Future – High Off Life – Új Arany album

Megérkezett Future legújabb albuma, amelyen neves vendégelőadók szerepelnek. Kevesebb, mint fél órával a megjelenése után máris aranylemez lett Future új albuma, a „High Off Life„. Future korábban már bejelentette új albumának érkezését, mely végül a High Off Life címet kapta a mestertől.

A jelenleg 36 éves trap legenda lényegében már most ünneplehetne, hiszen a friss lemez a megjelenéstől számított fél órával később máris aranylemez lett, erősítette meg ezt a tányt a „Chart Data”.

Az atlantai gyökerekkel bíró amerikai MC-nek ez a mostani albuma már a soron következő nyolcadik nagylemeze, a projekt a Freebandz és Epic Records közös gondozásában válik kézzelfoghatóvá. A korong munkálatainak első számú felelős producere DJ Esco volt. További producerek közt olyan nevek szerepelnek mint: Southside, Ambezza, OZ, D. Hill, DY Krazy, és Wheezy neveit találjuk, de a vezető producer a már előbb említett DJ Esco volt. A teljesség igény nélkül olyan előadók képviseltetik magukat az új albumon, mint Travis Scott, Drake, Young Thug, NBA YoungBoy, Lil Uzi Vert, Lil Durk, Meek Mill. A Life is Good” kislemez a remix verziójára pedig DaBaby és Lil Baby cápáztak rá.

Future - High Off Life album cover

Hogy mindez hogy lehetséges? A siker természetesen nem csak annak volt köszönhető, hogy a rögtön minden számot a kifulladásig streamelő több millió fanatikus Future fan segítségével jött össze, az 500 000-es lemezeladáshoz olyan jól menő, korábban kiadott kislemezek is kellettek, mint a 100 Shooters, a Tycoon, vagy a mostanra már négyszeres platina státuszt elérő, Drake közreműködésével fémjelzett Life Is Good és annak remixe is, melyen előbb is írtuk, hogy a „Babyik” DaBaby és Lil Baby mentek rá. Ez azért nem kis teljesítmény: nem hiába Future az egyik legnépszerűbb előadói a tengerentúlon.

Egészen biztosak vagyunk benne, hogy Future új lemeze még ennél az eredménynél is népszerűbb lesz, és egészen a csúcsig menetel majd. Ha lesz még idén nagy dobása Future-nek, kíváncsian várjuk azt hogy ezt kivel tenné meg. Netán épp Drake-el?


Minden tudnivaló a Future-ről


Future élete és karrierje

Future

Nayvadius DeMun Wilburn néven született 1983. november 20-án, közismertebb művésznevén Future-ként lett ismert, amerikai rapper, énekes, dalszerző és lemezgyártó. Atlantában született és nevelkedett Wilburn először a Dungeon Family kollektív részeként kezdte a zenét, ahol „The Future” -nek nevezték el. Miután 2010 és 2011 között egy sor keveréket gyűjtöttünk össze, a Future jelentős rekordot írt alá az Epic Records-szal és a Rocko A1-felvételeivel, ami segítette a Future saját címkéjét, a Freebandz-t. Később 2012 áprilisában kiadta a Plutó című debütáló albumát a pozitív értékelésre. A Future második albumát, a Honestet 2014 áprilisában adták ki, felülmúlva az albumdiagramon.

2014 vége és 2015 eleje között kritikus dicséretre kiadott egy mixapes triót: Monster (2014), Beast Mode (2015) és 56 Éjszaka (2015). Következő kiadásai, DS2 (2015), Milyen idő az életben (2015-ben, Drake-lal együttműködve), Evol (2016), Future (2017) és Hndrxx (2017), az Egyesült Államok Billboard 200-as számán debütáltak. az utóbbi kettő 2014-től első művészévé tette, hogy két albumot debütáljon egymást követő héten az adott diagram tetején. A Future szintén kiadott néhány, a RIAA által hitelesített aranyat vagy több aranyat, köztük a „Lights On the Lights”, „Move That Dope”, „Fuck Up Some Commas”, „Where Ya At”, „Jumpman”, „Low Life” és „Mask off”.

Future élete és karrierje

Nayvadius DeMun Wilburn 1983. november 20-án született, Atlanta, Georgia. A művésznevét kezdte a zenei kollektív The Dungeon Family egyik tagjaként, ahol „The Future” -nek nevezték el. Első unokatestvére, a lemezgyártó és a Dungeon családtag, Rico Wade ösztönözte, hogy élesítse írási készségeit, és karrierjét folytassa rapperként. A Columbia középiskolában vett részt. A jövő a Wade zenei befolyásának és utasításainak dicséretét fejezi ki, és a hangja mögött „mester” -nek nevezte. Hamarosan Atlanta saját Rocko szárnya alá került, aki aláírta az A-1 Recordings címkéjét. Azóta a munka etikája a sikerhez vezetett. 2010-től 2011 elejéig a Future kiadott egy sor keveréket, köztük 1000, Dirty Sprite és True Story. Az utóbbi magában foglalja a „Tony Montana” nevet, a Scarface filmre. Ez idő alatt a Future is együttműködött Gucci Mane rapperrel az együttműködő albumon, a Free Bricks-en, és együtt írta az YC „Racks” című darabját. Népszerűségre tett szert, miután a dalokat DJ Esco játszotta a Magic City-ben, az Atlantai csíkklubban „nagyrészt felelős a művészek karrierjének elindításáért.” A 2004-es zenei pályafutása előtt Wilburn lopás miatt letartóztatták, ellopott vagyon és bírósági megvetéssel.

Future albumok: 2011–2014: Pluto és Honest

A Future egy jelentős címkefelvételi szerződést írt alá az Epic Records amerikai rapper Rock1 A1-felvételeivel, 2011 szeptemberében, azelőtt, hogy kiadta volna a következő, következő, a Streetz Calling-t. Az XXL magazin az alábbi formátumot írta le: az „egyszerű és megbízható kivitelezésről” a „futurisztikus ivóvíz- és kábítószer-dugókig”, az „őrleményekhez”. A Pitchfork-felülvizsgálat rámutatott arra, hogy a Resultape Future-nél olyan közel van, mint bárki, aki tökéletesíti ezt a csengőhang pop-ot, ahol az éneklés és a rapping gyakorlatilag ugyanaz a dolog, és 100% -os beszélgetés az Auto-Tune segítségével nem jelenti azt, hogy még mindig nem beszélni arról, hogyan szokott eladni a kábítószereket, szinte úgy érzi, elavult lenne, ha a Future nem gyűjti össze a találatokat, vagy ha nem mutatott valami finom új dimenziót a mikro-műfajba. Jövőbeli teljesítmény 2014-ben. Bár a Future elmondta az MTV-nek, hogy a Streetz Calling lesz a végső keveréke a debütáló stúdióalbumának megjelenése előtt, egy másik, az Astronaut státusz című lemezét, 2012 januárjában jelent meg. 2011 decemberében a Future című kiadvány a 77. szám kiadványában szerepelt. A FADER. Mielőtt 2012 áprilisában kiadták volna az albumát. A XXL Troy Mathews írta: „Míg az Astronaut Státusz felfelé és lefelé, és soha nem éri el a” Racks „, a” Tony Montana „és a” Magic „csúcsokat, a rajongók a jövőtől elvárják, nyilvánvaló, hogy folytatja a A 2012-es évek elején a XX. Debütáló albumát, Pluto, amelyet eredetileg januárra terveztek, végül április 17-én adták ki. Tartalmazta a „Tony Montana” remixeit, a Drake-ot és a „Magic” -t, a T.I. A jövő szerint: „A Magic” volt az első rekord, amire a TI ugrott, amikor eljött a börtönből. Mintha egy nap börtönben volt, és egyenesen a „Magic” rekordra ugrott, anélkül, hogy én is tudtam róla. A pálya a Future első kislemezévé vált, és belépett a Billboard Hot 100 diagramba. Az album többi munkatársa a Trae Tha Truth, R. Kelly és Snoop Dogg 2012. október 8-án a Pusha T kiadta a „Pain” -ot, amely a jövőbeli debütáló albumának első darabjával foglalkozik.

Bemutatták, hogy a Future 2012 november 27-én Plútó 3D néven újratárcsázza debütáló albumát, 3 új dalt és 2 remix-dalot, köztük a „Same Damn Time” remixet, melyet Diddy és Ludacris, valamint a legújabb utcája tartalmaz. „Neva End (Remix)”, Kelly Rowlanddal. 2012-ben a Future írta, gyártotta és bemutatta a „Loveeeeeee Song” -ot, amelyet Barbadian énekes, Rihanna hetedik stúdióalbumából, Unapologetic-ből vettek.

2013. január 15-én a Future kiadta az F.B.G-t, a Freebandz címkével aláírt művészeket: Young Scooter, Slice9, Casino, Mexico Rann és Maceo. Ez volt a platina tanúsítvány, amely több mint 250 000 letöltés volt a népszerű mixape site DatPiff-en. A Future Hendrix második stúdióalbumáról a jövő azt mondja, hogy az érdemesebb zenei viszony lesz, mint a debütáló lemeze, és R&B zenéjével együtt szokásos „utcai bangerei” mellett. Az album 2013-ban jelent meg. Az albumban többek között a Kanye West, a Rihanna, a Ciara, a Drake, a Kelly Rowland, a Jeremih, a Diplo és az André 3000 szerepel.

2013. január 25-én az album első darabja, a „Karate Chop” kaszinóval, és 2013. január 29-én került a városi rádióba. A dalot Boomin Metro készítette. A hivatalos remixet, amely Lil Wayne-t is magában foglalja, rádiónak küldték, és 2013. február 19-én kiadták az iTunes-on. 2013. november 26. Később kiderült, hogy az albumot 2014 április 22-ig visszahúzzák, mivel azt mondták, hogy a Future-nál a Drake on Are You Tour A. 2013 decemberében bejelentették, hogy a Future vendégszereplője lesz Kat Dahlia jövőbeli debütálásának, a My Garden-nek. 2015. július 16-án megjelent a DS2.

Future DS2 és az Evol album 2015–2016

2015. szeptember 20-án a Future egy kanadai rapper-dal közös együttműködési formátumot adott ki, melynek címe: Mi az idő az életre. Az album debütált az első helyen a Billboard 200, Billboard R&B Charts és Billboard Hot Rap daloknál, ami első alkalommal jelent meg, amikor egy rapper képes volt két számot tartalmazó albumot szerezni egy év alatt, 11 év alatt, mivel Jay Z visszatért 2004-ben. A keverék több mint 334 000 példányt értékesített az Egyesült Államokban 2016. január 17-én a Future kiadott egy másik, Purple Reign nevű mixape-t, a Boomin és DJ Esco metróállomásaival, valamint a Southside, a Zaytoven és más országokból származó krediteket. 2016. február 5-én a Future bemutatta az EVOL negyedik stúdióalbumát a DJ Khaled debütáló epizódján, a Beats 1 rádióműsoron. 2016-ban a Future lett a leggyorsabb művész, aki 2010-ben Glee zenei albumaitól kezdve a Billboard 200-as háromszámú albumát ábrázolta.

Future és a Hndrxx album 2017-től napjainkig:

A Valentin-nap 2017-ben a Future Instagramon keresztül bejelentette, hogy saját ötödik stúdióalbuma 2017. február 17-én kerül kiadásra. Pontosan egy héttel később kiadta a Hndrxx című hatodik stúdióalbumát. Mindkét album egymás után került sorra, ami a Future-t az első művésznek számította, aki egyszerre két albumot debütált a Billboard 200 és a kanadai Album diagramon. Ed Sheeran mellett együtt játszott Taylor Swift popmesterrel a „End Game” című dalában a Reputation albumáról. A dalt a Billboard Hot 100-on 18-ra tette, és a Future nyolcadik legjobb 20 találat volt. 2018. január 11-én a Future együttműködött Kendrick Lamar, James Blake és Jay Rock mellett a „King’s Dead” című dalban, a Marvel Studiossuperhero film Black Panther és Jay Rock harmadik stúdióalbumának Redemption című filmjében. A dal elnyerte a Future első Grammy-jelöléseit, a Best Rap Performance és a Best Rap Song-t a 61. éves Grammy-díjban.

A Future a 2018. júniusában megjelent Superfly (2018 film) filmfilmes kurátora volt.
2018. október 19-én a Future kiadta a Wrld On Drugs-t, egy együttműködő mixape-t az amerikai rapper Juice Wrld-vel. A drogok a Wright-on debütáltak a US Billboard 200-as számán, a Lady Gaga és a Bradley Cooper sztárjainak születése után, a 98 000 album-egyenértékű egységgel, amely 8000 tiszta album értékesítést tartalmazott. A Future tizedik legjobbja lett az Egyesült Államokban, és a Juice Wrld második.

2019. január 18-án a Future kiadta hetedik stúdióalbuma, a Future Hndrxx Presents: The Wizrd. Az album 20 dalból áll, amelyet a The Wizrd című film hozta létre, amelyet január 11-én jelent meg az Apple Music-on. A „Crushed Up” című album megjelenésével a Future a 77. Billboard Hot 100-as táblázata leszállt, amely Taylor Swift-et köti össze a 10. legtöbb bejegyzésért.

Future zenei stílusa

A jövő a dalokban az Auto-Tune-t általánosan használja, mindkettő rapping és énekel a hatással. Pitchfork Media azt írta, hogy a Future „csodálatosan megmutatja, hogy az Auto-Tune még mindig érdekes művészi eszköz lehet”, megállapítva, hogy „sokféle módon találja meg a szoftvert, hogy kiemelje és színezze az érzelmeket” . Az LA Times azt írta, hogy a „Future erősen feldolgozott éneke azt sugallja, hogy a kábítószer vagy szerelem vagy technológia elkeseredett kétségbeesésbe ütközik”, kijelentve, hogy a zenéje „közelebb áll a korunk zsibbadásához”. A GQ kijelentette, hogy „sikerült újraindítani a fáradt automatikus hangot, és valami teljesen újba keverni”, írva, hogy „egy bizarro-kórral ötvözi, hogy hogyan érezze magát, majd nyúlik és romlik szavak, amíg kevésbé hasonlítanak a szavakra, mint a nyers energia és a reaktív érzelmek. ” Simon Reynolds kritikusa azt írta, hogy „újratermelt a blues a 21. századra.” A Rapper T-Pain, aki szintén használja ezt az audio processzort, kritizálta a Future nem szokványos használatát 2014-ben. Válaszul a Future egy interjúban kijelentette, hogy „amikor először használtam az Auto-Tune-t, én soha nem használtam énekelni. Nem használtam azt a módszert, ahogy a T-Pain volt. Most mindenki azt akarja, hogy az Auto-Tune-ben repítsen. A jövő nem mindenki. ” A jövő zenéjét csapdahangként jellemezték.

Future magánélete

Wilburn jelenleg öt gyermekkel rendelkezik öt különböző nővel: Jessica Smith, Brittni Mealy, India J, Ciara énekes és Joie Chavis. 2013 októberében Ciara-ba került, de Ciara hitetlensége miatt 2014. augusztusában befejezte a megbízást. Fia, a Future Zahir Wilburn, 2014. május 19-én született. Az ötödik gyermeke, Hendrix, 2018-ban született karácsonyon.

2016-tól a Wilburn-et mind Jessica Smith, mind a Ciara pereli. Smith beperelte őt azért, mert nem fizette meg a gyermektámogatást, és kijelentette, hogy fia „érzelmi és viselkedési problémákkal küzd, amelyek a jövő elhanyagolásából erednek, mint apa”. Ciara beperelte őt a becsületért, rágalmazásért és a libelért. 2016 októberében egy bíró elmondta, hogy a Ceara-t követő jövőbeli tweetek sztringje nem a 15 millió dollárral kapcsolatos.


Future videók és klippek

Future – Hard To Choose One (Official Music Video)

Future – Crushed Up (2019)

Future – F&N

Future & Juice WRLD – No Issue

Future – Goin Dummi

Future – „Promise U That”

Future – Never Stop

Future, Juice WRLD – Realer N Realer

Future – Mask Off

Future – Low Life


Future diszkográfia

 • 2012: Future – Pluto (Arany minősítés)
 • 2014: Future – Honest (Arany minősítés)
 • 2015: Future – DS2 (2x Platina minősítés)
 • 2015: Future -Beast Mode (with Zaytoven)
 • 2015: Future – What a Time to Be Alive (with Drake) (Platina minősítés)
 • 2016: Future – Evol (Platina minősítés)
 • 2017: Future – Future (Platina minősítés)
 • 2017: Future – Hndrxx (Arany minősítés)
 • 2017: Future – Super Slimey (with Young Thug)
 • 2018: Future – Beast Mode 2 (with Zaytoven)
 • 2018: Future – Wrld on Drugs (with Juice Wrld)
 • 2019: Future – The Wizrd
 • 2020: Future – High Off Life (Arany minősítés)

Korábbi Future hírek

2019.04. – Future – F&N (friss videó)

FutureFuture az amerikai rap legenda F&N című új videójával nemrég debütált saját csatornáján és a videómegosztókon.

A fogadtatása igencsak jól sikerült, mutatja ezt rengeteg pozitív komment és temérdek lájk is.

A videó hasonlóan Future utóbbi munkáihoz színes és látványos, vizuálisan igazán high-tech minőséget hoz rajongóinak.

A dal egyébként Future Hndrxx Presents: The WIZRD című albumán található meg.

Megszokott Future hangzás, szokásos futurisztikus képi világgal; egyszóval Future még mindig jól keni.

Legyetek rajta a videók között tudjátok megnézni!


2018.10. – Future & Juice WRLD – No Issue

FutureFuture és Juice WRLD közös dala a „No Issue” amely a két előadó „WRLD On Drugs” albumcímen megjelent korongon foglal helyet. A zenei alap produceri munkálatait valamint a hangmérnöki teendőket is Wheezy látta el, aki egy minimalistább alappal örvendeztette meg Future és Juice WRLD barátunkat. Magáról a klipről néhány szót szólván, egy amcsi sivatagban játszódik, és azt kell hogy mondjam a klipet végignézve két dolog jutott eszembe. Az egyik hogy Avatar rajongók a srácok, a másik pedig hogy zsenge korukban oda voltak a Hupikék Törpikékért. Még azt vártam volna, hogy esetleg Hókuszpók feltűnik még majd a videoklip végén, de szerencsére ezt nem tette meg, lehetséges hogy gyorsan bebújt egy repedésbe hogy ne égjen meg a kopasz feje a napon. Amit még kiemelnék az amúgy semmi extra klipből, az a nagyon csúcs vagány verda ami a „Vissza a jövőbe” című filmben szerepelt, egy DeLorean DMC, mely mind a mai napig egy különleges és meglehetősen ritka csúcsjárgány.