PSz lett a 2021-es Battle Aréna Bajnoka

PSz

Véget ért az idei 2021-es harmadik (3.) Rap.hu Battle Aréna versenye! Ismételten egy kemény verseny és küzdelem volt, megint nagyon sok tehetséges MC indult el nálunk, hasonlóan a korábbi évekhez az idei 2021-es évben is. Azt már korábbról tudjuk, hogy a Battle Arénában bármi megtörténhet, bárhogyan alakulhat a továbbjutók sorsa, és persze maga a döntő eredménye is.

A zsűritagok és a hallgatók szavaztak a legjobb 8 indulóra ami idén, a korábbiakhoz mérten is extra nehéznek tűnt, mivel nagyon sok különböző stílussal rendelkező előadóra voksoltak a zsűritagok, illetve voksoltatok ti is. Így már a negyeddöntők is nagyon ütősek voltak, főleg a Weszélyzóna vs. Vásott Vili volt egy igazán szoros verseny, hasonlóképpen a Koro vs. Kenya páros esetében is. A közönségszavazatok alapján Bitang és PSz voltak a favoritok az első körben, de CharGa és Tikito 12 is minőségi trackekkel érkeztek a zsűri és a hallgatók egyhangú véleménye szerint!

Az elődöntőben pedig PSz végül le tudta győzni Kenyát, Vásott Vili pedig továbbjutott Bitang ellen. Az elődöntő után pedig Vásott Vili és PSz kerültek a döntőbe, amit végül PSz nyert meg! Ennek közsönhetően egy évig ő büszkélkedhet a Magyarország Rap Battle Bajnoka címmel. Gratulálunk mindenkinek! Ismét nagyon tehetséges előadókra figyelhettünk fel!

A zsűritagok teljes listája pedig a következő volt: Giaj (AK26), Zenk (NKS), DJ B.A.S.S., Kicsi Tyson és Gaben (BSW)! Köszönjük Nektek is a támogatást!

2021-es Döntő:

 • Vásott Vili vs. PSz

PSz – Vili a veréb

vs.

Vásott Vili – Utad itt véget ér

2021-es Előöntő:

 • Kenya vs. PSz
 • Bitang vs. Vásott Vili

Kenya – Eggyé válsz a csenddel

vs.

PSz – Megmondó kapitány


Bitang – Pimp my style

vs.

Vásott Vili – Pusztulj, prosztó!


battle aréna elödöntö


2021-es Negyeddöntő:

 • Weszélyzóna vs. Vásott Vili
 • Koro vs. Kenya
 • CharGa vs. PSz
 • Bitang vs. Tikito 12

vs.


vs.


vs.


vs.

Kik a 2021-as Battle Aréna zsűritagjai?

Zenk (NKS)

Zenk

Giaj (AK26)

Giaj

DJ B.A.S.S.

DJ B.A.S.S.

Gaben (BSW)

Gaben BSW

Kicsi Tyson

Kicsi Tyson

Az elődöntő és döntő pontos menete

 • Minden dal kikerül a Rap.hu YouTube csatornájára 2021.01.31-ig. Azután 2021.02.01.-én indul a szavazás a www.rap.hu oldalán!
 • A legjobb 8 közé kerülés időpontja: 2021.03.01. Ezen a napon lesznek bejelentve a továbbjutók nevei, és egyben a következő Battle körök sorsolás utáni párosítása is. Innentől számítva minden előadónak egy hónapja van arra, hogy elkészüljön a következő induló dalával.
 • Negyeddöntő kezdete: 2021.04.01. Majd egy hónapra rá a zsűri és a közönség (vagyis TI), együttesen döntötök a továbbjutók köréről, és így 2021.05.01-én jelentjük be negyeddöntő továbbjutóit, valamint a következő Battle párosokat. Fontos: az elődöntőben már videóklippel kell majd jönnöd!
 • Elődöntő kezdete: 2021.07.01. Szóval, itt már a dalhoz leforgatott videóklippel együtt kell indulnod. Egy hónapra rá a zsűri és a közönség ismét együttesen döntenek a továbbjutók névsoráról, majd ezt követően pedig 2021.08.01-én lesznek bejelentve azon továbbjutók nevei, akik egyúttal a Battle Aréna döntő párosát alkotják.
 • Döntő: 2021.10.01.: Október 1.-én kerül majd ki a két döntőbe jutott induló videóklipje és 2021.11.01.-én lesz hivatalosan bejelentve annak a neve, hogy ki nyerte meg a 2021-es Battle Aréna versenyét!

Miért is csináljuk a Battle Arénát?

A Battle mindig is a HipHop kultúra fontos részét képezte a színpadon szereplő MC-k között már a kezdetektől fogva, és mi visszanyúlva a rap ezen részéhez, ezt szeretnénk még jobban megerősíteni. A rap kultúra klasszikus időszakában úgy volt, hogy aki jobban szerepelt a rap csatákban, vagyis a Battleben az válhatott a rangosabb, elismertebb MC-vé, és a közönség őt éltette: Te vagy a legjobb? Mutasd meg!

Miről szól a verseny?

A jelentkezők jelentkeznek és e-mailen keresztül beküldenek egy saját nevezési dalt. Fontos: olyan dal kell hogy legyen, amely eddig még sehol sem jelent meg, és sehol sem érhető el, nem kapott még sehol publicitást, és azzal indulhatnak el a versenyen. Mindig a Battle Aréna Zsűri tagok és a közönség együttes szavazata alapján dől majd el az, hogy ki jut tovább a következő körbe. A legjobb 8 jut tovább a következő körbe, és egymással versenyeznek úgy, hogy akiket egymással összepárosítottak, ők készítenek az egy párba sorsolt ellenfélről egy Battle tracket. A középdöntő után pedig jön az elődöntő, majd ezt követően a döntő, itt már a 4 indulónak videóklippet szükséges készítenie a dalaihoz. A Csapatok és MC-k között, egyenes kieséses alapon jut tovább mindig a győztes! Aki végül megnyeri a döntőt, az egyben megnyeri a fődíjat is, és ő válik Magyarország legjobb Rap Battle MC-jévé!

Rap.hu Battle Aréna 2021

Indulás feltételei és a nevezés

Nevezés a versenyre: Küldd be saját dalodat. A beérkezett dalokat feltöltjük a Rap.hu YouTube csatornájára, majd ezt követően a közönség, valamint a szakmai zsűri szavazatai alapján választjuk ki azt a legjobb 8 MC-t/Csapatot akik között eldől majd az, hogy Ki lesz Magyarország legjobb Rap Battle MCje 2021-ben! Szóljatok a haveroknak, ismerősöknek, családnak, minden HipHop rajongónak hogy szavazzanak a Te/Ti videóitokra.

Beérkezés időpontja

A dalok beérkezési határideje: 2021.01.24. (Vasárnap). A nagy sikerrel zárult 2019-es és 2020-as Battle Aréna után, itt a következő nagy lehetőséged arra, hogy 2021-ben megmutasd magad a világnak, és azt, hogy TE mit is tudsz valójában. Jelentkezz e-mailben ha indulni szeretnél a versenyen! Január végéig küdd el a dalod letöltési linkjét a marketing@rap.hu e-mail címre (Például Dropbox, Google Drive, Wetransfer vagy akár Zipshare).

Hogy legyél majd a későbbiekben jobb a Battleben?

Légy kreatív! Olvass utána, szerezz minél több infót a másikról a neten vagy ismerősökön keresztül, és a másik MC által beküldött zenék és dalok alapján találj fogást a rajta. Ezek vonatkozhatnak a rap technikájára, a klipjére, a rapper vagy a csapat külsejére stb. Amit a zsűri és mi is díjazunk, az a kreativitás, eredetiség, a jó rímek, a rap technika és maga a flow. A közönség is ez alapján fog majd dönteni és szavazni az indulókról. Nem kell visszafognod magad, tarold le az ellenfeled! Szedd szét a rímeiddel, légy kreatív, savazd be annyira, hogy válaszolni se tudjon már az oltásra! Ez nem egy tehetségkutató hanem egy Battle rap verseny. Győzzön a jobb és a tehetségesebb!

Fődíj

A nyertes használhatja azt a címet, hogy ő “Magyarország 2021-es Rap Battle Bajnoka”, és ezzel a címmel mindaddig élhet, amíg ezt más, (például a következő évben) el nem nyeri tőle. Emellett országos ismertségre tesz szert. A győztes jutalma egy márkás ruhanyeremény és mindezek mellett kap még reklámfelületet, interjút és számos megjelenést a Rap.hu felületein és oldalán.

Ragadd meg a lehetőséget és jelentkezz még ma! Küldd el a letöltési linket a dalodhoz, vagy egyszerűen küldd egyből a marketing@rap.hu e-mail címre a kész dalod.

Pacsi Nektek!