Horus x Marcus 🎬 Beszóltál?! 😎 Disslájk reakciós videó 💯 Beef 😁

Horus x Marcus

Új műsor a Rap.hu-n!

Marcus x Horus reagál Youtube beszólásokra meg fika kommentekre! 😁😁😁😁

Legyetek rajta!Ha pedig nem szeretnél lemaradni semmiről akkor iratkozzatok fel a Rap.hu YouTube csatornájára osszátok meg a videót és kövessétek be Facebook és Instagram oldalainkat.

A Rap.hu oldalán pedig naponta frissülő hírek a világból, és folyamatosan frissülő infók az indulókról. 💯

Horus x Marcus 🎬 Beszóltál?! 😎 Disslájk reakciós videó 💯 Beef 😁


Korábbi Horus x Marcus hírekHirdetés

2019.02. – Horus x Marcus – Délibáb

Horus x MarcusItt van Horus x Marcus legfrisebb videoklipje a szilveszteri “Szittyós” után máris itt van a soron következő legújabb Délibáb című vadonatúj slágerük. Horus aki a Children of Distance csapat oszlopos tagja Marcus-sal sorban adja ki a jobbnál jobb dalokat.

A bulizós piázós dalt követően ez egy szerelmi vallomás a kedvesnek, így fejezik ki magukat hogy szívük választottjaiért mennyire odavannak.

Elsimerik a klasszikus, már-már tényként kezelt dolgot miszerint a legtöbb férfit hajtja a vére, de amikor végre megtalálja azt az igazit aki megfogja, akkor már nem lesz érdekes a többi lány vagy csak egy nagyon mininális mértékben.

A keverés és master SmithMusix és Somogyi Péter keze munkáját dícséri.

Hallgassátok meg aztán komment!

Horus x Marcus – Délibáb


2019.01. – Horus x Marcus – Szittyós

Horus-MarcusHorus és Marcus Szittyós címet viselő a szilveszteri bulik témájához kimondottan passzoló dallal zárják a 2018-as évet.

Ezzel a dallal vidámságban és boldogságban át is lehet csúszni a 2018-as Óévből a 2019-es újévbe.

Egy nagyon fain kis házibuli, tele jó csajokkal, literszámra folyik a pia, úgyhogy a Szilveszteri bulikba induló raphallgatóknak és minden kedves olvasónknak kimondottan mára (is) ajánljuk!

Legyetek rajta! Partyyyyra fel!

Boldog Új Évet kívánunk mindenkinek!

Horus x Marcus – Szittyós


2018.10. – Horus x Marcus – Rózsám

Horus x MarcusEbben az órában jelent meg a Children of Distance csapathoz tartozó Horus, valamint Marcus közös dala “Rózsám” címmel. Maga a dal egészen jó kis alkotás lett, igazi magyaros hangzásvilágra rappelnek a srácok. A klip egy teljesen egyszerű sztorin alapul ami a következő. Egy tipikus szőke pláza cica lerobban, kihívja az autómentőket, hogy javítsák meg a Mercit, de a két autószerelő szerepében Horus és Marcus látható. A klip legvégén otthagyják az útszélén a flegma p*csát. Tartalmilag lényegében a mai tiniknek tartanak egy görbe tükröt, hogyan gondolkodnak, és hogy a pénzen kívül nulla értékrenddel bírnak, annyira üresek lettek ebben az új 21 századi világban. Egy magyaros hangzású alkotás, rengeteg igazságtartalommal, amit talán érdemes lenne minden fiatalnak átgondolnia.

Hallgassátok meg és mondjatok róla véleményt.

Horus x Marcus – Rózsám