Akció!

Nyakláncok

13 590 Ft

  • Travis Scott, Drake, Kanye West, Offset és, hogy a női vonalat is erősítsem Nicki Minaj, Remy Ma, Missy Elliot, Cardi B. Őket nem kell különösebben bemutatni senkinek. Elhoztuk nektek ezeknek a nagy rap előadóknak a legcsillogósabb nyakláncait, karkötőit, óráit. Magyarország legnagyobb hip-hop ékszer választéka található meg kínálatunkban, ezért érdemes szétnézni nálunk.
  • A stílus egyezik viszont a formák eltérnek. Vannak extravagáns ékszerek amikhez viselőjének szüksége van önbizalomra, vagy vannak a klasszikusok amik sosem mennek ki a divatból. Egy biztos, ha ez a te stílusod, akkor itt megtalálod a te ékszeredet. Minden tőlünk vásárolt terméket egy speciális kerámia bevonattal látunk el, amitől nem csak sokáig csillogó és fényes marad az ékszer, hanem a hydorfob hatásának köszönhetően minden nedvességet taszít magától, legyen az víz vagy veríték.
  • Amivel próbálunk még kedveskedni a vásárlóinknak, az pedig hogy minden tőlünk vásárolt ékszert méretre állítunk és ingyenesen szállítunk. További infót a wearing.hu weboldalán olvashatsz.

Mutasd a hiphop ékszereket!

Kategória: