Lil Xan – Tree Sap

Lil Xan

Megjelent Lil Xan legfrissebb újdonsága „Tree Sap” címmel.

Mindenki aki szereti Xan munkásságát annak szinte minden bizonnyal be fog ütni az új cumója is.

A Tree Sap zenei alapja igazság szerint nem túl bonyolult de talán épp ennek köszönhetően nagyon benne marad a fülekben és az ötödik hallgatás után már bólogatsz is rá.
Igazából Lil Xan-t sokan szeretik főként a fiatalabb korosztályból, de azt azért el lehet mondani hogy bár nagyon megosztó szereplője az amerikai hiphop világnak ha nem lenne tehetséges és nem csinálna minőségi zenét nem is lehetne megosztó mert ha egyáltalán nem szeretné senmi sem úgy nem is lenne téma.

Szóval mindenki döntse el maga hogy ez jó dal lett vagy sem.

Lil Xan – TREE SAP


Minden tudnivaló Lil Xan-ról


Korábbi Lil Xan hírek

13.12. – HamarosanHirdetés


Lil Xan élete és karrierje

Lil XanHirdetés

Lil Xan, aki polgári nevén Diego Leanosként lett anyakönyvezve, Redlands, 1996. szeptember 6. –án született amerikai rapper, énekes, dalszerző.Legjobban a platina minősítésű, Betrayed című slágeréről ismert, ami az amerikai Billboard Hot 100 ranglistáján a 64. helyet érte el. A színpadi neve a Xanax receptköteles gyógyszer nevéből ered

Lil Xan Ifjúkora

Diego 1996. szeptember 6-án, mexikói szülők gyermekeként látott napvilágot. Szegényes körülmények között nevelkedett és motelekben töltötte gyerekkora legnagyobb részét. A kaliforniai Redlands East Valley gimnáziumban kezdte középiskolai tanulmányait, azonban már az első tanévben abbahagyta a tanulást és több évet töltött otthon munka nélkül. Később utcai takarítóként és drogkereskedőként is dolgozott mielőtt elkezdett rappelni. Diego később fotózással próbálta támogatni rapper barátait, míg a kameráját el nem lopták, és egy új kamera helyett a rapper pály választotta.

Lil Xan karrierje

Diego első sikereit a YouTube és a Soundcloud nevű internetes platformokon érte el. A 2017 augusztusában megjelenő videóklipje a „Betrayed” cimü dalához tette amerikaszerte ismertté. A dal az amerikai Billboard Hot 100 ranglistáján a 64. helyet érte el. Egy, az amerikai „XXL” magazinnak adott interjújában jelentette be első lemezét a „Total Xanarchy-t”. Az album többek között olyan nemzetközi előadók közreműködésével jött létre mint Diplo vagy Swae Lee. Diego 2017 decemberében harangozta be első turnéját, amire az amerikai Billboard magazin szerint 5 óra alatt minden jegy elkelt.

2018-ban Diego bejelentette, hogy megváltoztatja a korábbi művésznevét Lil Xan-ról „Diego”-ra, támogatva a drog elleni kampányát bár később azt mondta egy interjúban, hogy még nem teljesen biztos, hogy megváltoztatja-e a nevét.

Lil Xan botrányai

Diego a címlapokra került 2018-ban, amikor egy interjú során a tragikusan elhunyt Tupac Shakur dalait unalmasnak minősítette. Az incidens után rappertársa, Waka Flocka Flame azt állította a Twitteren, hogy Diego„ki van tiltva a hiphop műfajból”. Azonban Leanos később kimutatta tiszteletét Tupac iránt amikor lejátszotta a „California Love” című slágerét egy közösségi oldalán.

Lil Xan magánélete

2018. június 30-án Diego járni kezdett az énekes-színésznő Noah Cyrusszal. A pár kiadott egy közös dalt „Live or Die” címen 2018 augusztusában. Diego korábban – az ópiátok, illetve más benzodiazepinek mellett – Xanax-függő volt, de két év után sikeresen leszokott. Diego jelenleg a drogok és különösen a Xanax használata ellen kampányol.


Lil Xan interjú

Sajnos jelenleg nincsen aktuális Lil Xan interjúnk.


Lil Xan videók és klippek

Lil Xan -TREE SAP (2018)

Lil Xan – Betrayed (2018)


Lil Xan diszkográfia
    • 2016: Lil Xan – CITGO (Digitális Kislemez)
    • 2017: Lil Xan – Xanarchy (Digitális Kislemez)
    • 2017: Lil Xan – Toothache (Digitális Kislemez)
    • 2018: Lil Xan – Total Xanarchy (Platina minősítés)