Eminem – megérkezett a válasz!!

Eminem
Megérkezett a jó “öreg” Slim Shady válasza Machine Gun Kelly szemtelenkedésére. Lényegében, ahogyan azt a legtöbben előre sejtettük, hogy mi lesz a beef dolog kimenetele, Eminem lényegében sz*rrá oltja MG Kellyt. A dalban felsorolja az összes érvét, hogy lényegében ő miért klasszikus, és Kellynek ez csak egy gyenge próbálkozás némi reklámért. A dal legvégén két csavar van még dalban az ezt megelőző “100 másik érv” mellett. Szóba kerül Eminem lánya, illetve Em. még P.Diddyvel is “viccelődött”, hogy a sok-sok dollármilliós profit okán ő áll Tupac meggyilkoltatásának hátterében. 1996 óta kering az a máig tisztázatlan vád, vagy legenda, hogy Tupac Shakur nem véletlenül kapott annyi golyót a kivégzésekor. Az a gond, hogy ezzel Diddynél, és jó pár Diddyhez kötődő orgánumnál valamint szövetségesénél is kihúzta a gyufát, és egy “kissé” elvetette a sulykot. Hiába mondja a dal végén, hogy Diddy csak viccelek, tudod hogy szeretlek, ez nem sokat segített azon, hogy most belesz*rt a puncsos tálba. Az utóbbi idők egyik legkeményebb beef csatájának vagyunk szem és fül tanúi.
Hallgassátok meg ti is, és döntsetek hogy ki a jobb.

Eminem- KILLSHOT [Official Audio]


Korábbi Eminem hírekHirdetés

Eminem – Lucky you új videoklip
Eminem és Joyner Lucas legújabb videoklipje a Kamikaze albumról. A cumó néhány órája jelent meg a világhálón, és mi elsőként mutatjuk meg nektek. Csekkoljátok!!

Eminem – Lucky You ft. Joyner LucasHamarosan új hír

Minden tudnivaló Eminem-ről


Korábbi Eminem hírek

2018.09. – Eminem – Kamikaze új album

Eminem hosszú idő után végre újra hallat magáról. Két napja jelent meg a Fall című videoklipje, amely már most 20 milliós nézettségnél tart, és nagyon erősen menetel tovább. Szinte biztos, hogy ez az alkotás, hasonlóan az összes többi eddig megjelent dalaihoz, szintén világklasszis lesz és az egekbe lesz mind a nézettsége, mind pedig a hype-ja. Szerintem a dal elég komoly lett, keményeket pörget benne Marshal, és a refrén kimondottan üdítő és jól feldobja a dalt, ezáltal még jobban magával ragadja a hallgatót. Aki Eminem rajongó annak mindenképpen kötelező meghallgatni az új cumót. Eminemnek 2018-ban megjelent Kamikaze című zsír új albuma, és a dal egyben ennek egyik zászlóshajójaként is tekinthető.

Itt tudjátok meglesni a  Fall-t.

Eminem – Fall

 


Eminem élete és karrierjeHirdetés

Eminem-Marshall Maters

Eminem vagyis Bruce Mathers III 1972. október 17-én született St. Joseph városkában, Missouriban, Bruce Mathers, Marshall Bruce Mathers, illetve Deborah Rae “Debbie” Nelson gyermekeként. Anyja, majdnem belehalt a kis Eminem 73 órás vajúdásába.

Eminem szülei minde a ketten egy Daddy Warbucks nevű zenekar tagjai voltak, a Dakota-Montana határán Ramada Inns-ben. Eminem apja az idősebb Bruce korán elhagyta a családot, és Kaliforniába költözött másik két másik gyermekével: Michael és Sarah Debbie később fia Nathan “Nate” Kane Samara volt. Gyermekkorában Eminem és Debbie Michigan és Missouri között szinte pár havonta költözött el másik helyre, ritkán fordult elő az hogy valahol több mint két évet töltöttek volna el. Missouri államban is több helyen éltek, tübbekközött St. Joseph-ben, Savannah-ban és Kansas City-ben is.

Tinédzserként Eminem leveleket írt apjának, de anyja mindig azt mondta, hogy a címzett ismeretlen, és így visszajött a feladónak. A barátok és a családtagok úgy emlékeznek az ifjú Eminemre mint boldog gyermekre,  aki “egy kicsit magányos”, és akit gyakran zaklattak az iskolában és ottoni környezetében. Voltak zaklatói is, például egy De’Angelo Bailey névre hallgató srác, aki súlyos sérülést okozott Eminem fején, ennek állított emléket az “Agybaj” című dalában. Debbie vagyis Eminem anyja aki 1982-ben pert indított az iskola ellen, és ennek következtében a rákövetkező évben elbocsátották Eminem-et, mert a Michigen állambeli bíró ítéletében azt mondta ki, hogy az iskolák nem tehetnek erről, nem lehet őket perelni. Eminem ifjúságának nagy részét a munkás, azon belül is elsősorban a fekete lakossággal bíró Detroit város szomszédságában töltötte el. Ő és anyja egyike volt azon a környéken élő három fehér család egyikének, akik feketék lakta környéken laktak, és Eminemet többször fekete fiúk verték meg az utcán. Gyermekként szerette volna elmesélni a történetét, próbálgatta előadói, művészeti szárnyait komikus-előadóként, mielőtt végleg elkötelezte volna magát a hip-hop zene és kultúra mellett. Eminem meghallotta élete első rap dalát amely a “Reckless” volt Ice-T előadásában, amelyet Debbie barátja, Ronnie Polkinghorn mutatott meg neki, aki közel állt Eminem-hez, később zenei mentorává is vált. Amikor Polkinghorn 1991-ben öngyilkosságot követett el, Eminem napokig egy szót sem szólt, és még a temetésére sem ment el.

Eminem olyan családi környezetből származik, ami nem jelentett számára stabil hátteret sem érzelmileg, sem anyagilag, hanem a bizonytalanság érzése mindennapos része volt gyermekkorának és ifjuságának is. Gyakran került komoly konfliktusba anyjával, akit egy szociális munkás úgy jellemzett, hogy “nagyon valószínű hogy paranoid személyiség”. Amikor a fia híres lett, Debbie úgy érezte hogy az ő tanácsai és támogatása által érte el Eminem a nagy sikereit, és azt állította, hogy ő egy ideális minta anya. Miután az ijfú Marshall Matters három évig járta a kilencedik évfolyamot mert bukdácsolt, nagyon rossz és sikertelen tanuló volt az iskolában, így aztán 17 éves korában otthagyta a Lincoln Gimnáziumot. Bár az angol nyelv és irodalom iránt erősen érdeklődött, de nem nagyon olvasott kötelező irodalomi műveket sem, maximum képregényeket, és nem igazán szerette sem a matematikai sem a társadalomtudományi tanulmányokat különösebben. Eminemnek sok munkahelye volt, sok helyen dolgozott azért hogy segíthessen az anyjának kifizetni a számlákat. Később azt állította, hogy gyakran szökött ki a házból éjjelente az utcákra csavarogni. Első dalait 14 éves korában írta, így Eminem elindult a csúcsra gyermekkori barátjával, Mike Ruby-val, akitől a “Manix” és az “M & M” nevet kapta, amelyek utóbbit “Eminem” -nek alakították át. Eminem a szomszédos Osborn Gimnáziumba ugrott el barátjával a rapperrel Proof-al freestyle csatákra, amelyeken nem szerepelt rosszul. Szombatonként open mic versenyeken vettek részt a West 7 Mile Hip-Hop Shop-ban, amely a Detroit-i rap-életet jelentette az ottani underground világban. A túlnyomórészt feketék által űzött műfajban Eminem nagy sikerrel küzdött, és az underground hiphop közönség örömmel és nagy elismeréssel fogadta ezt. Amikor rímeket írt, a legtöbb szavát ütemekre írta meg, és ha hosszú szavakat vagy kifejezéseket írt papírra, akkor alatta rímeket dolgozott ki minden egyes szótagára. Bár a szavak gyakran kevéssé voltak értelmesek, ez a módszer segített Eminemnek a hangzásokat és a rímeket a tökéletességig begyakorolni. Részben ennek is köszönheti mostani sikereit, és extrém rímeit.

 

Eminem zenei pályája

Az Eminem név sok esetben EMINƎM-ben stilizált írásmódja, amerikai rapper, dalszerző, producer, lemezkiadó tulajdonos valamint színész. Eminem az Egyesült Államokban a 2000-es években az abszolút egyeduralkodó rapper volt a többi rapperrel összehasonlítva, akár népszerűség terén akár eladás terén. Pályafutása során a Billboard Top 200-as listáján 10 számot míg a Billboard Hot 100-as listájában öt számot tudhat magáénak ami nem kis teljesítmény. Eddigi pályafutása során valamivel több mint 47,4 millió albumot és 107,5 millió single dalt értékesített az Egyesült Államokban, illetve valamivel több mint 220 millió kiadványt világszerte amivel új rekordot döntve, a világ minden idők legnépszerűbb művészei között tartják számon, és dalait, szövegeit folyamatosan idézik, és mint a hiphop műfaj egyik legnagyobb és legbefolyásosabb művészét tisztelik szerte a világon. Eddig Eminem az egyetlen olyan előadóművész, aki mind a kilenc albumából egy vagy több számával bekerült a Billboard 200-as listájába. A Rolling Stone 83.-ként rangsorolta minden idők legnagyobb művészei között a Top 100-as listáján, illetve a “Hip Hop királyánáak” nevezték a rappert.

Az 1996-os Infinite, majd az 1997-es Slim Shady EP debütáló albumai után Eminem Dr. Dre kiadójához az Aftermath Entertainment Records-hoz írt alá, majd ezt követően 1999-ben a The Slim Shady LP címen kiadott és azóta óriási népszerűségre szert tevő albuma, amely meghozta számára első Grammy-díjat is a legjobb Rap album kategóriában. A soron következő két lemeze, a 2000-es lvben napvilágot látott The Marshall Mathers LP, valamint a 2002-es The Eminem Show című lemeze világszerte megasikert arattak, mindegyikük az amerikai eladási listában gyémántlemezekké (több mint 10 millió példányban keltek el) avanzsáltak, és mind két albumával megnyerte a legjobb Rap Album kategóriájában a Grammy díjat – így Eminem lett az első olyan művész, aki három egymást követő lemezével el tudta nyerni a Grammy díjat. 2004-ben az Encore album következett, mellyel szintén új rekordokat és sikereket állított fel és tudhatott magáénak. Eminem 2005-ben végig turnézta az évet, szinte mindenfelé járt ahová csak meghívást kapott. A turnézások mellett kis szünet következett, mely alatt különböző magánéleti, illetve inspirációs okokból fakadóan a soron következő albumát csak 2009-ben adta ki “Relapse” címen illetve az azt követő évben a “Recovery” jelent meg 2010-ben. Mindkettő a Grammy Díjat nyert, és a Recovery albuma a világ legkeresettebb albumává vált világszerte, második alkalommal volt az év legjobb nemzetközi albuma Az Eminem Show című albuma mellett. Eminem soron következő nyolcadik albuma, a 2013-ban napvilágot látott “The Marshall Mathers LP 2” két Grammy-díjjal is büszkélkedhet, köztük megkapta a legjobb rap albumért járó elismerést is; újabb rekordot felálllítva ő lett az az előadő aki megdöntötte azt a rekordot, hogy 15 Grammy Díjat tudott nyerni. Hozzáteszem, ezek az adatok “csak” az eddigi pályafutását jelentetteék, ki tudja mit hoz még a jövő számára. 2017-ben kiadta soron következő kilencedik stúdiólemezét, amely a “Revival” címet kaptam Eminem-től. A jelenbe érve pedig ebben az évben 2018. augusztus 31-én jelentette meg Eminem sorban a tizedik stúdióalbumát, amely a “Kamikaze” címen vált híressé.

 


Eminem interjú

Sajnos jelenleg nincsen aktuális Eminem interjúnk.


Eminem videók és klippek

Eminem- Fall (2018)

Eminem-Killshot (2018)

Eminem- The Monster ft. Rihanna (2013)

Eminem- Without me ft. DR.Dre (2009)


Eminem diszkográfia
    • 1996: Eminem- Infinite
    • 1999: Eminem- The Slim Shady LP (4x Platinalemez)
    • 2000: Eminem- The Marshall Mathers (Gyémántlemez)
    • 2002: Eminem- The Eminem Show (Gyémántlemez)
    • 2004: Eminem- Encore (4x Platinalemez)
    • 2009: Eminem- Relapse (2x Platinalemez)
    • 2010: Eminem- Recovery (4x Platinalemez)
    • 2013: Eminem- The Marshall Mathers LP2 (4x Platina)
    • 2017: Eminem – Revival (1x Platinalemez)
    • 2018: Eminem- Kamikaze (1x Aranylemez)