Mr. Busta – Tetovált Bunkó #1

Mr. Busta - Real Trill Music

Mr. Busta hosszú ideje nem jött kis szóló dallal, de ezúttal megtette és újra töltötte a rímtárat.

Nem kimondottan egy könnyed témát választott magának és üzen a korábban a kiadóhoz tartozó AK26 testvérpárnak Giajjenno-nak és Hiro-nak a “Tetovált Bunkó” című számában.

Személyesen nekik címezte a dalt amely tele van személyes utalásokkal és szövegekkel amelyek a múltban történtek. Ezenkívül szóba kerül még Karola neve is aki a korábban szintén a kiadó kötelékében lévő Nemazalány-al készítette a Suttyó című slágerüket, valamint, King BJ neve is meg található a sorok között.

Kemény szövegek, személyeskedés az új Mr. Busta dalban. Mindenki döntse el maga, neki mi a véleménye róla.

Mr. Busta – Tetovált Bunkó #1

Minden tudnivaló Mr Busta-ról


Korábbi Mr Busta hírekHirdetés

2013.12. – Hamarosan

Hamarosan


Mr Busta élete és karrierje

Mr. BustaHirdetés

Mr. Busta polgári nevén Kordik Zsolt, aki foglalkoyását tekintve magyar rapper, producer és kiadó tulajdonos. Mr. Busta eddigi pálzafutása során 25 lemeyt készített, fellépések ezreivel a háta mögött és rajongók széles tömege áll mögötte.

Mr. Busta karrierje és a keydetek

1992-ben csinálta meg, az első lemezét Turntable Terrorist Crew formációval, az ez utáni években keletkeztek még kiadványok, de ezek közül jelenleg egyik sem elérhető. A legelső ilyen az 1998-ban megjelent Busta album, ami Mit Tudsz Te Rólam?! néven látott napvilágot.

Da Flava Család

2000-ben Interfunkkal (ma Funktasztikus néven dolgozik) megalapították a Kamikaze formációt, a Da Flava Családdal dolgoztak. Busta itt ismerte meg Gameet, akivel később is tartották barátságukat. 2001-ben kiadták a Da Flava Katonák lemezét Da Flava Család címmel, ezen a Kamikaze két számban is közreműködött. 2002-ben kiváltak a családból, az első lemezük is ebben az évben jelent meg, ezen Mohamant, DopeMant és ellenfeleiket beefelve.

Kamikaze

Rapformáció, melyet Interfunk és Busta alkotnak. Három lemez jelent meg, illetve a Nyócker! film zenei lemezén is 2 szám erejéig helyett kaptak. Az évek során 5 klipet adtak ki. A formáció 2000 és 2008 között működött. 2004-ben kiadták első nagylemezüket, az LP hatalmas sikert hozott. 2005-ben máris kiadták második lemezüket, Tragikomédia címmel. Rengeteg rapsláger született a korongról. 2008 májusában lejárt szerződésük a Magic World kiadóval, úgy döntöttek, szólóban tevékenykednek tovább.

Busta pályafutása ebben az időszakban egyre jobban felfelé ívelt. A Kamikaze Magyarország egyik legismertebb rapformációjává vált. A zenecsatornák sorra játszották a klipeket, több ezren vették a kiadványokat.

Bustamafia

A Kamikaze feloszlása után, Busta szoló karrierbe kezdett és Mr. Busta néven tért vissza. Kiadót alapított Bustamafia néven. FankaDelivel dolgozott, 2008 végén megjelent szólólemeze: Pitbull, a NightChild Root stúdióban vette fel ingyenesen letölthető single trackjeivel együtt. A lemezen közreműködött többek közt Funktasztikus is.

2009 közepén kiadták az A Srácok a Putriból (A.S.A.P.) (Game, Mr. Busta) Legendák albumát. 2010 március 27-én Mr. Busta megalapította az RTM-et, vagyis a Real Trill Music kiadót. A kiadóban az évek alatt számos ember fordult meg, és sokat változott az arculata.

2010-ben édesanyja, gyógyíthatatlan betegségben hunyt el 55 éves korában. Mr. Busta – Édesanyám km. Hibrid című számot neki írta.


Mr Busta interjú

Sajnos jelenleg nincsen aktuális Mr Busta interjúnk.


Mr Busta videók és klippek

Mr. Busta – A Nevem Marad (2017)


Mr Busta diszkográfia
    • 2018: Mr. Busta – Mr. Busta