HEKIII x JBOY – ŐRÜLT – Premier

Hekiii

Hekiii x JBoy zsír új videoklipje és dala most jelent meg, úgyhogy még ropogósan friss.

Az “Őrült” címet kapta a srácoktól, és hát mi más is lehetne a téma mint a szerelem és szívük hölgyével való kapcsolatuk, aki annyira elvarázsolta őket hogy nem látják már a fától az erdőt.

A srácok a videó kapcsán a jól bevált vonallal a HD Pictures-el dolgoztak együtt, és itt sem történt sok újdonság. ugyanis a klip hozza a megszokott jó minőséget hasonlóan az előző videoklipekhez.

A rövid sztori pedig hogy van egy csinos lány, aki háklis, tipikus semmi sem jó, semmi sem elég neki fajta. Olyan típus aki rámászik a partnerére és megfojtja őt a “szeretetével”.

Az ilyen nőket én magam személy szerint messze elkerülöm, de hát ugyan ismert az a megállapítás hogy a szerelmes férfinél nincs hülyébb a földön. Persze ez vonatkozik a gyengébbik nem képviselőire is. Férfiak esetében sajnos még súlyosabb a kórkép.
A lány kilesi azt, (hogy a pasija karakterét alakító) Hekiii gyűrűt nézeget a neten, az elején nagyon örül neki, és már-már olyannyira beleéli magát ebbe a helyzetbe, hogy amikor “csak” egy szép láncot kap a sráctól az már nem lesz elég neki hanem elborul az agya, és a videó végén pedig… de ezt nem árulom el.

Itt tudjátok megnézni!

HEKIII x JBOY – ŐRÜLT


Korábbi Hekiii x JBoy hírek


Hirdetés

Hekiii x JBoyHekiii és Jboy “Csók” című dala egészen jól startolt a friss videók között.

A klippet a HD Pictures készítette el, és elég látványos lett.

A téma témájához hasonlóan a a képi anyag hangulata elég komor lett, kevés színnel és tónussal, illetve egy esőgéppel dolgoztak a srácok az anyag rögzítése közben.

A dal témájának középpontjában a szerelem és az elengedés, illetve a szeretett nő elengedése illetve az által okozott fájdalom feldolgozása áll.

Itt tudjátok megnézni, és véleményezni hogy tetszik-e vagy sem.

HEKIII x JBOY – CSÓK