Tiah – TeamTiah

Tiah

A TeamTiah vagyis a titokzatos inkognitójú Tiah kisasszony legújabb látványos és szókimondó videoklipje megdöntötte az előadó eddigi nézettségi rekordját és robbanásszerűen terjed a nagy videómegosztókon.

“Miért rakom ki a bulkeszt a netre”? hangzik el a kérdés Tiah-tól, és úgy néz ki hogy kevesen akarnak tipplizni, hanem mindenki inkább végignézi a kisasszony produkcióját, ezt mutatja az egy milla feletti megtekintés mindössze másfél hét alatt, ami nem kis teljesítmény egy viszonylag friss előadótól.

A produceri munkálatokat a BSW csapatával valamint a Rico & Miss Mood párossal is együtt dolgozó Smithmusix látta el, nem kis sikerrel.

A video képi anyaga igazán változatos lett hiszen a színkavalkád és látványos beállások és twerk-ek miatt egészen biztos hogy sokaknak megmarad az emlékezetében, és itt elsősorban a férfiakra gondolok.

Tiah érzi és úgy tűnik tudja mitől döglik a légy, és milyen vizuális élményre vágynak a hazai rap zenét kedvelő férfiak Magyarországon innen és a határokon túl.

Így tovább Csajszi, ba*zassad neki keményen, és legyen még több bulkesz, hagy örüljenek a férfi rajongóid!

TIAH-TEAMTIAH (OFFICIAL MUSIC VIDEO)


Minden tudnivaló a Tiah-ról

Tiah interjú

8 dolog amit Tiah-ról tudnod kell 😎


Tiah élete és karrierje

Modell külső, kellemes énekhang és olyan látványos klipek, amilyet ritkán látunk magyar előadótól. Tiah új csillag a hazai rapkultúra egén, mindössze kilenc hónappal ezelőtt rukkolt elő az első zenés videójával. Talán ő sem gondolta akkor, hogy ilyen sikere lesz: van már olyan dala, amit négymilliószor töltöttek le eddig a Youtube csatornán. A rapper természetesen örül a sikernek, a népszerűségből azonban nem kér.


Tiah videók és klipek

TIAH – ELEGEM VAN


Tiah diszkográfia

  • TIAH – Papagáj
  • TIAH – Miért fáj
  • TIAH -Elegem van
  • TIAH – Nem adom fel
  • TIAH – Úgy félek
  • TIAH – Pofátlan
  • TIAH – TeamTiah

Korábbi Tiah hírek

2019.01. – Tiah – Elegem van

Tiah - Team TiahA Papagáj nevet viselő korábbi dal után pár hónappal később megérkezett az új Tiah sláger “Elegem van” címen.

Tiah kisasszony jó szokásáshoz híven nem fogja vissza magát ebben a dalban sem, hanem ismét odaszól a felvágós apuci kedvenceknek akiknek nagy a szájuk amikor csapatban vannak de igazából kis nyuszik az életben.

Illetve a kétszínű egymást a másik háta mögött szídó és kibeszélő kétszínű alakokról is megvan a maga véleménye hogy ez annyira nagyon tré, hogy a saját spanjuk nőjére írkálnak ami hát mondjuk ki valóban kib*szott gáz dolog.

Ott is támad amit a férfiak a legkevésbé sem szoktak jó néven venni, ugyanis egyik sorában azt mondja “12 centi apátok büszke rátok” vagyis komplexusos srácokról is lehúzza a keresztvizet akik ezt általában nagyzolással valamint nagy pofával szokták kompenzálni.

Jó kis trap dal lett ez is!

TIAH – ELEGEM VAN


2019.01. – 8 dolog amit Tiah-ról tudnod kell 😎

TiahEbben a hírvideóban Tiah 2019-es terveiről, tervezett közreműködéseiről, valamint azokról az újdosnágokról számolunk be netektek amiket 2019-ben tervez. 🚀

Szó esik benne arról, hogy kiket ismer el itthon, lesz e feat valakikkel vagy sem, és szóba kerül a hamarosan megjelenő vadiúj videoklipje is amely az “Elegem van” címmel lát majd napvilágot! ❤︎

Ezt fejtem ki nektek a Rap.hu rövid hírei ezen részében!

Gyertek és nézzétek végig a legfrissebb infókért!

8 dolog amit Tiah-ról tudnod kell 😎


2018.11. – Tiah – Papagáj (premier)

TiahBemutatkozik Tiah! Elhoztuk nektek az oldalra a magyar csaj rap legfrissebb képviselőjét.

Tiah egyelőre egy new commer, de azt gondolom hogy a jövőben sokat fogtok róla még hallani akár nálunk az oldalon is, illetve szerintem ha minden jól halad a karrierjében akkor egy-két éven belül egészen széles körben válik majd ismertté a neve.

Odapiszkál a műmájer srácoknak akik mutatnak egy képet magukról meg kamu sztorikkal jönnek, hitelre vett autókkal villognak és vágnak fel, meg a neten ugyan sokszor nagyon királynak tűnnek de élőben amikor a tettekre kerülne a sor akkor csak süket duma és üres fejek.

Ebből lett elege Tiah-nak, és ezt ki is mondja az új “Papagáj” című dalában.

Addig is itt van a bemutatkozó videoklipje amely most címmel jelent meg.

TIAH – PAPAGÁJ


Tiah dalszövegek

TIAH – Papagáj dalszöveg

TIAH – Miért fáj dalszöveg

TIAH -Elegem van dalszöveg

TIAH – Nem adom fel dalszöveg

TIAH – Úgy félek dalszöveg

TIAH – Pofátlan dalszöveg

TIAH – TeamTiah dalszöveg