Lil G X Norbow – Értünk – új klip a párostól

Lil G

Lil G és Norbow új közös dala az Értünk pár napja landolt Lil G saját zenei csatornáján és kevésre rá a YouTube trending 1. helyéig kúszott és egyelőre ott is tanyázik.

Úgy néz ki a páros, nagyon jól megtalálta egymást, és egymást kölcsönösen kiegészítve készítik az újabbnál újabb dalokat és videókat, amelyek sok esetben vezetik a trendinget. A klip a festői Balaton partján forgott és Zeropixel készítette el.

Az Értünk üzenetét ki-ki a saját ízlésének megfelelően értelmezheti. Szólhat egy konkrét személynek, illetve a páros tagjainak is.

Nem a klasszikus értelemben vett rap zene, ámbár egy nagyon népszerű dalról van szó. Ki tudja lehet együtt elő is adják egy színpadon majd ezeket a közös nótákat?

Hamarosan kiderül!

Lil G X Norbow – Értünk (Official Music Video)


Minden tudnivaló a Lil G-ről


Lil G interjú

Lil G vagyis Laskai Lili neve szinte mindenkinek ismerős Magyarországon akik valamennyire is követik a magyar zenét, de azoknak a nagyon fiataloknak is akik szeretik Lil G-t és követik a magyar hiphop világát. A hazai zenei életben az utóbbi pár évben robbanásszerű ismertségre szert tevő Nemazalány és Lil G formációval vált ismertté, de azóta Lil G szólóban is nagyon népszerű és bizonyítja mindenki számára hogy van helye a hazai zenei életben. Megtudtuk tőle milyen tervekkel készül még idénre. Elképzelhető hogy akár idén meglepetéssel készül a rajongóinak a pola formációval! Érintettük kapcsolatát a pola formációval és Tóth Marcival. Lili nagyon laza a kamerákon kívül is, de megnézve az interjút sok újabb infót tudtok majd meg az életéről.

Lil G interjú ❌ Árral szemben, pøla, Fonogram, Tóth Marci

Nemazalány & Lil G 😎 interjú 🎤


Lil G élete és karrierje

Hamarosan


Lil G videók és klippek

LIL G – BELEFÁRADTAM (Official Music Video)

Lil G X Norbow – A lelkem fáradt (Official Music Video)

RAUL x LIL G – EDDIG [Official Video]

LIL G – NE MENTS MEG (Official Music Video)

Lil G – RAPettsarkú (2019)

Lil G – SEB


Lil G diszkográfia

  • 2008: Lil G- Lil G

Korábbi Lil G hírek

2020.05. – Lil G – Belefáradtam – Új érzelmes dal

Lil G - Laskai LiliLil G Belefáradtam címen megjelent vadonatúj dala, egy igazán szívbemarkoló mélyről jövő vallomás.

Lili ezt a érzést, tényleg a legbelsőbb érzéseiből hozta felszínre és mutatta meg ezen oldalát a hallgatóinak.

Sejtéseink vannak hogy vajon kinek szólhat ez a vallomás, de ezt inkább a Ti fantáziátokra és ítélőképességetekre bízzuk.

Ez a dal a Belefáradtam, egy öngyógyítás saját maga számára is, így pedig hogy felszínre hozta és kiadta magából hozzájárul a feldolgozáshoz és a fájdalom elengedéséhez. Ti milyen videóklipet tudnátok hozzá elképzelni?

Írjátok meg véleményeteket kommentben! Igazán szép, mély dal lett, pörgessétek! A videók és klipek között találjátok meg.


2019.02. – Lil G – SEB

Lil GLil G szóló dala a Seb nagyon jól teljesít nézettség és népszerűség terén.

Talán az őszinte és személyes hangvételének is hála hogy viszonylag rövid idő alatt ennyien látták már.

A klipben beszél a lelki válságairól, kapcsolatáról édesanyjával, egy fél mondatban szóba kerül apukája is.

Mindenki követ el hibákat az életben így Lil G is követett el egy párat, de már megbánta amit lehetett és anyukájától is elnézést kér a dalban.
Szóba kerülnek az akkori alkohol és a kábítószerhez való fordulás okai, amit belátott, hogy nem a legjobb út számára sem.

A dal zenei alapját az a Tóth Marci jegyzi aki a Pola nevű csapatával is egyre nagyobb sikereket ér el Pribelszki Norbival az utóbbi időben.

Jó kis dal lett! Pörgessétek!


2019.01. – RAPettsarkú

Lil GLil G immár szólóban folytatja a Nemazalánnyal történt balhé és összeveszés következtében.

Az új dal a “RAPettsarkú” immár Lil G saját csatornáján jelent meg nem is a korábbi kiadó szárnyai alatt.

Elég kritikusan és élesen odapiszkál korábbi zenésztársának és barátnőjének, legalábbis számos áthallás fedezhető fel a dalszövegekben, és hát bizony nem rappel róla túl szép sorokat.

Együtt nagy sikereket értek el de most hogy Lili szólóban küldi kíváncsiak vagyunk hogy szólóban hogy alakulnak a sikerek. Akár neki akár Nemazalányról lesz szó a jövőben.

Addig is itt az abszolút szókimondó szóló Lil G dalRAPettsarkú.

Hallgassátok és véleményezzétek!