Jacey Dawn x Burai Krisztián – Tűz klippremier

Burai Krisztián - Burai on the Beat

Ez a szeptember egy “tüzes” hónapnak ígérkezik, ugyanis Burai Krisztián és Jacey Dawn most jelentették meg vadonatúj dalukat, amelyhez egy látványos videoklip is leforgott. A tüzeset azért is írtam, mert pontosan ugyanezzel a címmel Essemm is kijött egy új dallal alig pár nap különbséggel. A témaválasztás pedig az egyik örök témakörből került ki, a szerelem és a vonzzódás kérdését járja körül.
Jacey tudja, hogy összetörhet a szíve a kiszemelt pasi miatt, mégis annyira erős a vonzzalom, hogy mindent kockáztatva mégis belemegy. Burai megint hozza a szokásos formáját, hatalmas lett. A rapbetétek mellett a dal zenei alapját is ő jegyzi.

Nézzétek meg, szerintem ez a dal egy üde színfoltja lett a magyar zenének, amiből egy elég hallgatott zene lesz.

Jacey Dawn x Burai Krisztián – Tűz


Korábbi Burai Krisztián hírek

2018.08.- Burai Krisztián és Opitz Barbi – “Sajnálom” videoklip

Burai KrisztiánBurai Krisztián, vagyis Burai on the Beat a.k.a. Kicsinyúl. Ezt a nevet azt gondolom nem nagyon kell bemutatni azoknak akik követik a magyar hiphop és rap zene világát. Opitz Barbival ez már a sokadik közös alkotása és ez is nagyszerű dal lett. A klipről pár szót szólva: a grafikai megoldások a klipben nagyon látványosak, tengerentúli és nyugat-európai mintákat alapul véve látványos végeredmény jött létre. Barbi tánca Shakirát idézi, és kedves férfiak tegyük a szívünkre a kezünk, hogy bizony sokakat megigézett az a csípőmozgás. Burai hozza a szokásos jó formáját, nekem mindig is szimpatikus volt benne az, hogy nem csak a napos oldalról ír szövegeket, hanem a hibáiról is beszél bennük, amik ugyanúgy mindegyikünkben benne vannak, hiszen emberek vagyunk. A dal egy szerelmi vallomás, egy bizonyos hiányzó személynek szól, akikről úgy érzik, nem tudnak nélkülük élni, és szeretnének mindent jóvá tenni, velük újra kezdeni a szerelmet amit szívükben gyújtottak. A kérdés az, hogy kik azok a személyek akiknek szól. De egyelőre ez legyen titok… Íme a dal és a klip.

Burai Krisztián x Opitz Barbi – Sajnálom


Burai élete és karrierje

Hamarosan


Burai interjú

Sajnos jelenleg nincsen aktuális Burai interjúnk.


Burai videók és klippek

Klip – Cím (2018)


Burai diszkográfia

    • 2008: Előadó – cím
    • 2014: Előadó – cím