USNK csapata történelmet írt!

USNK

Az idei 2018-as X-Faktor széria győztese az USNK rapduója volt.

Óriási gratula az erdélyi srácoknak, hiszen megnyerték az ország legnagyobb tehetség kutatóját! Tehetséggel, szorgalommal és alázattal eljutottak a döntőbe és ha már ott voltak éltek is a lehetőséggel.
Az idei 2018-as X-Faktor széria győztese az USNK raduója volt.

A kolozsvári rapduó tagjai Laskay Nimród és Filep Kund egy hatamlas menetelést maga mögött tudva magabiztosan nyerték meg az X-Faktor döntőjét!

Eddig is beszámoltunk nektek a srácok lépéseiről, de a jövőben is igyekszünk mindig aktuális hírekkel szogálni majd nektek.

A srácoknak az egész stáb nevében szívből gratulálunk az elért győzelemhez.
Megmutatta a USNK, hogy mennyire sokoldalú. Lazán flowt váltanak és dobják ki a forróbbnál forróbb trackeket. A döntőben 4 zenét adtak elő és most se hagyták cserben a rajongókat, füstölt tőlük az X-Faktor színpada. Külön öröm volt, hogy Machine Gun Kelly egyik zenéjét, duettben előadták Radics Gigivel.

Ezzel együtt bekerülnek a történelem könyvekbe is, hiszen ők az elsők akik rappel nyerni tudtak a szériában. Ráadásul nem is akárhogy. Youtube rekordokat döntöttek, az egész ország a csodájukra járt és biztosak vagyunk benne, hogy vannak akik miattuk megszerették a rapet. Plusz különdíjként pedig ők kapták meg a lehetőséget, hogy fellépjenek a 2019-es Sziget fesztiválon. Alig várjuk!

Gratulálunk nekik, éljen a magyar hip-hop!

Ahogy megszokhattuk, most is kidobtak egy új zenét. A USNK Stom című vadonatúj dala, csak frissen jelent meg máris népszerű a hallgatók között.

Csekkoljátok!

USNK – StomHirdetés

2018.12. – USNK – Széééééétcsaptam

Ez a decemberi hónap extra aktív időszak a USNK srácok számára a hallgatóik legnagyobb örömére. Szinte elmondható az hogy pár naponta, de legkésőbb hetente újabb dalokkal jelentkezik Laskay Nimród és Filep Kund vagyis az erdélyi USNK rap duó.

Most elkészített vadonatúj dalukban és a hozzá kreált líric videójukban vallomásos jelleggel arról rappelnek, hogy a srácok bizony a két végén égették a gyertyát eddigi életük során, mert ha bulizni kell a kolozsvári legényeket nem kell félteni.

A “Szétcsaptam” című dalukban erről beszélnek a fiatal hallgatóságuknak de ugyanakkor óva intenek mindenkit attól hogy ezt az utat járja. Azért nem teljesen büszkék erre, de nem is bánták meg azt ahogyan eddig nyomták. Egyszerűen beszámoltak róla Nektek.

Ma ezt a dalt kínáljuk tőlük meghallgatasára számotokra.


Korábbi USNK hírek

2018.12. – USNK – #tevagya

USNK SrácokItt a USNK legújabb dala a #tevagya. Ez a mostani motyó egy lyric videó lett, de a zene és a szöveg az ami fontosabb.

Rátérve az új dalra, igazából nem kell filozófiai magaslatokat keresni ebben a dalban, mert annyira nem akarnak most világmegváltó gondolatokat közölni a srácok.

A zenéért Szabó Levente (Passed) volt a felelős, a szöveg pedig ByeAlex keze munkája.

De ami biztosan elmondható, hogy ez is nagyon könnyen emészthető sláger lesz amit sokan fognak szeretni és hallgatni, és tulajdonképpen ez az egyik legfontosabb cél.

Alapból sokan kritizálják ByeAlex-et hogy nem tesz jót a srácoknak hogy vele dolgoznak együtt, de szerintem nem járnak rosszul vele a srácok, mert eddig az összes daluk sláger lett.

Majd kiderül mit hoz a jövő! Addig is itt van hallgassátok meg.

USNK – #tevagya


2018.11. – USNK – FogyaszdEl

USNKIdőnk sem volt elfelejteni a két erdélyi srác múlt heti berobbanását, máris új, szöveges klippel jelentkezett be a USNK. Tetszik, nem tetszik, ByeAlex és a srácok nagyon ráéreztek, hogy mi kell most itthon a közönségnek. Erre a legjobb bizonyíték, hogy az első klip a Posztolj mindösszesen 1 hét leforgása alatt 1,5 milliós nézettséget hozott. Ez itthoni Youtube-os viszonylatban elég magas számú megtekintést jelent.

Ezúttal is hasonló felállásban készült el az új cucc. A MistralMusic, Tembo és mentoruk, ByeAlex segítette a fiúk munkáját. Ám, itt a szöveg mostmár a fiúk tollából is származik. Angolul bizonyították már, hogy óriási tehetségük van a rappelésben, lángolt az X-Faktor színpada az előadásuktól. Most ismét egy magyar zenével rúgták ránk az ajtót, az előző, múlt hetihez hasonló témával. A USNK teljesen megérdemelten pedig tovább is lépett a műsor következő fordulójába, hiszen óriási szorgalommal és odaadással dolgoznak.
Nektek mi a véleményetek a dalról és a srácok meneteléséről a médiában? Kíváncsiak vagyunk rá!

Csekkoljátok a dalt, ha eddig még nem tettétek:

USNK – !FogyaszdEl!


2018.11. – USNK – Posztolj

USNKMegjelent az USNK vadiúj videója a Posztolj, a Mistral gondozásában. A videoklip munkálatait pedig Tembo követte el.

Eddig úgy néz ki, hogy a két határontúli erdélyi magyar srác, keményen odapakol az anyaországi rap világának.

A most megjelent friss daluk 4 nap alatt közel 8 kilós nézettséggel nyitott.

Az USNK duója az X-Faktorban szerzett figyelmet és népszerűséget eddig jól lovagolják meg az amúgy igen tehetséges rapperek, akik mint emlékezetes egy angol nyelvű rappel romboltak olyan nagyot, amitől egyaránt leesett a zsűri és a közönség álla.

Ugye mint köztudott, a medve nem játék! Bízunk benne, hogy hosszú távon is ilyen sikereket és minőséget fognak hozni az erdélyi rap betyárok.

Addig is itt van egyik az legújabb videoklipjük.

USNK – Posztolj

USNK élete és karrierje

Hamarosan


USNK interjú

Sajnos jelenleg nincsen aktuális USNKinterjúnk.


USNK videók és klippek

Klip – Cím (2018)


USNK diszkográfia

    • 2008: Előadó – cím
    • 2014: Előadó – cím