Post Malone ft. Swae Lee – Sunflower

Post Malone

Post Malone és Swae Lee legújabb közös szerzeménye a Sunflower, lényegében a “Pókember sztori” animációs, rajzos formában történt újraértelmezése illetőleg “feldolgozása”.

Nagyon látványos animációs cumó lett, de maga az alatta lévő dal is egészen biztosan sok ember szívét és fülét meg fogja érinteni.

Igazából az elmúlt időszakban Post Malone nem jelentkezett animációs, rajzfilmes jellegű alkotással, ezért ez egyfajta üdítő változatosságot jelent rajongói számára.
Szerethető, és látvánoys profi kis videó lett.

Nézzétek meg Posty új anyagát és minden kiderül belőle!

Post Malone, Swae Lee – Sunflower


Minden tudnivaló Post Malone-ról


Korábbi Post Malone hírekHirdetés

2018.09. – Post Malone és Aerosmith közösen adták elő a rockstart

Post MalonePost Malone és 21 Savage együtt adhatták elő a nagy közönség előtt egy nagyszabású koncert keretében, a Rockstar című slágerüket nem másokkal, mint a legendás Rock and Roll csapattal az Aerosmith-el együtt.

Post Malone számára mindenképpen nagy élményt jelentett ez a show, ezt jól tükrözik a felvett képek és az egész videó is, illetve az egész hangulat ami átsugárzik belőlük.

Steven Tyler minden bizonnyal elismeri Malone eddigi zenei munkásságát és sikereit, ha egy színpadra állt a srácokkal egy show keretein belül.

Ez persze neki sem rossz, mert egy sztárnak minden rivaldafény jól jön a show bizniszben. Minden bizonnyal a privát életben is jól megértik egymást, és jóban lehetnek, a képek alapján én erre következtetek.

23 évesen Post Malone számára nem lehet rossz érzés egy olyan, életében már legendává vált előadóval, mint a 70. életévében járó Steven Tyler-rel, közösen ugyanazon a színpadon előadni egy olyan vezető saját dalt mint a rockstar.

Post Malone – rockstar ft. 21 Savage (live)


2018.07. – Post Malone új arctetoválása

Post MaloneA korábban a társadalomból kirekesztettek körében népszerű tetoválások egyre népszerűbbek és elfogadottabbak a mai világban. Nálunk Magyarországon úgy gondolom, hogy az arctetoválást minden bizonnyal még a legtoleránsabb, és legnyitottabb munkahelyeken sem nézik jó szemmel. Nem úgy mint a zenészeknél, illetve az ismert személyek esetében. Post Malone például azt a szöveget varratta fel saját arcára, hogy “Always Tired”, amely a következő “Mindig fáradt” jelentéstartalommal bír. Pontosan nem tudni, hogy ennek az üzenetnek milyen mögöttes jelentéstartalma van, de Malone-nak minden bizonnyal nagyon fontos lehet, hogyha ezt a két szeme alá varratta, azért hogy mindenki láthassa. Jogosan tesszük fel a kérdést. Mihez kezdene, ha nem jönne be a zenei karrier és új munka után kell néznie? Neki minden bizonnyal soha nem kell majd állásinterjúkra járnia, és állások után kajtatania, bár még csak 22 éves, és már most 2,2 millió követője van az egyik legnagyobb közösségi oldalán a Facebookon. A Rockstar című dalát eddig 370 milliószor nézték meg. Hasonló tetoválás van CJ McMahonon, a Thy Art Is Murder frontemberének testén. Az ő karján az a felirat olvasható, hogy “Always Hungry”, magyarul “mindig éhes”. Mondjuk ő legalább nem az arcára varratta, hanem egy fokkal diszkrétebb helyre tette fel ezt a “komoly” üzenetet.


2017.12. – Post Malone új lemeze

A többszörös platinalemezes Post Malone második 2018-as új albumán olyan népszerű dalok találhatóak meg, mint a 21 Savage-el közös szerzemény a “rockstar”, amely új rekordot állított fel azzal, hogy a legtöbb időt töltötte az első helyen a Spotify nemzetközi toplistáján.Post Malone A rappert sokan kritizálják amiatt, hogy sem zenéjével, sem szövegeivel nem alkot túlságosan maradandó értéket. AZt nyilatkozta az egyik interjújában idézem „22 éves vagyok. Még nem éltem eleget ahhoz, hogy az igazán jelentőségteljes dolgokról beszélhessek. Sosem mondtam, hogy nem tisztelem a rap műfajt vagy a hiphop szubkultúrát – simán csak megpróbálok olyan életet élni, és azt a zenét csinálni, amit igazán szeretek mert én vagyok” Azoknak a rajongóinak is tolmácsolt egy üzenetet, akik szerint nem elég „mélyek” a szövegei: „Aki az élet értelmén szeretne gondolkodni, miközben zenét hallgat, ne a hip-hopot válassza. Tegyen fel inkább egy Bob Dylan-lemezt.” Malone 2018-ban 13 különböző jelölést kapott a Billboard zenei díjátadón. Ami nem semmi teljesítmény. A rapper első 2016-os albuma, a “Stoney” dupla platina minősítést ért el tavaly 2017-ben.


Post Malone élete és karrierjeHirdetés

Post MaloneEgy amerikai rapper, énekes és dalszerző, aki Austin Richard Post néven látta meg a napvilágot 1995. július 4-én Syracuse városában New Yorkban. Amikor a kis Malone 9 éves volt, családjával együtt Grapevine-be Texasba költözött, apukájának jött egy jó lehetőség a karrierjében. Azért költöztek el, mert az apukája lett a Dallas Cowboys egyik vezetője. Anyai ágról olasz felmenőkkel is bír, de rendelkezik indián génekkel is. Melone a “White Iverson” dalának megjelenése után kezdett ismertté válni a rap rajongók körében. A Republic Records szárnyai alatt tevékenykedik, és eddig már magáénak tudhat egy négyszeres platina, valamint egy kétszeres platina lemezt, ami 23 éves korban, azért viszonylag kevés előadónak sikerült ezidáig.
A második albuma, a Beerbongs & Bentley, 2018-ban jelent meg, és ezen szerepelt az egyik leghíresebb szólója a “Rockstar”, amit 21 Savage-val együtt fémjeleztek. A dal a Billboard 100-as lista 1. helyéig emelkedett, és Malone első számú mega sikerévé lett. A lemez kiadását követően, az album több rekordot is megdöntött, és a Billboard 200-as lista vezető helyének elfoglalása, előrevetítette a platina státuszt.Beiratkozott a főiskolára is, de időközben félbehagyta tanulmányait a zeni karrier miatt. A kollégium elhagyása után Post Malone Los Angelesbe költözött, egyik legrégebbi gyerekkori barátjával, Jason Probst-rel aki egyébként egy profi kosárlabdázó.

Post Malone zenei stílusa

Post a saját zenei stílusát úgy jellemezte, hogy arra hatással volt grunge, a hip-hop és az R & B” is, és ennek egybeolvasztásaként határozható meg az ő zenei stílusa, amellyel így egy új műfajt szeretne megalkotni. Post “egy olyan művész, aki az éneklés és a rappelés, vegyítésével valamint az elektronikus hangzás egyesítésével fejezi ki önmagát a legjobban”. Malone saját maga “zenének” nevezte saját stílusát.
Melone egyik nagy példaképe Bob Dylan volt, 15 éves korában nagy érdeklődést tanúsított Bob zenéje iránt, “zseninek” és “istenség” nevezte, és a rock zenére szerinte nagy hatást gyakorolt Deelan munkássága.Ő ugyanilyen hatást szeretne gyakorolni a rap műfajra. Valmint aki még nagy hatással és befolyással volt zenei stílusának kialakulásában az nem más mint Curtis Jackson, vagyis 50 Cent, illetve a Nirvana is bizonyos szempontból befolyásolta zenei látásmódját, és stílusát.
Malone-t a Republic Records vezetői a kezdetekkor úgy jellemezték, hogy ő a „rap szakma Donald Trumpja”, ugyanis “azoknak a dolgoknak, amiknek ketté kellett volna törniük zenei karrierjét, csak még nagyobbá tették Post Malone-t”. Sokan gazdag kölyöknek nevezték, pedig megküzdött a zenei elismerésért és a sikerekért.


Post Malone interjú

Sajnos nincsen jelenlegi Post Malone interjúnk de íme található egy korábbi interjú:


Post Malone videók és klippek

Post Malone- rockstar ft. 21 Savage (2018)

Post Malone – Psycho ft. Ty Dolla $ign (2018)

Post Malone – Better now (2018)


Post Malone diszkográfia
    • 2016: Post Malone- Stoney (3x Platina minősítés)
    • 2018: Post Malone- Beerbongs & Bentleys (2x Platina minősítés)