King Monroe Sound – Dhionn – Restart belépő klip

King Monroe Sound

Dhionn és a King Monroe már „hivatalosan” is egy csapat és Dhionn a King Monroe Sound közösség részévé vált.

Dhionn legújabb dalával ami Restart címet kapta a srácoktól és ami a kiadó saját YouTube csatornáján jelent meg, mutatja hogy teljes az egység köztük.

A Ca$hvérek tagjaival a jó viszony minden bizonnyal megmarad, de a zenei pályafutását már a többiekkel csinálja intenzíven.

A dal egy igazán effektekkel teli, kissé „elborult” hangzású dubstepre hajazó alkotás lett, de a rajongók nagyon szeretik.

Sok sikert és sok jó dalt kívánunk nekünk!

Dhionn – Restart


Minden tudnivaló a King Monroe-ról


King Monroe élete és karrierje

King Monroe

Úgy érezzük most már itt az ideje beszámolnunk mindarról ami a Kiadóban zajlott eddig és milyen komoly változásokon ment át a csapat.
– Mindenek előtt leszögeznénk, hogy ez egy pozitív kimenetelű dolog lett végeredményben és nem szeretnénk ha bárki összeveszésről, haragról vagy utálatról beszélne, mivel mindenki akiről szó lesz, mai napig jóban van a Kiadóval.
A Kiadó alap és vezérelve mindig is az volt, hogy ez egy baráti társaság. Ne csak zeneileg legyenek jók és aktívak a tagok, de ugyanígy emberileg is egymás és mások felé is. Ez alapján került be bárki ide, nem 1 vagy 2 dolog miatt, hanem mert megfelelt tehetségében, zeneileg és emberileg is.
– A Kiadóban elsődlegesen volt X tag és nekik – fogalmazzunk úgy – volt egy szerepük. A legelején BJ, Pitta és Ego alkották a Pacekot, Vagány és Shenki a Fillairt, Dzsimbó, Tomega pedig, mint énekesek voltak a kiadóban. Mellettük Atosch a techno vonalat hozta, Joe-Z pedig, mint grafikus, szervező és fotós segítette a Kiadót. Később BJ és Vagány alkották a Memphys-t, Roben és Richie az Akapellát, Pitta, Ego, Dzsimbó és Tomega pedig szólóban tevékenykedtek. Nos… ez volt az alapötlet. Ezen elv szerint kellett volna dalokat megjelentetnie a tagoknak.
– A Pacek tagjai az előző Kiadóból való kilépés után már rájöttek, hogy zeneileg nagyon összekülönböztek és másfele akarnak menni, illetve nem akarták, hogy az új Kiadó kötődjön az előzőhöz a Pacek miatt, így kiadták a Vulkán lemezt, majd nem sokkal utána közösen elengedték a csapatot.
– Az első gond a 2015-ről 2016-ra való szilveszterkor jött, amikor is Senki 1 nappal az újév előtt leszerződött egy másik kiadóhoz előadóként, Vagányt pedig akkori barátnőjével „pótolta”. Innen egyenes ágon meg is szűnt a Fillair. Ekkortájt kezdte el készíteni BJ és Vagány is a szólóit. Sok időt beszélgettek és a terveik is azonosnak bizonyultak, így hát megalakították a Memphyst.
– Atosch elkészített elég sok dalt, viszont nem érezte magában azt, hogy ez elég jó ahhoz, hogy megossza egy nagyobb közönséggel, aktivitása elmaradt, ezért inkább azt mondta a háttérben maradna és ha úgy alakul a Kiadóban jelentetné meg majd zenei produktumait, ha már elég jónak érzi magát.
– Joe-Z röviden-tömören szervezéssel és grafikákkal kellett volna, hogy foglalkozzon, azonban ő inkább minden mással foglalkozott, csak a Kiadóval nem. Emellett több taggal is emberileg konfliktusba keveredett.. Innentől nem volt kérdés, hogy mi lesz a továbbiakban a sorsa.
– Ego nagyon tehetséges és ügyes előadó, ezt már a Pacekban anno bebizonyította, viszont később az emberi értékrendje nem volt összeegyeztethető a Kiadó irányelveivel, mellette pedig nagyon újat akart csinálni, ami úgy éreztük nem annyira sikerül neki több dalon keresztül, ezért kivált a Kiadóból és azóta tudomásunk szerint nem zenél, magánéletével foglalkozik.
– Pitta egyszer 1 hétre kikerült egy félreértett nézeteltérés miatt, de nagyon hamar rendeződött a dolog. Mindig is tag volt és tag is marad, bármi történjen. :)
– Dzsimbó saját dalok tekintetében nem volt aktív, azonban ő mindig megjelenik refrénekben, vokálokban és mindenben amire a Kiadóban felkérik, így ő bent maradt, viszont leginkább közreműködő is marad.
– Tomega, mint nagyjából mindenki tudja, sosem volt aktív tagja a társulatnak. Nála többször volt szó szólódalokról, közreműködésekről, azonban nem annyira tett a dologért, így ő is eltűnt a csapat soraiból.
– Útközben Pitta Dzsimbó és az Akapella nevű formáció (Roben és Richie) elkészítettek egy közös dalt. A közös dal munkálatai alatt és után az egész Kiadó nagyon jóba lett velük.Együtt nagyon ügyesnek is bizonyultak, ezért a Pokolból c. első kiadványuk már a King Monroe-ban jelent meg. Később egy nézeteltérés támadt Roben és Richie között, még pedig azért mert Roben előadóként akart aktívan tovább haladni, Richie viszont alapzenékkel és produceri dolgokkal szeretett volna inkább foglalkozni. Természetesen hozzáállásban ez megállította a csapatot és fel is oszlott. Mindkettőjüknek külön-külön kellett bizonyítania, hogy így is van helyük a Kiadóban.. Richie elkezdett alapzenékkel foglalkozni ahogy mondta és fél év alatt nagyon sokat fejlődött, ügyes beatmakerré vált. Robennél sajnos a fél éves inaktivitása előtt és után sem éreztük úgy hogy elég erős dalokat adott volna ki, így sajnos ő is kikerült a Kiadóból, mint előadó.
– A Memphys csapat hamar elkészített sok jó dalt, készen is voltak, azonban BJ és Vagány között kialakult egy komolyabb emberi nézeteltérés, valamint a haladást illetően is, hogy ne csak a levegőbe lógjanak a dalok. Sajnos nem tudtak egyetérteni, így közös megegyezés alapján elengedték a Memphys-t és külön utakon folytatják, Így Vagány a Kiadón kívül zenél tovább.
– A nézeteltéréseket, kilépéseket mindig megbeszélték a tagok egymás között és normális, jó emberi viszonyban „váltak el”, habár ez erős szó, hiszen tényleg mindenki jóban maradt azokkal akik kikerültek, nincs semmilyen harag, köpködés és útálat senki részéről, sőt, közös dalok is lesznek még a jövőben!
– A Kiadóba bekerült 2 új tag: Wörky és Falkon. Nem csak zeneileg de emberileg is bizonyították, hogy van itt helyük. Aki kételkedik keressen rájuk a King Monroe YouTube csatornáján és nézze meg mit tudnak.
– Muszáj volt sajnos átértékelni, leépíteni és átrendezni sorainkat, felfrissíteni és beaktivizálni a Kiadót, hiszen hiába voltak tagok, nagyjából semmi nem történt mert egymást hátráltatták az emberek, ami demoralizált mindent. Sajnáljuk, hogy ezek a dolgok így alakultak, de innen csak előre vezet az út!
– A háttérben az előadók elkezdtek dolgozni single dalokon és egy albumon is, egész pontosan BJ elkészített egy szólóalbumot, és előreláthatólag idén jön egy lemez Pittától, Wörkytől, Falkontól és egy produceri album Richie-től is, melyen a kiadó minden tagja közreműködik. Hisszük, hogy sokkal jobb dalok születhetnek egy olyan csapatban ahol az emberek ismerik egymást, ahol nem csak névlegesen vannak egy kiadóban a pénz miatt, hanem valóban személyesen találkoznak, jóban vannak és élvezik egymás társaságát, ezáltal a közös zenéket is sokkal szívesebben készítik el. Köszönjük mindenkinek aki eddig velünk tartott és aki ezután is velünk tart!

King Monroe Kiadó jelen formájában a tagok és csapatok a következők:

  • The King BJ
  • Pitta
  • Wörky
  • Falkon
  • Joseph Cartier:
  • Richie Pagani
  • Young Fly
  • AspiLevi
  • FiliusDei

King Monroe videók és klipek

🦇King Monroe – Exclusive 3 (секта Album)

🦇King Monroe – Guba (секта Album)

🦇King Monroe – Forever (секта Album)

🦇King Monroe – Rest (секта Album)

🦇King Monroe – Exclusive 2

🦇King Monroe – Beba (7 Album)

King Monroe – 7


King Monroe diszkográfia

  • King Monroe – Cекта Album (2020)

Korábbi King Monroe hírek

2020.06. – King Monroe – Cекта album és Exclusive 3

King MonroeA King Monroe kiadós srácok nemhogy turbóra, hanem egyenesen fénysebességre kapcsoltak, ugyanis gyakorlatilag naponta dobják ki az újabbnál-újabb videókat és dalokat az idei 2020-as Cекта néven megjelent vadonatúj albumukról.

Az Exclusive 2 után itt a Exclusive 3 is, a többi friss dal mellett a videók között találtok meg.

A téma a már-már „megszokott” a srácoktól, szokásos flexelős, mindenkit lenyomunk témák, valamint a zsozsó meg a pia. Akik szeretik és követik őket, pontosan ezért kamázzák a motyójukat.

A hangzása a daloknak valóban komoly és sok esetben hozza a nyugat-európai hangzásvilágot, ami miatt mindenféleképpen a modern newschool vonal élemezőnyébe tartoznak.

A szöveg talán lehetne változatosabb témavilágú, de itt nem vár az ember Petrarca idézeteket, vagy mélyebb mondanivalót, viszont ha ezt a részt elengedjük, akkor egy igazi tombolós parti hangulatú tracket kapunk, ami nyárra kimondottan jól szól a hangfalakban és bulikban.

Füleljetek rájuk.


2019.06. – King Monroe – Exclusive 2

King Monroe„Túl sok a Wannabe, a denevér Exclusive, Túl sok a Wannabe, Csak a Monroe Exclusive„.

Ha ez a mondat elsőre még nem mond neked túl sokat, azzal sincs semmi baj, de miután meghallgattad az új King Monroe Exclusive 2 névre keresztelt zsír új dalát, onnantól már nem lesz számodra kérdés.

Első hallgatásra teljesen nyugati színvonal, hatalmas beat, és a flow amit a srácok ráb@szararintottak az is kimondottan adja, szóval érződik rajta hogy ez az műfaj amiben a tagok jól ki tudnak teljesedni.

A produceri munkálatoktól kezdve a mixing / master munkálatokon át a videó utómunkálatain át maga King BJ látta el a csapatnak.
A videóklip operatőre AspiLevi volt, aki azóta teljes jogú tagja a csapatnak.

A verzéket pedig ők követték el:
💸Filius Dei (👑Young Mole &🌪Young Fly) 🥤Richie Pagani, ☢️Pitta, 🌌Falkon, ☘️Dhionn, 🌴Wörkyatent kis dal lett, tengerentúli nívó, lesz mire b*szatni nyáron a fanoknak piázás közben.


2019.05. – King Monroe 🍺 Beba

King Monroe

A King MonroeBeba” című új dala új köntösbe öltöztette a mára már klasszikussá vált Bódi Guszti és a Fekete Szemek „Aranyeső” című dalát, de a szövegükhöz hozzácsapták még Petőfi Sándor „Falu végén kurta kocsma” című versének egyes sorait is.

Így együttesen tulajdonképpen egy modern dal született, ami hagyományőrző is egyben és mi bízunk abban hogy akik alapozás közben ezt hallgatják, ők akár egy kis magyar irodalomhoz is kedvet kapnak majd a jövőben :)

A produceri és keverési munkálatokat maga King BJ követte el a csapat számára, és egész jó munkát végzett a dal kapcsán.

A szövegek a maguk nemében tényleg viccesek, szinte mindenki arcára mosolyt csalnak akiknek iddogálni támad majd kedvük akár egy buli előtt vagy csak úgy.

A klipet a hangulatnak megfelelően nem bonyolították nagyon túl, de pont így lett real és hiteles amikkel a fiatalok nagy része azonosulni tud majd.

King Monroe tagok, kötődések: King BJ, Filius Dei, Falkon, Wörky, Pitta, Dhionn, Richie Pagani, AspiLevi, Joseph Cartier.


2019.01. – King Monroe -7

King MonroeMegjelent a King Monroe Sound kiadó gondozásában a 7 című vadonatúj dala és brand new videoklipje.

A King Monroe Sound mögött az a King BJ áll, akit sokan csak „Vakondember” néven ismernek, ugyanis Dancsó Péter gondoskodott erről egyik videójában.

King BJ az utóbbi idők new wave vonalát és stílusát képviseli, és eddigi munkái alapján kijelenthető hogy igen sokszínű és tehetséges producer. Olyan előadókkal dolgozik együtt mint az AK26, Wörky, Falkon, Filius Dei, Richie Pagani, Dhionn.

Ez a dal tulajdonképpen elővetíti a 2019-es nagyszabású terveket, mert a legtöbb tag nagyon aktív 2019-nek néz elébe.

A dal refrénje pedig igen beszédes:

„Monroe, Monroe A gonoszok 7-en vannak Monroe,

Monroe Sötét felhő lesz a napnak,

Monroe, Monroe Vérszerződés minden tagnak

Monroe, Monroe A gonoszok 7-en vannak”

Úgyhogy a King Monroe Sound stílust szeretők már előre dörzsölhetik a tenyerüket mert sorban érkeznek az új motyók.


King Monroe dalszövegek

King Monroe Exclusive 2 dalszöveg:

Túl sok a Wannabe
A denevér Exclusive
Túl sok a Wannabe
Csak a Monroe Exclusive

Itt mindenki Flexer
Miénk a VIP Sector
Nekünk nincsen cink
Pop a Champaigne, jöhet még egy Drink
Minden klipünk Flex és nagyon durva bebaszás
Minden Party után 3 napos lemarás
King Monroe Sound Bitch, Atlanta Csepelen
Költöm a pénzt, magamat Ady-ra vedelem

A csapatom a Top-ba
Xittyo, Nem tudom hol tartottam
Azt mondták, nem viszem a droggal sokra
Régen csak Jointok voltak a tolltartóba
Kételyem magamban egyszer sem volt
A tetejére megyek, nem kell Checkpoint
Betagelik a Bat-et de, tesó ez hírnév
King Monroe, Tibi, Csaba, dik csettintsél

Túl sok a Wannabe
A denevér Exclusive
Túl sok a Wannabe
Csak a Monroe Exclusive

Exclusive Dress
A Monroe Exclusive volt és Exclusive lesz
Minden nap lesz bulink, Yes
Tele van a Brand, nincs több Exclusive Dress
Be-be-be-be-be befutunk te szar
Nem fér be már senki, mert már tele van a Car
Olyan lazák vagyunk, hogy már káprázik a szem
Minden Hater-ünk Stan

Hold Up! Ez a kiadó egy behemót
Berobbanunk, Armageddon, mint egy Meteor
Hold Up! Rajtunk Off White nem Reebok
Pénzt keresek, nem érek rá felvenni a Telephone-t
Nálunk tele van a Guest List
I’m So Sexy & Rich
Megvan áldva a Necklace
21 Savage, I’m Flexin’ On My Ex-Bitch

Túl sok a Wannabe
A denevér Exclusive
Túl sok a Wannabe
Csak a Monroe Exclusive

Henny-Henessy
Megszokásból befelezi
Minden buliba velem a házi
Beba, be-beszív is, csak ezt látni
Egy újabb Wannabe Dhionn
Séta lenn az utcán, anyám megtéveszti, ki volt?
Exclusive a tömeg előtt
Summertime, megcsináljuk a kötelező kilót

Megint szétcsapjuk magunkat, See Ya
Lassan jöhet is az Ambulancia
Exclusive, nem látok itt mást
Gyertek, fizetem a csendháborítást
Fullos a Time, mindenki ismer
Flegmába, a nyakba Gold helyett Silver
Wörky! A Fanok most sikítozzanak
Én az összes buliba kinyírom magam

Túl sok a Wannabe
A denevér Exclusive
Túl sok a Wannabe
Csak a Monroe Exclusive


King Monroe dalszövegek

King Monroe – Beba dalszöveg

King Monroe – Cekta dalszöveg

King Monroe – Exclusive dalszöveg

King Monroe – Exclusive 2 dalszöveg

King Monroe – Exclusive 3 dalszöveg

King Monroe – Exclusive 4 dalszöveg

King Monroe – Fuck you dalszöveg