Follow The Flow – Porszem 🎥

Follow The Flow

Megjelent a Follow The Flow első nagylemeze, a Nem tudja senki! A nagy napot egy újabb klippel is megkoronázták, itt a Porszem festői videója. A Follow The Flow három tagja rendkívül termékeny korszakát éli, tavalyi berobbanásuk óta ontják magukból a slágerlistavezető dalokat, most pedig elérkezett az ideje, hogy egy debütáló lemezt is letegyenek az asztalra, melyet május 30-án, most csütörtökön mutatnak be első önálló koncertjükön a Budapest Parkban. Az új stúdióalbum legfrissebb előfutára a Porszem, amit most mutattak be a srácok, és lélegzetelállító tájakon forgatták hozzá jeleneteket. A Porszem ezúttal ismét a FTF filozofikusabb oldalát képviseli, a felemelő hangvételű dalhoz pedig stílusában passzoló videót is készítettek. Gyönyörű természeti képeket és rendkívüli tájakat vonultat fel a frissen debütált klip, melyen egyaránt láthatunk hazánkból és Szlovénia csodás tópartjáról is kockákat. „A Porszem üzenete az, hogy mennyire eltörpül az ember a világban, milyen kicsi részét képezzük a nagy egésznek – akár térben, akár időben. Ezt próbáltuk kicsit művészibb oldalról megközelíteni vizuálisan is, ténylegesen egy porszem nézőpontjából, ami a természetben kering. A dalt ezek mellett az utazás témája is ihlette, ezért mindenképp szerettünk volna impozáns helyszíneket bemutatni. Vettünk fel hozzá jeleneteket itthon a Lázár Lovasparkban és egy gőzmozdonyon, illetve Szlovéniában, amit mindenképp szerettünk volna megmutatni, mert lélegzetelállítóan szép régió.” – mesélték a srácok a legújabb darabról.

Természetesen ez a szerzemény is szerepel a mai napon digitálisan is megjelent Nem tudja senki című nagylemezen, amit fizikai formátumban péntek óta a MOL benzinkutakon is beszerezhetnek a rajongók. Élőben pedig, a május 30-i lemezbemutató koncerten hangzott el először a Budapest Parkban, ahová különleges műsorral és látvánnyal készült a csapat – és ami az eddigi példához hűen már teltházas volt.
Legyen szó rádiókról, digitális felületekről vagy YouTube rekordokról, a Follow The Flow nem ismer akadályt. Alig több mint egy éve léteznek jelenlegi formájukban, és már rögtön az első Szakács Gergővel közösen szerzett slágerükkel, a Nem tudja senkivel letarolták a hazai toplistákat, de az utána következő Maradok távol és az Anyám mondta is hasonló sikereket ért és ér el azóta is. Tavaly téli bemutatkozó koncertjükre az Akvárium Klub KisHalljába egy nap alatt elfogyott minden jegy, a tavaszi dupla NagyHallra pedig négy óra alatt kapkodták el a belépőket a rajongók a bejelentés napján. Emellett zajlik a csapat országos turnéja is, mely szintén sold out állomásokkal van tele, a Park után pedig belevetik magukat a nyári fesztiválszezonba.

Follow The Flow – Porszem [OFFICIAL MUSIC VIDEO]


Minden tudnivalĂł a Follow The Flow-rĂłl

Korábbi Follow the Flow hírekHirdetés

2019.04. – Follow The Flow – GavallĂ©r – zsĂ­r Ăşj motyĂł

Follow The Flow - GavallĂ©rItt a legfrissebb Follow The Flow dal a május 30-án Ă©rkezĹ‘ debĂĽtálĂł lemezrĹ‘l! A GavallĂ©rhoz ezĂşttal egy kĂĽlönleges montázstechnikával kĂ©szĂ­tettek videĂłt. A Follow The Flow három zenĂ©sze rendkĂ­vĂĽl termĂ©keny korszakban van, tavalyi berobbanásuk Ăłta ontják magukbĂłl a listavezetĹ‘ dalokat, most pedig elĂ©rkezett az ideje, hogy egy debĂĽtálĂł lemezt is letegyenek az asztalra, melyet elsĹ‘ önállĂł koncertjĂĽkön mutatnak majd be a Budapest Parkban május 30-án. Az Ăşj album legfrissebb elĹ‘futára a GavallĂ©r, amit a hĂ©tvĂ©gĂ©n mutattak be a srácok. Legyen szĂł rádiĂłkrĂłl, digitális felĂĽletekrĹ‘l vagy YouTube rekordokrĂłl, a Follow The Flow nem ismer akadályt. Alig több mint egy Ă©ve lĂ©teznek jelenlegi formájukban, Ă©s már rögtön az elsĹ‘ slágerĂĽkkel, a Nem tudja senkivel letarolták a hazai toplistákat, de az utána következĹ‘ Maradok távol Ă©s az Anyám mondta is hasonlĂł sikereket Ă©rt Ă©s Ă©r el azĂłta is. Tavaly tĂ©li bemutatkozĂł koncertjĂĽkre az Akvárium Klub KisHalljába egy nap alatt elfogyott minden jegy, a tavaszi dupla NagyHallra pedig nĂ©gy Ăłra alatt kapkodták el a belĂ©pĹ‘ket a rajongĂłk a bejelentĂ©s napján. Emellett zajlik a csapat országos turnĂ©ja is, mely szintĂ©n sold out állomásokkal van tele. A PetĹ‘fi Zenei DĂ­jas Ă©s MTV EMA nyertes zenekar szakmai Ă©lete egyik következĹ‘ nagy mĂ©rföldkövĂ©re kĂ©szĂĽl, hiszen a turnĂ© mellett minden szabad pillanatukban elsĹ‘ nagylemezĂĽkön dolgoznak, amit május 30-án fognak bemutatni a Budapest Parkban. TermĂ©szetesen a tracklistára felkerĂĽl az összes eddig megjelent slágerĂĽk: a Nem tudja senki, a Maradok távol, az Anyám mondta Ă©s az Érdekemberek, mellettĂĽk pedig számos vadonatĂşj dalt is rögzĂ­tett a csapat. Ezek közĂĽl többet is bemutatnak a ParkbĂ©li fellĂ©pĂ©sig, az elsĹ‘ GavallĂ©r pedig a hĂ©tvĂ©gĂ©n debĂĽtált egy kĂĽlönleges Ă©s kreatĂ­v montázstechnikával kĂ©szĂĽlt videĂł kĂ­sĂ©retĂ©ben. A klipben a srácok bejárják a vörösszĹ‘nyegtĹ‘l kezdve a nagyvároson át a gettĂłt is, miközben bármennyi is a pĂ©nzĂĽk, csak Ăşgy csorog ki a kezĂĽkbĹ‘l. “A dal lĂ©nyege, hogy teljesen mindegy, mennyit keresel, nagyon könnyű hamar felĂ©lni, Ă©s ez bizony ránk is igaz. Nekem ez az egyik kedvenc Follow The Flow dalom, az elsĹ‘ olyan, amit dĂşr hangnem Ă­rtunk.” – mondta Fura CsĂ© a GavallĂ©rrĂłl. – “Nagyon várjuk, hogy Ă©lĹ‘ben is elĹ‘adjuk a Parkban a további Ăşj dalunkkal egyĂĽtt, törtĂ©nelmi pillanat lesz számunkra a május 30. Épp dolgozunk mĂ©g kĂ©t további videĂłn, amit addig be is mutatunk majd a közönsĂ©gnek, szĂłval Ă©rdemes figyelni az oldalunkat továbbra is!”

Follow The Flow – GavallĂ©r [OFFICIAL MUSIC VIDEO]


2018.11. -Follow the Flow – Anyám mondta

Follow the Flow Follow the Flow “Anyám mondta” cĂ­met viselĹ‘ vadonatĂşj dala Ă©s a hozzá kĂ©szĂ­tett videoklipje egyszerűen magával ragadĂł Ă©s zseniális.

Rövid időn belül az egyik legnézettebb klippé avanzsált elő a Follow the Flow legénység legújabb dala és videója az egyik legnagyobb videómegosztón.

A szövegek tartalmán elgondolkodva az igazi mondanivalót felfedezve a háttérben, egy nagyon mély és őszinte alkotást kapunk, és igazán mély filozófia fedezhető fel a szövegek értelmének legmélyén.

Gergő refrénje egyszerűen zseniális és olyan fülbemászó, hogy nehezen szabadul a fejekből, a mögötte felcsendülő hegedű a háttérben pedig felteszi az i-re a pontot.

Elképesztő évet zártak a srácok 2018-ban. BLR, Fura Csé, és Szakács Gergő számára a 2018-as év a sikerekről az új rekordokról és megszámlálhatatlanul sok koncertről szóltak, és még mindig nincs teljesen vége az idei esztendőnek.

Le a kalappal Srácok előtt! Csak így tovább hogy sok szép és jó zenét tudjunk hallgatni tőletek!

Big Up!

Follow The Flow – Anyám mondta


2018.11. – Follow The Flow – Érdekemberek

Follow the Flow legĂ©nysĂ©gA Follow the Flow duplázott. Az “Anyám mondta” mellett az “Érdekemberek” klippel ugyanazon a napon jelentkeztek.

A két videó szövegvilága és mondanivalója két teljesen eltérő támakört járnak körül.

Azt nem tudni pontosan hogy konkrétan kinek, illetve kiknek szól a dal, de az embernek az az érzése hogy mindenki leszámol egy vagy több ilyen környezetében lévő érdekemberrel.

Ha pedig így van akkor szimbolikusan letettek egy vagy több nagy súlyt magukról.

Mindenesetre egy jó kis dal lett, és a hozzá kreált képi anyag egyszerű de nagyszerű.

Egyszóval Follow the Flow Érdekemberek videoklip premier.

Follow The Flow – Érdekemberek


2018.11. – Follow The Flow a 2018-as MTV EMA-dĂ­jkiosztĂł gálán

Follow the FlowFura Csé, Szakács Gergő, és BLR, egyzsóval együtt a Follow The Flow képviseli hazánkat a Bilbaóban megrendezésre kerülő 2018-as MTV EMA-díjkiosztó gálán.

A 2018-as esztendő úgy néz ki meghozta számukra a hatalmas sikert.

Ez egy nagy elismerés számukra, és drukkolunk nekik abban, hogy minél jobb helyezést érjenek el a srácok!

Szerkesztőségünk minden tagja nevében szívből gratulálunk nekik, és további sok sikert kívánunk a jövőbeni pályájuk során!

Csak Ă­gy tovább! Csabit idĂ©zve: “Mi nem egy rap zenekar vagyunk de szeretjĂĽk a rappet”


2018.11. – Szakács GergĹ‘ Ăşj szĂłlĂłja a HanghajĂł

Szakács GergĹ‘ - Follow the FlowSzakács Gergely, aki sokak számára a Follow The Flow zenekarbĂłl lehet ismerĹ‘s, hiszen az Ĺ‘ gitár riffjeivel Ă©s Ă©nekhangjával vált igazán sikeressĂ© Ă©s fĂĽlbemászĂłvá számos olyan daluk, mint a “Nem tudja senki” vagy a “Maradok Távol” vagy akár Ă©pp a “PlátĂłi” cĂ­mű daluk, ahogyan a nyáron felvett interjĂşnkbĂłl is kiderĂĽl (amit itt a lap alján lejjebb tudtok vĂ©gignĂ©zni).

Ugyanakkor talán nem mindenki tudja azt, hogy Szakács Gergő szólóban is nyomja, és bár jelenleg a Follow The Flow-val éri el legnagyobb sikereit, szólóban is igazán kiváló dalokat szerez, és rajongói legnagyobb örömére most ismát megmutatja ezt az oldalát is.

Ez a dal igazán szép és szívből jövő mély alkotás lett egy hozzá készített lenyűgüző képi világgal.

Csak ajánlani tudom, hogy nézzétek meg.

Szakács GergĹ‘ – HANGHAJĂ“


2018.09. – Follow the Flow – Maradok távol Ăşj videoklip

Follow the FlowMost jelent meg a Follow the Flow srácok legĂşjabb dala Ă©s klipje, amely a “Maradok távol” cĂ­met kapta.
Sokan azt gondolták, hogy a “Nem tudja senki” cĂ­mű dal Ă©s klip után, nehĂ©z lesz olyan Ăşj anyaggal kijönni, amely azt a szintet Ă©s nĂ©pszerűsĂ©get el tudja majd Ă©rni, de Ăşgy gondolom, ez az alkotás megfelel az ilyan fajta elvárásoknak is, Ă©s jĂłl megállja majd a helyĂ©t a porondon. A dal alapja kimondottan hangulatos Ă©s dallamos, nagyon jĂłl emĂ©szthetĹ‘re sikerĂĽlt. Egy nagyon jĂł kis popos dal lett rapbetĂ©tekkel, GergĹ‘ refrĂ©nje a gitárral egyĂĽtt itt is zseniális, Ă©s nagyon jĂłl kiegĂ©szĂ­ti a srácok verzĂ©it.
A klip is nagyszerű lett. Nagyon jól átjön az egész hangulata, harmóniában van a dallal és annak mondanivalójával. Farkas Franciska beállítások pedig kimondottan emelik az egész videó képi színvonalát.
Itt tudjátok végignézni!

Follow the Flow – Maradok távol


2018.08. – Follow the Flow interjĂş 🔥

Follow the FlowFollow the Flow srácokkal beszélgettünk kötetlenül egyik fellépésük előtt a nyár folyamán. Follow the Flow tagjai: Szakács Gergő, Fura Csé, és BLR. A csapat az elmúlt 2 évben üde színfoltjává vált a magyar zenei életnek, és a 2018-as évben jöttek ki két hatalmas slágerrel, ennek köszönhetően még nagyobb ismertségre tettek szert, és berobbantak a magyar könnyűzenébe. A két ikonikus daluk a Nem tudja senki, illetve a most megjelent a Maradok távol című felvétellel hatalmas sikert arattak. Az inetrjú alatt szóba került a Follow the Flow név eredete, az idei célok és tervek, a rapzenével való kapcsolatuk, és Szakács Gergő találkozása a csapattal. Nézzétek végig, megéri!

Follow the Flow interjú 🔥


2018.04. – Follow the Flow – Nem tudja senki

Follow the Flow srácokAzt gondolom, aki a rap zenében valamennyire jártas, hallott már erről a formációról. Fura Csé, és BLR alkotta rapduó, kiegészülve Simon Bogival. 2018 áprilisában Bogi helyett, a 2014-es Megasztárban feltűnt Szabó Gergővel, új dalt alkottak meg mely a „Nem tudja senki” címet kapta, és rövid időn belül a legnézettebb videók közé küzdötte fel magát, és jelenleg az eltelt 3 hónap alapján egyik leghallgatottabb dallá nőtte ki magát. A zene népszerűsége azóta is töretlen, egyre több hallgatóhoz jut el, és a hozzászólások alapján, szinte mindenki el van tőle ragadtatva. Csabi és Vincze Gergő, mikor jön a következő nagy dobás? Mi a Rap.hu-nál izgatottan várjuk. Ti is?


Follow The Flow – Nem tudja senki


Follow the Flow története és karrierjeHirdetés


Follow the Flow interjĂş – Rap.hu TV


Follow the Flow videĂłk Ă©s klipek

Follow the Flow- Maradok távol (2018)

Follow the Flow- Nem tudja senki (2018)


Follow the Flow diszkográfia
   • 2018: Follow the Flow – Maradok távol (Single)
   • 2018: Follow the Flow – Nem Tudja Senki (Single)
   • 2018: Follow the Flow – PlátĂłi (Single)
   • 2017: Follow the Flow – Hagyod menni (Single)
   • 2017: Follow the Flow – Otthagyom az autĂłm (Single)
   • 2017: Follow the Flow – Nem fogadok szĂłt (Single)
   • 2017: Follow the Flow – Hagyod menni (Single)