BONEZ MC – Shotz Fired – klippremier

187 strassenbande

Az 187 Strassenbande tagjai az utóbbi időben ismételten ráléptek a gázpedálra és 2020-ban is sorra dobják ki a jobbnál jobb, és újabbnál újabb cumóikat.

Nem olyan régen Gzuz debütált a friss videójábal Donuts címen, és most pedig a Raf Camora mellett állandó fellépőként tevékenykedő Bonez MC jelentett meg egy új klippet Shotz Fired címen.

A videó további érdekessége hogy a srácok nem elégszenek már meg sem Németországgal, sem pedig Európával, hiszen egyenesen Trinidad Tobago szegény negyedében forgatták le az új videót.

Hozzá kell tenni, hogy már kialakult egy fajta képi világ és hangulat, már ami az 187 Strassenbande cuccokat illeti, és az új videó is ezt a vonalat képviseli.

Mindamellett hogy voltak eddigi karrierje során jobb klipjei Bonez-nak, de a hangzása kárpótol minket, ugyanis egy nagyon élvezhető bólogatós kis dalt rakott össze nekünk a csávó.

Egy szó mind száz, szóljon minden hangfalból aki szereti a srácokat!

Csekkolni itt tudjátok, még ropog.

BONEZ MC – Shotz Fired (prod. by The Cratez)


Minden tudnivaló a 187 Strassenbandéról


187 Strassenbande élete és karrierje

187 strassenbande

187 Strassenbande

Jelenlegi tagjaik: Bonez MC, Gzuz, LX, Maxwell, SA4, Producerként Jambeatz. A 187 egy hamburgi hip-hop csoport. A Gzuz, a Bonez MC, a Maxwell, az LX és a Sa4 rapperek, valamint a Frost and Track, és a Jambeatz közremúködésésvel készítik el anyagaikat.

187 Strassenbande története

A 187-es utcai bandát 2006-ban alapította meg Bonez MC és a Frost grafikus művész. Első megjelent rap szövegeit “Deep Cover” néven nevezték el, és közepes sikerrel indult. Aztán Bonez MC 2012-ben elentette meg az első szerzeményét. Ebben az évben a berlini Mosh36 kiszállt a bandából. Gzuz különböző bűncselekmények miatt, hároméves börtönböntetésének ideje alatt a többiek a “Free Gzuz Tour” néven koncerteztek és játszották dalaikat közönségnek. 2013-ban az AchtVier is elhagyta a 187-es utcai zenekarot, mivel különbségek voltak közöttük és a többi tag között. 2014-ben a High & Hungrig című albumon Gzuz és Bonez MC közüsen múködött együtt, amely először került be a németek top 10-be. Azutáőn 2015. január 30-án harmadik megjelent harmadik lemezük, saját kiadásban a High & Hungry. A német zenei listán a második helyet szerezte meg, a 18. helyen Svájcban és a 16. helyen Ausztriában. A 187-es szám eredete. A 187-es szám a kaliforniai büntető törvénykönyvben a gyilkossággal foglalkozó paragrafus száma. A “One Eight Seven” a rendőrség a “Ten Code” -nek is nevezi, és belső rádiókommunikációnál is hivatkoznak erre. Az ifjúsági és egyéb bandák felvetették a kódot, és fenyegetésként használják fel. 187 Strassenbande stílusáról. A csoport a Gangsta-Rap műfajában alkot és rap műfajon belül. Olyan zenészek működnek velük együtt, mint RAF Camora, Double K, Hanybal, Xatar, Azad, Olexesh, Nate57, Capo, Ufo361, Hamme809, OMIK K., Trettmann és Capital Bra. Mivel az alapokért, valamint a produceri munkáért elsősorban Jambeatz felel, aki a háttérben marad, és csak a többi aktív taggal és a nyilvánosságra hozott klipekkel és dalokkal vált neve ismertté. Bizonyos daloknál másokkal, például helyi producerekkel is dolgoznak,mint például P.M.B. Gzuz és a Nate57 közös dalához is készített már zenei alapot. Emellett a “Palmen aus Plastik” 2016-ban megjelent dala is nagy sikert aratott RAF Camora közreműködésével. A 187-es utcai banda ismert, hogy az album készítésénél figyelembe veszik a rajongóik kívánságait, túrnék és koncertek során is teljes élményt szertnének nekik biztosítani, éppen ezért folyamatosan kommunikálnak a rajongókkal különböző fórumokon. A csapat korábbi tagjai- Achtvier (2013-ig), Mosh36 (2013-ig), Hasuna (2015-ig), akik különféle okokból saját útjukat járják.


187 Strassenbande videók és klipek

Gzuz & Bozza- Yayo (2018)

Gzuz- Warum (2018)

Bonez MC & Raf Camora- Palmen aus Plastik (2017)

187 Strassenbande- 10 Jahre (2017)


187 Strassenbande diszkográfia

    • 2009: 187- 187 Strassenbande
    • 2011: 187- Der Sampler II
    • 2015: 187- Der Sampler 3
    • 2017: 187- Sampler 4 (Gold minősítés)

Korábbi 187 Strassenbande hírek

2020.02. – Gzuz “Donuts” – Friss cumó az 187 fenevadtól

Gzuz - 187Gzuz az 187 Strassenbande oszlopos tagja, de szólóban is megb*ssza fél német rap szakmát.

Legutóbbi videójában a rendőröket veszi górcső alá és kifejezi az értük érzett tiszteletét és rajongását!

A f*szt, konkrétan mindennek elhordja őket, csak épkézláb normális embereknek nem.

Maga a videoklip igazi, utcai látványelemek tárháza, olyan “gzuzosan” tálalva.

Mindenképpen érdemes ráfülelned ha szereted az 187 Strassenbande és Gzuz munkásságát!

Öveket bekapcsolni!

GZUZ “DONUTS”


2018.09. – Raf Camora, Bonez MC és Gzuz – “Kokain” ez a klip odab*sz!!!

Gzuz - 187 StrassenbandeHihetetlenek ezek a srácok! Raf Camora, Gzuz, és Bonez MC az utóbbi időben olyan dolgokat produkálnak, olyan színvonalon, hogy az embernek leesik tőle az álla, rálép majd széttapossa, és aztán odébb rúgja.

A Kokain című videoklipjükhöz egyszerűen olyan képi világot hoztak össze, amely bármelyik hollywoodi szuperprodukciónak lehetne a trailere. Hihetetlen képek beállítások, fények, és megoldások. Ekkor még csak magáról a videóról beszéltem.

A dal szintén kimagasló alkotás lett, és az elmúlt magyon rövid idő alatt még egy top sláger született.

A srácok nem tudom hova tudnak még fejlődni, de tényleg azt mondom az elmúlt 2 hónapban megb*sszák az egész német rapszakmát. Ahogy ott mondják: Hut ab!

A soraim olvasása után nézzétek végig, hogy igazam van-e, vagy igen!

BONEZ MC & RAF CAMORA feat. GZUZ – KOKAIN


2018.08. – Raf Camora és Bonez MC – Risiko klippremier

Raf Camora - 187 StrassenbandeRaf Camora és Bonez MC úgy néz ki az augusztus hónapot választotta ki a nagy bummra, és az új videoklipek megjelentetésére. Augusztus hónap igen termékeny eddig mind számukra, mind az 187 Strassenbande számára, ugyanis három hét alatt 3 vadonatúj klipet dobtak ki a youtube videómegosztóra. A “Risiko” címet viselő rap videó augusztus 23.-án került fel a csatornájukra, ahol egy nap alatt majdnem 700.000-en nézték meg, vagyis ez is nagy népszerűségnek örvend, és egészen biztosan fog is örvendeni a jövőben. A klipet Afrikában forgatták le, a kamera és egyéb technikai megoldások kiválóak, nagy költségvetésből lett kihozva a képi anyag. Egy mondattal jellemzve: minőségi képek, nagyszerű vágások, és kiváló alapzene jellemző a videóra. Az alapot X-Plosive és The Cratez követte el, akikkel a srácok már jó néhányszor együtt dolgoztak már a közös projekteken, és még fognak is a jövőben mert ugye nyertes álláson ne változtass. Élvezzétek a végeredményt. Minket ez a videó a 500 PS-hez hasonlóan ugyanúgy lenyűgözött.


2018.08. – Raf Camora és Bonez MC eddigi legdurvább klipje!!

187 Strassenbande streetRaf Camora vagyis Raphael Ragucci és Bonez MC legújabb közöse a “500 PS”, vagyis “500 lóerő” 2 napja lett feltöltve a legnagyobb videómegosztóra a youtube-ra, és két nap alatt majdnem 1 millió megtekintésig menetelt. Az 187 Strassenbande tagjai, ismét nagyot alkottak. Tele menő sportkocsikkal, driftekkel, száguldással, az autó őrültek tuti odáig lesznek érte. A klip maga eszméletlen komoly effektekkel van tele, lényegében azt érezzük, mint ha egy amerikai szuper produkciót, vagy egy hollywoodi filmet néznénk. Nagyon szép szinezés, tele látványos vágásokkal jképi megoldásokkal, alig lehet betelni vele. Természetesen maga a zene sem elhanyagolható, az is egy maradandó alkotás lett. Mi biztosan állítjuk, hogy ez az alkotás is, hasonlóan a többi slágerükhöz biztosan több tízmilliós nagyságrendben lesz meghallgatva a rajongóik által. Bombasztikus videó, de győződjetek meg róla ti magatok is itt www.rap.hu weboldalán elsőként!

Raf Camora & Bonez MC – 500 PS


2018.07. – “187 Strassenbande rendőrségi razzia”

187 Strassenbande logoAz 187 Strassenbande egyik oszlopos tagja Bonez MC megmutatta az Instagram követőinek fegyverazenálját, és majdnem 1 millió követőit a rendőrség elllen uszította és hergellte. Ez kicsapta a zsaruknál a biztosítékot, de hivatalosan nem emiatt indult az 187 tagjai ellen razzia hadjárat. A rajtaötés Hamburg városában volt a nyílt utcán fényes nappal. Azt mondta ő egy olyan arc, hogy egy rendőr havi fizetéséért még az ágyból a konyháig sem megy el egy reggeliért, inkább hozzák be neki azt a zsekák. De azért az eset után kiadott egy közleményt, amelyben azt posztolta Instáján, hogy idézem “Gondoljátok, ennyire hülyék vagyunk? Tényleg azt hiszitek, hogy gyermekeinkkel, nõkkel és anyukáinkkal teljesen automatizált háborús fegyverekkel és kannabisz ültetvényekkel a pincénkben élünk az otthonunkban? Gondoljátok, kockáztatjuk a saját szabadságunkat egy ilyen helyzetben, még akkor is, ha milliomosok vagyunk? Na ne! Azzal is megvádolta a rendőrséget, hogy csak akkor próbálja megmutatni az erejét, ha “15 emberrel állítanak oda az ajtónk elé anyukám lakásához”. Bonez panasszal élt az eset ellen a rendőrség egylőre hallgat a dologról. Kábítószerek, fegyverek és készpénz elkobzás. A múlt hét során a nagy razzia soán 20 veszélyes és illegális tárgyat kerestek a rendőrök, és azokat részben meg is tralálták. A rendőrség elkobozott továbbá marihuána és a kokain származákokat, valamint különböző adathordozókat, a mobiltelefonokat és valamennyi fegyvert is, ezek között számos olyan volt ami kábító fegyvert, gázpisztoly továbbá még késeket, és egyéb szúró és vágó eszközöket is. Ezenkívül 20.000 euró készpénzt, amely a rendőrség szerint állítólag kábítószer kereskedelemből származik, szintén elkobozták. A razzia során a rendőrség fegyveres erővel kényszerítette és tartóztatta le Maxwellt, aki az 187 másik meghatározó rappere. Maxwell mielőtt zenei karrierjét elkezdte, előtte börtönben ült fegyveres rablásért, amelyben egy italkereskedőre támadt, és azt kirabolta.


2013.12. – “Alapos, de rendkívül robbanékony fickó”

187 Strassenbande GzuzGzuz A 187 Strassenbande egyik alapítója, és ennek a hírhedt hip-hop legénységnek oszlopos tagja, ismert a rendőrök előtt erőszakdícsőitő szexista szövegei, valamint hatóság ellen uszító szövegei miatt. De mi a bűnöző és mit jelen ezt? A rendőrség egy közúti ellenőrzés alkalmával felismerte rendszám alapján Gzuzt. A Mercedes CL 500as szemálygépkocsi rendszáma 187-es végződik, az őt megállító rendőr egyből figyelmeztette kollégáit: Vigyázzatok, veszélyes, és robbanékony ez a fickó!!  Az egyik televíziós tévétársaság személyzete éppen az “Autoposer” rendőri egységet kísérte el munkájuk során, azért egyik magazinmúsorba legyen meg az anyaguk a beszámolóhoz. Az AUtoposer rendőri egység, a tuningolt, és megbötykült járművekre vannak ráállítva, azért, hogy a hangos kipufugó, vagy az etxrra hangos hangfalrendszerek ne zavarják az ott élők nyugalmát Hamburg városában. Ahogy a Gzuz meglátta a kamerastábot, egyből beindult, és ordította a kamerásnak szó szerint idézem “hogy kapcsold ki a kamerát te rohadék, mert megb.sz.m a k.rva anyádat”. Gzuz, kell mondani a kemény csávó, de aztán a kamera láttán később megnyugodott, viszont számolnia kell a hatóságok által megtett feljelentéssel. Megint felkeresheti a jól bevált ügyvédjét.