Goore – Forintos dal

Goore - Gooremusic

Szinte még ropogósan friss Goore vadonatúj dala a “Forintos dal” néven napvilágot látott legújabb szerzemény és a hozzá leforgatott videoklip.

Azt csak sejteni lehet hogy kiknek pirított oda a dalban, vagy pedig általánosságban címezte minden egyes mai rapsztárnak akik a pénzről és a pénzzel kapcsolatos dolgokról rappelnek szövegeikben, illetve ezt a szemléletet közvetítik hallgatóik felé.

Azt hogy kikre utal a dalban, azt a hallgatás után mindenki saját füle és ízlése szerint el fogja tudni majd dönteni.

Maga a videoklip egyszerű de nagyszerű munka, jó színezés, jó snittek, pár helyen jó effektekkel fűszerezve, összességében teljesen jól illik a felvett dalhoz.

Hallgassátok meg és kommenteljétek a videó alá személyes véleményetek a dalról és a videóról.

Goore – Forintos dal (Official Music Video)


Korábbi Goore hírek

2019.01 – Goore – NEM 5X

Goore Goore legfrisebb slágere egészen jól kezdett be, és egyre népszerűbb a magyar hallgatók, és a Goore rajongók körében.

Az új dal egy szerelmi gyötrődés egy se veled-se nélküled kapcsolatot dolgoz fel, így az egész tartalom valamint a szövegvilág is e köré épült fel.

Bejövős kis zene lett, kellemes zongorás betéttel a refrén alatt, R’nB’-s hangzás adott volt az egész tempóból fakadóan.

A klippet meglepő módon nem Matuz Ádám készítette hanem az Almost Already.

Ajánlom hallgatásra és véleményezésre a motyót.

Goore – NEM 5X dalszöveg


2018.12. – Goore – exkluzív interjú 🔥

GooreGoore-val vagyis Szolnoki Zoltánnal beszélgettünk igazán mélyen és kendőzetlenül a gyermekkorról a meghatározó élményekről amik a mai napig nagy hatással voltak mind a személyiségére mind pedig a zenéire és szövegeire 🔥.

Mi a véleménye a magyar és tengerentúli rap előadókról, milyen a borsodi hiphop élet, mi zajlik az ország keleti felén általában a rap terén 💯.

Érintettük kapcsolatát AK26-al, Igni-vel valamint Matuz Ádámmal 👏.
2019-es zenei tervek, lesznek e közreműködések vagy sem, de Goore mindenképpen aktív évet zárt az idén.

Szerintem Goore egy korrekt srác aki tudja honnan indult, és tudja merre tart. Két lábbal a földön és persze a zene az életében kiemelten fontos a család után 😎.
Nézzétek meg és az összes meglepetésre fény derül 🔥.

Goore 😎 interjú 🎤


2018.12. – Goore – Elrontottam

Goore - #GooremusicMegjelent Goore legújabb dala és videoklipje Elrontottam címmel.

Igazából egy bocsánatkérő dal lett amivel a legtübbönk azonosulni tud, mert mindenki rontott el már valamit az életében.

Lessétek meg aztán véleményezzétek a legfrisebb Goore dalt amit ki más mint Matuz Picture, vagyis Matuz Ádám készített el neki.

Egy könnyed kis dal így a decemberi hűvösben!

Goore – Elrontottam


2018.09.- Goore Ki nevet a végén?

Goore - GooremusicA napokban jelent meg Goore “Ki Nevet A Végén?!” című vadonatúj dala és videoklipje.

A rapper nem rejti véka alá véleményét, és az egész rap társadalmat kritikával illeti, így görbe tükröt tart nekik a dalban.

Elmondja, hogy mélyről kezdte, és útja ahol most tart, az annak az eredménye, hogy kitartóan nyomja a bizniszt, és már a pénzét számolja egyedül az útján, mert ismerté vált.

“Én csak a pénzem számolom egyedül az utamon, meglátjuk ki nevet a végén”.

Lessétek meg hogy nektek adja-e?

GOORE – Ki Nevet A Végén?!