Follow The Flow a 2018-as MTV EMA-díjkiosztó gálán

Follow the Flow

Fura Csé, Szakács Gergő, és BLR, egyzsóval együtt a Follow The Flow képviseli hazánkat a Bilbaóban megrendezésre kerülő 2018-as MTV EMA-díjkiosztó gálán.

A 2018-as esztendő úgy néz ki meghozta számukra a hatalmas sikert. Ez egy nagy elismerés számukra, és drukkolunk nekik abban, hogy minál jobb helyezést érjenek el a srácok!

Szerkesztőségünk minden tagja nevében szívből gratulálunk nekik, és további sok sikert kívánunk a jövőbeni pályájuk során!

Minden tudnivaló a Follow The Flow-ról


Korábbi Follow the Flow hírekHirdetés

2018.11. – Szakács Gergő új szólója a Hanghajó

Szakács Gergő - Follow the FlowSzakács Gergely sokak számára a Follow The Flow zenekarból lehet ismerős, hiszen az ő gitár riffjeivel és énekhangjával vált igazán sikeressé és fülbemászóvá számos olyan daluk, mint a “Nem tudja senki” vagy a “Maradok Távol” vagy akár épp a “Plátói” című daluk, ahogyan a nyáron felvett interjúnkból is kiderül (amit itt a lap alján lejjebb tudtok végignézni).

Ugyanakkor talán nem mindenki tudja azt, hogy Szakács Gergő szólóban is nyomja, és bár jelenleg a Follow The Flow-val éri el legnagyobb sikereit, szólóban is igazán kiváló dalokat szerez, és rajongói legnagyobb örömére most ismát megmutatja ezt az oldalát is.

Ez a dal igazán szép és szívből jövő mély alkotás lett egy hozzá készített lenyűgüző képi világgal.

Csak ajánlani tudom, hogy nézzétek meg.

Szakács Gergő – HANGHAJÓ


2018.09. – Follow the Flow – Maradok távol új videoklip

Follow the FlowMost jelent meg a Follow the Flow srácok legújabb dala és klipje, amely a “Maradok távol” címet kapta.
Sokan azt gondolták, hogy a “Nem tudja senki” című dal és klip után, nehéz lesz olyan új anyaggal kijönni, amely azt a szintet és népszerűséget el tudja majd érni, de úgy gondolom, ez az alkotás megfelel az ilyan fajta elvárásoknak is, és jól megállja majd a helyét a porondon. A dal alapja kimondottan hangulatos és dallamos, nagyon jól emészthetőre sikerült. Egy nagyon jó kis popos dal lett rapbetétekkel, Gergő refrénje a gitárral együtt itt is zseniális, és nagyon jól kiegészíti a srácok verzéit.
A klip is nagyszerű lett. Nagyon jól átjön az egész hangulata, harmóniában van a dallal és annak mondanivalójával. Farkas Franciska beállítások pedig kimondottan emelik az egész videó képi színvonalát.
Itt tudjátok végignézni!

Follow the Flow – Maradok távol


2018.08. – Follow the Flow interjú 🔥

Follow the FlowFollow the Flow srácokkal beszélgettünk kötetlenül egyik fellépésük előtt a nyár folyamán. Follow the Flow tagjai: Szakács Gergő, Fura Csé, és BLR. A csapat az elmúlt 2 évben üde színfoltjává vált a magyar zenei életnek, és a 2018-as évben jöttek ki két hatalmas slágerrel, ennek köszönhetően még nagyobb ismertségre tettek szert, és berobbantak a magyar könnyűzenébe. A két ikonikus daluk a Nem tudja senki, illetve a most megjelent a Maradok távol című felvétellel hatalmas sikert arattak. Az inetrjú alatt szóba került a Follow the Flow név eredete, az idei célok és tervek, a rapzenével való kapcsolatuk, és Szakács Gergő találkozása a csapattal. Nézzétek végig, megéri!

Follow the Flow interjú 🔥


2018.04. – Follow the Flow – Nem tudja senki

Follow the Flow srácokAzt gondolom, aki a rap zenében valamennyire jártas, hallott már erről a formációról. Fura Csé, és BLR alkotta rapduó, kiegészülve Simon Bogival. 2018 áprilisában Bogi helyett, a 2014-es Megasztárban feltűnt Szabó Gergővel, új dalt alkottak meg mely a „Nem tudja senki” címet kapta, és rövid időn belül a legnézettebb videók közé küzdötte fel magát, és jelenleg az eltelt 3 hónap alapján egyik leghallgatottabb dallá nőtte ki magát. A zene népszerűsége azóta is töretlen, egyre több hallgatóhoz jut el, és a hozzászólások alapján, szinte mindenki el van tőle ragadtatva. Csabi és Vincze Gergő, mikor jön a következő nagy dobás? Mi a Rap.hu-nál izgatottan várjuk. Ti is?


Follow The Flow – Nem tudja senki


Follow the Flow története és karrierjeHirdetés


Follow the Flow interjú – Rap.hu TV


Follow the Flow videók és klipek

Follow the Flow- Maradok távol (2018)

Follow the Flow- Nem tudja senki (2018)


Follow the Flow diszkográfia
   • 2018: Follow the Flow – Maradok távol (Single)
   • 2018: Follow the Flow – Nem Tudja Senki (Single)
   • 2018: Follow the Flow – Plátói (Single)
   • 2017: Follow the Flow – Hagyod menni (Single)
   • 2017: Follow the Flow – Otthagyom az autóm (Single)
   • 2017: Follow the Flow – Nem fogadok szót (Single)
   • 2017: Follow the Flow – Hagyod menni ( Single)