Lmen Prala a vendég a Rizkay, Tibbah párosnál- Beatmaking 26.

M-Squad és Lmen Prala  legújabb közös Beatmaking 26. rész keretein belül rögzített vadonatúj daluk egyelőre annyira népszerű hogy folyamatosan a dobogós helyen mozog amióta napvilágot látott.

Valóban elég zorall lett a motyó, a beat-et kimondottan Prala stílusához alakított aki a Rizkay & Tibbah páros, és mind a két tábor körében nagyot szólt úgyhogy a Győr és Vámosmikola kapcsolat is minden bizonnyal elindult a népszerűség további országútján.Ez a dal eddig tarol, és nagyon úgy fest nem lesz ez másképp a jövőben sem.

Talán azt sem mellékes megjegyeznünk, hogy mind a ketten a Rap.hu Battle Aréna zsűri tagjai és a közönség mellett segítenek kiválasztani azt hogy kik lesznek a továbbjutók.

Nekünk itt a szerkesztőségen belül nagyon adja az új közösük.

Nektek bejön?

Rizkay, Tibbah – Beatmaking 26. (közr. Lmen Prala)


Minden tudnivaló LMEN Prala-ról


Korábbi LMEN Prala hírek

Hirdetés

2018.10. – LMEN Prala – Tabu Premier

Lmen Prala - HaninyAlig pár órája lett nyilvános és hivatalos Lmen Prala legújabb klipje amely a Tabu címet kapta a rappertől.

Lmen Prala hozta a szokásos új vonalas trappes vonalat valamint a megszokott stílusát, amelynek eddig elért sikereit is köszönheti, és ami miatt sokan szeretik, és tombolnak a zenéjére Magyarország határain belül és kívül egyaránt.

Érdemes követni a “trapper” zenei munkásságát mert szerintem nagy jövő áll még előtte.

Csekkoljátok le hatalmas lett!

Itt találjátok az új klipet!

LMEN PRALA – TABU


LMEN PRALA élete és karrierje

LMEN PRALA

Hirdetés

LMEN PRALA élete

Lmen Prala, polgári nevén Grósz Bence 1994-ben látta meg a napvilágot Vác városában. Gyermekkorától egészen mostanáig a Börzsöny hegységben, Vámosmikolán élt és tevékenykedett. 10 éve kezdett el a hiphop zenével foglalkozni amiből volt egy öt éves kihagyás is. Ezalatt az idő alatt egyáltalán nem rögzített felvételeket, inkább csak az otthoni gyakorlásokra helyezte a nagyobb hangsúlyt.

LMEN PRALA 2016-tól napjainkig

Aztán 2016-ban újult erővel tért vissza, egy nagyon egyedi flow-val, ami mind a mai napig tart, és egy nem mindennapi, itthon egyedinek számító hangzásvilágot is hozott magával. A felvételeket Szikszai Péternél, a ByTheWay tagjánál készítik, de a végleges masterért sok esetben Hibrid volt a felelős, akinek a neve mára egyfajta garancia a minőségi hangzás terén.
Akik nem zárkóznak el az újhullámos trap zenéktől azok most örülhetnek, hogy magyar nyelven is egyre több ilyen produkció lát napvilágot, nem is akármilyen minőségben.


LMEN PRALA interjú

LMEN PRALA 🔥 interjú🎤 Magyar Trap, DJ Gozth, Haniny Boy 8 mérföld 😎


LMEN PRALA videók és klippek

Lmen Prala – Cím (2018)


LMEN PRALA diszkográfia

  • 2017: Lmen Prala – Veni Vidi Vici (Single)
  • 2017: Lmen Prala – Haniny (Single)
  • 2017: Lmen Prala – Dastvidanja (Single)
  • 2017: Lmen Prala – 8 (Single)
  • 2018: Lmen Prala – Tabu (Single)
  • 2018: Lmen Prala – Dubai (Single)