Tiah – Elegem van

Tiah

A Papagáj nevet viselő korábbi dal után pár hónappal később megérkezett az új Tiah sláger “Elegem van” címen.

Tiah kisasszony jó szokásáshoz híven nem fogja vissza magát ebben a dalban sem, hanem ismét odaszól a felvágós apuci kedvenceknek akiknek nagy a szájuk amikor csapatban vannak de igazából kis nyuszik az életben.

Illetve a kétszínű egymást a másik háta mögött szídó és kibeszélő kétszínű alakokról is megvan a maga véleménye hogy ez annyira nagyon tré, hogy a saját spanjuk nőjére írkálnak ami hát mondjuk ki valóban kib*szott gáz dolog.
Ott is támad amit a férfiak a legkevésbé sem szoktak jó néven venni, ugyanis egyik sorában azt mondja “12 centi apátok büszke rátok” vagyis komplexusos srácokról is lehúzza a keresztvizet akik ezt általában nagyzolással valamint nagy pofával szokták kompenzálni.

Jó kis trap dal lett ez is!

TIAH – ELEGEM VAN


Korábbi Tiah hírekHirdetés

2019.01. – 8 dolog amit Tiah-ról tudnod kell 😎

TiahEbben a hírvideóban Tiah 2019-es terveiről, tervezett közreműködéseiről, valamint azokról az újdosnágokról számolunk be netektek amiket 2019-ben tervez. 🚀

Szó esik benne arról, hogy kiket ismer el itthon, lesz e feat valakikkel vagy sem, és szóba kerül a hamarosan megjelenő vadiúj videoklipje is amely az “Elegem van” címmel lát majd napvilágot! ❤︎

Ezt fejtem ki nektek a Rap.hu rövid hírei ezen részében!

Gyertek és nézzétek végig a legfrissebb infókért!

8 dolog amit Tiah-ról tudnod kell 😎


2018.11. – Tiah – Papagáj (premier)

TiahBemutatkozik Tiah! Elhoztuk nektek az oldalra a magyar csaj rap legfrissebb képviselőjét.

Tiah egyelőre egy new commer, de azt gondolom hogy a jövőben sokat fogtok róla még hallani akár nálunk az oldalon is, illetve szerintem ha minden jól halad a karrierjében akkor egy-két éven belül egészen széles körben válik majd ismertté a neve.

Odapiszkál a műmájer srácoknak akik mutatnak egy képet magukról meg kamu sztorikkal jönnek, hitelre vett autókkal villognak és vágnak fel, meg a neten ugyan sokszor nagyon királynak tűnnek de élőben amikor a tettekre kerülne a sor akkor csak süket duma és üres fejek.

Ebből lett elege Tiah-nak, és ezt ki is mondja az új “Papagáj” című dalában.

Addig is itt van a bemutatkozó videoklipje amely most címmel jelent meg.

TIAH – PAPAGÁJ