Eminem – megérkezett a válasz!!

Eminem
Megérkezett a jó “öreg” Slim Shady válasza Machine Gun Kelly szemtelenkedésére. Lényegében, ahogyan azt a legtöbben előre sejtettük, hogy mi lesz a beef dolog kimenetele, Eminem lényegében sz*rrá oltja MG Kellyt. A dalban felsorolja az összes érvét, hogy lényegében ő miért klasszikus, és Kellynek ez csak egy gyenge próbálkozás némi reklámért. A dal legvégén két csavar van még dalban az ezt megelőző “100 másik érv” mellett. Szóba kerül Eminem lánya, illetve Em. még P.Diddyvel is “viccelődött”, hogy a sok-sok dollármilliós profit okán ő áll Tupac meggyilkoltatásának hátterében. 1996 óta kering az a máig tisztázatlan vád, vagy legenda, hogy Tupac Shakur nem véletlenül kapott annyi golyót a kivégzésekor. Az a gond, hogy ezzel Diddynél, és jó pár Diddyhez kötődő orgánumnál valamint szövetségesénél is kihúzta a gyufát, és egy “kissé” elvetette a sulykot. Hiába mondja a dal végén, hogy Diddy csak viccelek, tudod hogy szeretlek, ez nem sokat segített azon, hogy most belesz*rt a puncsos tálba. Az utóbbi idők egyik legkeményebb beef csatájának vagyunk szem és fül tanúi.
Hallgassátok meg ti is, és döntsetek hogy ki a jobb.

Eminem- KILLSHOT [Official Audio]


Korábbi Eminem hírekHirdetés

Eminem – Lucky you új videoklip>/h4>
Eminem és Joyner Lucas legújabb videoklipje a Kamikaze albumról. A cumó néhány órája jelent meg a világhálón, és mi elsőként mutatjuk meg nektek. Csekkoljátok!!

Eminem – Lucky You ft. Joyner Lucas

2018.09. – Eminem – Kamikaze új album

Eminem hosszú idő után végre újra hallat magáról. Két napja jelent meg a Fall című videoklipje, amely már most 20 milliós nézettségnél tart, és nagyon erősen menetel tovább. Szinte biztos, hogy ez az alkotás, hasonlóan az összes többi eddig megjelent dalaihoz, szintén világklasszis lesz és az egekbe lesz mind a nézettsége, mind pedig a hype-ja. Szerintem a dal elég komoly lett, keményeket pörget benne Marshal, és a refrén kimondottan üdítő és jól feldobja a dalt, ezáltal még jobban magával ragadja a hallgatót. Aki Eminem rajongó annak mindenképpen kötelező meghallgatni az új cumót. Eminemnek 2018-ban megjelent Kamikaze című zsír új albuma, és a dal egyben ennek egyik zászlóshajójaként is tekinthető.

Itt tudjátok meglesni a  Fall-t.

Eminem – Fall