Future & Juice WRLD – Realer N Realer

Future

Future és Juice WRLD legújabb közös dala az albumról új videóval egybekötve.

A dal egy utcai street klip lett, amelyben kocsin ülve kocsi előtt állva, illetve konyhában ülve rappelik el a verzéiket a srácok.

Természetesen a kihagyhatatlan Codein szörcsölgetés üdítős pohárból is bekerült a klipbe, hogy így legyen rílebb a cumó.

Real mondanivaló, téma a bűnözés és kábítószer, no meg az utcaiélet egy-egy jelenet kiemelve, egyszóval a mai értelemben vett klasszik street sh*t.

Nézzétek meg, nem lett rossz!
Future, Juice WRLD – Realer N Realer


Korábbi Future hírek

2018.10. – Future & Juice WRLD – No Issue

FutureFuture és Juice WRLD közös dala a “No Issue” amely a két előadó “WRLD On Drugs” albumcímen megjelent korongon foglal helyet. A zenei alap produceri munkálatait valamint a hangmérnöki teendőket is Wheezy látta el, aki egy minimalistább alappal örvendeztette meg Future és Juice WRLD barátunkat. Magáról a klipről néhány szót szólván, egy amcsi sivatagban játszódik, és azt kell hogy mondjam a klipet végignézve két dolog jutott eszembe. Az egyik hogy Avatar rajongók a srácok, a másik pedig hogy zsenge korukban oda voltak a Hupikék Törpikékért. Még azt vártam volna, hogy esetleg Hókuszpók feltűnik még majd a videoklip végén, de szerencsére ezt nem tette meg, lehetséges hogy gyorsan bebújt egy repedésbe hogy ne égjen meg a kopasz feje a napon. Amit még kiemelnék az amúgy semmi extra klipből, az a nagyon csúcsvagány verda ami a “Vissza a jövőbe” című filmben szerepelt, egy DeLorean DMC, mely mind a mai napig egy különleges és meglehetősen ritka csúcsjárgány.

Future & Juice WRLD – No Issue