadóval kezdett közös üzleti együttműködésbe. 2017 júliusában a Montana kiadta második stúdióalbumát, ami a Jungle Rules címet kapta, és amellyel a Billboard 200-as listáján az előkelő harmadik helyig masírozott felfelé, ami hatalmas sikert, és előrelépést jelentett zenei karrierjében. Az albumon az egyik mega sláger az „Unforgettable” volt, melyet Swae Lee-vel közösen készítettek el, és az a dal robbantott a harmadik helyig azona bizonyos Billboard 200-as zenei listán. Mindkét rap mogullal mind P.Diddy-vel mind pedig Rick Ross-al, rendkívül jó baráti, és üzleti viszonyt ápol, részben ez is sokat segített neki zenei karrierjében és nagyot lendített előre ismertségében. Folyékonyan beszél franciául, arabul, valamint angolul, 2018 júniusában megkapta az amerikai állampolgárságot is. Szenvedélyesen rajong az egzotikus állatokért, és neki saját magának is számos különleges házi kedvence van otthonában. Tart otthon majmokat is, és emellett két tigris büszke tulajdonosa is. Saját bevallása szerint olyan nagy hip-hop előadók voltak rá hatással, mint Tupac Shakur, The Notorious B.I.G., Nas, Snoop Dogg és a Wu-Tang klán, és ezek közül mára már a legtöbb élő előadóval személyesen is jó kapcsolatot ápol. 2014-ben vált el korábbi feleségétől Deen-től, akitől két fia is született közös házasságuk alatt.


French Montana interjú

Sajnos jelenleg nincsen aktuális French Montana interjúnk.


French Montana videók és klipek

Maître GIMS – Corazon ft. Lil Wayne, French Montana (2018)

Diplo, French Montana, Lil Pump ft. Zhavia – Welcome To The Party (2018)

French Montana- Famous (2018)

French Montana- Unforgettable ft. Swae Lee (2017)


French Montana diszkográfia
    • 2013: French Montana- Excuse My French
    • 2017: French Montana- Jungle Rules (Gold minősítés)