Raf Camora és Bonez MC – „Kokain” ez a klip odab*sz!!!

Raf Camora

Hihetetlenek ezek a srácok! Raf Camora, Gzuz, és Bonez MC az utóbbi időben olyan dolgokat produkálnak, olyan színvonalon, hogy az embernek leesik tőle az álla, rálép majd széttapossa, és aztán odébb rúgja. A Kokain című videóklipjükhöz egyszerűen olyan képi világot hoztak össze, amely bármelyik hollywoodi szuperprodukciónak lehetne a trailer-e. Hihetetlen képek beállítások, fények, és megoldások. Ekkor még csak magáról a videóról beszéltem. A dal szintén kimagasló alkotás lett, és az elmúlt nagyon rövid idő alatt még egy top sláger született. A srácok nem tudom hova tudnak még fejlődni, de tényleg azt mondom az elmúlt 2 hónapban megb*sszák az egész német rapszakmát. Ahogy arra felé mondják: Hut ab!

A soraim olvasása után nézzétek végig, hogy igazam van-e, vagy igen!

BONEZ MC & RAF CAMORA feat. GZUZ – KOKAIN


Korábbi Raf Camora hírek

2018.08. – Raf Camora és Bonez MC – „Risiko” premier!

Raf CamoraRaf Camora és Bonez MC úgy néz ki az augusztus hónapot választotta ki a nagy bummra, és az új videóklipek megjelentetésére. Augusztus hónap igen termékeny eddig mind számukra, mind az 187 Strassenbande számára, ugyanis három hét alatt 3 vadonatúj klipet dobtak ki a YouTube videómegosztóra. A „Risiko” címet viselő rap videó tegnap, augusztus 23.-án került fel a csatornájukra, ahol egy nap alatt majdnem 700.000-en nézték meg, vagyis ez is nagy népszerűségnek örvend, és egészen biztosan fog is örvendeni a jövőben. A klipet Afrikában forgatták le, a kamera és egyéb technikai megoldások kiválóak, nagy költségvetésből lett kihozva a képi anyag. Egy mondattal jellemezve: minőségi képek, nagyszerű vágások, és kiváló alapzene jellemző magára a videóra. Az alapot X-Plosive és The Cratez követte el, akikkel a srácok már jó néhányszor együtt dolgoztak közös projekteken, és valószínűleg még fognak is a jövőben, mert ugye nyertes felálláson ne változtass. Élvezzétek a végeredményt. Minket ez a videó a 500 PS-hez hasonlóan ugyanúgy lenyűgözött.

Bonez MC & Raf Camora – RISIKO


2018.08. – Raf Camora és Bonez MC eddigi legdurvább klipje!!

Raf CamoraRaf Camora vagyis Raphael Ragucci és Bonez MC legújabb közöse a „500 PS”, vagyis „500 lóerő” 2 napja lett feltöltve a legnagyobb videómegosztóra a YouTube-ra, és két nap alatt majdnem 1 millió megtekintésig menetelt. Az 187 Strassenbande tagjai, ismét nagyot alkottak. Tele menő sportkocsikkal, driftekkel, száguldással, az autó őrültek tuti odáig lesznek érte. A klip maga eszméletlen komoly effektekkel van teletűzdelve, lényegében azt érezzük, mint ha egy amerikai szuper produkciót, vagy akár egy hollywoodi filmet néznénk. Nagyon szép színezés, tele látványos vágásokkal jó képi megoldásokkal, alig lehet betelni vele.

Természetesen maga az alap sem elhanyagolható, az is egy maradandó alkotás lett. Mi biztosan állítjuk, hogy ez az produkció is, hasonlóan a többi slágerükhöz biztosan több tízmilliós nézettséget biztosít a csapatnak hála rajongóik aktív támogatásának. Bombasztikus videó, de győződjetek meg róla ti magatok is nálunk elsőként!

Raf Camora & Bonez MC – 500 PS