Burai Krisztián és Opitz Barbi új közöse – Hosszú az a nap

Burai Krisztián - Burai on the Beat

Most debütált Burai Krisztián és Opitz Barbi legújabb videója Hosszú az a nap címmel.

Minden bizonnyal egy újabb sláger születésének lehetünk most is szem és fültanúi, ugyanis az Opitz-Burai párosa nem szokott mellé nyúlni ha sláger gyártásról van szó.

Ez egy latinos, kicsit dancehall-os elemekkel és hangzással megspékelt dal lett, amiben mind a ketten nagyszerűt alakítanak mind éneklés mind pedig a klipben nyújtott alakítás terén.
Szenes Iván feldolgozása egy egészen modern verzióban egy modern szemóvegen keresztül.

Mindenképpen ajánlom gyakori hallgatásra. Sem Krisztián sem pedig Barbi rajongói nem fognak majd csalódni.

OPITZ BARBI X BURAI – Hosszú az a nap | Szenes Iván feldolgozás


Korábbi Burai Krisztián hírek

2019.03. – Burai és Mario közöse – Elértem amit akartam

BURAI X MARIOBurai és Mario vadonatúj közös slágere az “Elértem amit akartam” máris nagyon népszerű a legnagyobb videómegosztón.

Burai dallamos rapje és Mario refrénje együtt jól szólnak.

Találunk benne egy jó adag társadalomkritikát Burai részéről, és egyfajta őszinte vallomást a zenei karrier kezdeteiről és arról hogy milyen nehézségek érték el azt a szintet amit ma képviselnek.

Mario és Burai fanok hallgatásra fel!

A lányoknak egészen biztosan adni fogja az új klip.

MARIO X BURAI – Elértem amit akartam


2018.09. – Jacey Dawn x Burai Krisztián – Tűz

Burai KrisztiánEz a szeptember egy “tüzes” hónapnak ígérkezik, ugyanis Burai Krisztián és Jacey Dawn most jelentették meg vadonatúj dalukat, amelyhez egy látványos videoklip is leforgott.

A tüzeset azért is írtam, mert pontosan ugyanezzel a címmel Essemm is kijött egy új dallal alig pár nap különbséggel. A témaválasztás pedig az egyik örök témakörből került ki, a szerelem és a vonzzódás kérdését járja körül.

Jacey tudja, hogy összetörhet a szíve a kiszemelt pasi miatt, mégis annyira erős a vonzzalom, hogy mindent kockáztatva mégis belemegy. Burai megint hozza a szokásos formáját, hatalmas lett. A rapbetétek mellett a dal zenei alapját is ő jegyzi.

Nézzétek meg, szerintem ez a dal egy üde színfoltja lett a magyar zenének, amiből egy elég hallgatott zene lesz.

Jacey Dawn x Burai Krisztián – Tűz


2018.08. – Burai Krisztián és Opitz Barbi – “Sajnálom” videoklip

Burai KrisztiánBurai Krisztián, vagyis Burai on the Beat a.k.a. Kicsinyúl. Ezt a nevet azt gondolom nem nagyon kell bemutatni azoknak akik követik a magyar hiphop és rap zene világát. Opitz Barbival ez már a sokadik közös alkotása és ez is nagyszerű dal lett. A klipről pár szót szólva: a grafikai megoldások a klipben nagyon látványosak, tengerentúli és nyugat-európai mintákat alapul véve látványos végeredmény jött létre. Barbi tánca Shakirát idézi, és kedves férfiak tegyük a szívünkre a kezünk, hogy bizony sokakat megigézett az a csípőmozgás. Burai hozza a szokásos jó formáját, nekem mindig is szimpatikus volt benne az, hogy nem csak a napos oldalról ír szövegeket, hanem a hibáiról is beszél bennük, amik ugyanúgy mindegyikünkben benne vannak, hiszen emberek vagyunk. A dal egy szerelmi vallomás, egy bizonyos hiányzó személynek szól, akikről úgy érzik, nem tudnak nélkülük élni, és szeretnének mindent jóvá tenni, velük újra kezdeni a szerelmet amit szívükben gyújtottak. A kérdés az, hogy kik azok a személyek akiknek szól. De egyelőre ez legyen titok… Íme a dal és a klip.

Burai Krisztián x Opitz Barbi – Sajnálom


Burai élete és karrierje

Hamarosan


Burai interjú

Sajnos jelenleg nincsen aktuális Burai interjúnk.


Burai videók és klippek

Burai Krisztián x Opitz Barbi – Sajnálom (2018)


Burai diszkográfia

    • 2008: Burai- Burai