HRflow & Giajjenno- Nehéz

HRflow

HRflow és az AK26 rapduóval országos ismertségre szert tevő Giajjenno vadonatúj közös dala Nehéz címmel robbantott a közösségi média különböző plattformjain és a videómegosztókon.

A videó elég jól nyitott a friss viedók rangsorában de ez talán nem is annyira meglepő hiszen a magyar hiphop két erős neve állt össze egy közösre.

A produceri munkálatokat maga “HRflow” és King BJ látta el így az alappal nem lehetett volna semmi gond.

Egy nagyon őszinte személyes dalt kaptunk egy igazán kimagasló bulizós zenei alappal megfűszerezve.

Minden bizonnyal ismét egy Rafinált szintű nagy sláger születésének lehetünk szem és fültanúi.

Csekkoljátok Ti is!HRflow ft. Giajjenno – Nehéz

Korábbi HRflow hírek


Hirdetés

2018.11. – HRflow – Rafinált

HRflow -hrflowHRflow Rafinált címen megjelent vadonatúj videoklipjável nyitom meg a mai magyar klipszemlét.
A zenei alapért, valamint a masterelésért King BJ volt a felelős, és HRflow-nak illetve King BJ-nek nem ez az első közös zenei produkciója, és valószínűleg nem is az utolsó.

Egy kellemes, pop-os hangzású dal lett, amely jól harmonizál Hegyi HRflow Roland hangjával és a zenei alappal is. A dal témája klasszikus választás volt, ugynis a szerelmi csalódás témaköréhez kapcsolódva születetett meg.

Az énekes hatalmasat csalódott egy csinos nőben, aki túl rafinált volt és sikeresen elcsavarta a szerelmes férfi fejét, majd lelépett, egyedül hagyva őt az érzéseivel magányosan, amely mélyen megsebezte érzékeny lelkét, és a csalódását így próbálja feldolgozni hogy kiénekli magából a fájdalmakat.

Modern hangszerelés, jó kis autotune, ami feldobja a hangzást, egyszóval jó kis dal lett.

HRflow – Rafinált