BSW- Kamagra Gang – Megjelent!

Megjelent a várva várt BSW, KKevin, Lmen Prala & Desh nevével fémjelzett KAMAGRA GANG. Droppolt a Yaay 3. epizódja, a Kamagra Gang.

A Gucci-hoz hasonlóan, szintén egy stúdiós klip lett és már nagyjából március eleje programozzák a srácok Meklod és Gaben a saját Instagram oldalukon, hogy hamarosan ismét összeáll a brigád, hogy megint odaverjenek a közönségnek.

Ide kattintva tudod csekkolni. 👇

BSW, KKevin, Lmen Prala, Desh – KAMAGRA GANG

Bár való igaz, hogy kicsit korai még ilyet kijelenteni, de szerintünk ismét rendesen oda teszik majd, a pimasz szövegeiket a fiúk. Akikhez ismét csatlakozik majd Lmen Prala, néhány erős verzével. Illetve két másik előadó is lehetőséget kap, hogy megvillantsák azt a flow-jukat, ami a Yaay eddigi két részét jellemezte. A másik két vendég előadó pedig KKevin és Desh lesz. Az alapot pedig ismét Smithmusix készítette!

BSW - Kamagra Gang forgatás

Mellesleg néhány napja Meklod meg is osztotta a saját Instagram oldalán poszt formájában, azokat a fényképeket, amik a forgatás napján készültek róluk. Azok a képek erősen azt sugallják, hogy ismételten egy igényes és drága klipet raktak össze a legújabb zenéjükhöz. Mellesleg akik esetleg nem ismernék a Yaay-dal sorozat történetét, annak következzen egy kis „az előző részek tartalmából”.

A fiúk, 2019 tavaszán megjelentettek egy, a szakmának meg kb mindenkinek beszólós, odamondós, laza, flexelős, gengelős slágert, Yaay címmel. De természetesen már az előtte lévő esztendőben is voltak hasonló hangvételben íródott próbálkozásaik, gondolok itt a következő dalokra:

  • Gucci 2018 március/ 14 milliós megtekintés), ami az Instán pózoló rongyrázó fiúknak szól. Akik az online térben eljátsszák az utazó, prémium autóval rendelkező, sikeres gazdag embert, közben a valóságban meg üres tárcás, banki hiteles, gyárban gályázó senkik.
  • Szerelem (2018 december/ nagyjából 5, 8 milliós megtekintés) – A BSW sikereit, és a vele járó nehézségeket dolgozza fel, miszerint a lányokkal való ismerkedés sem lesz könnyebb. Illetve nem szabad megelégedni a jelenlegi szinttel, hanem mindig a legjobbra és a fejlődésre törekedni, hogy továbbra is te legyél a top a szakmádban.

Viszont azok sajnos nem jutottak el akkora széles közönséghez, mint a Yaay (eddig több mint 29 milliós megtekintés). A BSW, miután látták, hogy a Yaay zenéjük mekkorát ment, a megjelenést követő egy év alatt úgy kb az egész interneten, na meg az emberek körében, vélhetően azt követően határozhatták el, hogy „Oké, 2021-ben akkor folytatjuk azt a dalunkat, amolyan próba képen, és hátha tudunk egy annál nagyobb sikert és visszhangot elérni”.

BSW - Kamagra Gang forgatás

Szóval vélhetően így születhetett meg, a Yaay 2. része, vagyis a Mokambo Gang, amelybe már meghívták közreműködni is Lmen Prala-t, és T. Danny-t. Prala amúgy a Yaay-ban is szerepelt, viszont abban nem rappelt még. Ráadásul a Mokambo Gang-hez pedig még, az előzőnél is erősebb klipet raktak össze, pont amiatt, hogy a sajtó, a Tv2 Tények Extra pont beszámolt a klip munkálatairól, meg úgy mindenki jobban felfigyel rájuk, hiszen még egy autópálya szakaszt is le zárattak a forgatás során, amelyen amúgy az ismerőseik körében lévő, drága sport kocsikkal vonultak fel.

Viszont nagy valószínűséggel, azzal Meklód és Gaben sem számolt, hogy a Mokambo Gang nem csak, hogy szintén óriásit fog menni a Yaay-hoz hasonlóan. De a szórakozóhelyeken, ahol az elmúlt időszakban lépett fel a BSW formáció, akár zenekarral, akár klubos buli keretein belül, ott egyszerűen felrobbant a közönség. Amúgy a félreértések elkerülése véget, mielőtt valaki tévedésben élt volna idáig, a Mokambo Gang-et követő, a szintén 2021-ben megjelent, Gyere Be Velem (Dubai Gang) egyáltalán nem a Yaay sorozat folytatás. Az a dal egy teljesen különálló nyaralós zene, amit a srácok a Dubai-ban tartandó csapatépítőjük himnuszaként raktak össze, még az utazás előtt.

BSW - Kamagra Gang forgatás

Ahová elhívták azokat az arcokat, vállalkozókat (köztük Tusják Milán – a Tattoo Company Gin atyja, és László Máté, Lmen Prala barátja, grafikus, és testépítő) és előadókat (Rico, Lmen Prala, KKevin, T. Danny) akikkel együtt mozognak a magánéletük során, és jó a baráti kapcsolatuk. De amilyen botrány gang Meklod és Gaben csapata, úgy természetesen azt kitérjünk sem maradt balhé – atrocitás nélkül, mivel az első szállodából azért rakták ki őket, mert lemertek menni a bérelt autókkal a tengerpartnak homokos részére. Amúgy a Gyere Be Velem (Dubai Gang) zenei videójából létezik egy alternatív toxic night kiadás is, ami sajnos nem ért el akkora nézettséget, mint az eredeti klip. Amelyből nem véletlenül maradtak ki azok a jelenetek, amik végül napvilágot láttak.

Mindent összevetve, ahhoz képest, hogy 2019-ben a Yaay úgy született meg, hogy a Gang a flegma stílus sokadik kísérletezésének a végeredménye igencsak megdobta a BSW-s srácoknak a már amúgy is, a korábban szépen felfelé ívelő karrierjét. Viszont hiába lettek ismertebbek a korábbiakhoz képest, továbbra is megmaradtak a legközvetlenebb arcoknak a hallgatóikkal. Amit minden közönség találkozón megtapasztalhat az ember, ha az egyikre ellátogat. Szóval innen megy tovább a történet április 22-én, a Kamagra Gang-el, amihez amúgy szokásos módon szintén lesz merch póló és pulcsi. Sőt április 14-én volt egy pre-drop, ami az első percben sold out volt. Ám aki arról lemaradt, az se búsuljon, mert lesz még gyártva ebből a szériából.

Írta: Csányi Krisztián

BSW - Kamagra Gang 3


BSW – Szavak nélkül – premier

BSWRobbantott a YouTube-on a BSW duójának zsír új klipje a Szavak nélkül.

A srácok egy újabb oldalukról mutatkoztak be, illetve egy életbeli státuszt mutatnak be a hallgatóságnak.

Mind Meklód mind pedig Gaben bemutatta saját párját is egy országnak egy közös videóklip keretein belül.

Gaben párja DJ Metkzer Viki, Meklód párja pedig egy csinos barna hajú lány Király Lili, aki úgy tűnik elrabolta a zenész szívét.

A dal témája egyértelműen szerelmi vallomás, amit ország világ előtt felvállalva boldogan mutatnak be. Mind a ketten így 30 körül úgy érzik, ideje megállapodni és lassan révbe érnek a kiválasztott kedveseik mellett. Szavak nélkül némán, ami egy zenésztől csak akkor fogadható el ha valamit ki akar fejezni a némasággal. Például ha szerelmes..

De szerelmesek és harmóniában vannak egymással az egészen biztos, mert nagyon látszik!

Sok boldogságot kívánunk Nekik! A dalt pedig pörgessétek!

BSW – Szavak nélkül


BSW interjú

BSW - Beerseewalk

Meklódot és Gabent, vagyis közismertebb nevükön a BSW duóját kaptuk lencse és mikrofon végre az idei BSW fesztiválszezon egyik állomásán.

Mind a ketten már nagyon régóta foglalkoznak rap zenével. Szóba kerül a megismerkedésük vicces sztorija, hogy kikkel vannak jóban a magyar rapperek közül, kikkel lesz közös munka, milyen tervekkel ugranak neki az elkövetkező időknek és a stúdiómunkálatoknak.

Lesz egy meglepetés is, hogy ki kérte fel őket közös munkára. Szóba kerül a kaposvári, és tabi rap élet, és a zenekar tagjai is megviccelik Meklódot és Gabent az interjú során.

Lessetek rá mert király lett!

BSW interjú – Rap.hu TV😎


Korábbi BSW hírek

2020.07. – BSW – Szavak nélkül – premier

BSW - BeerseewalkRobbantott a YouTube-on a BSW duójának zsír új klipje a Szavak nélkül.

A srácok egy újabb oldalukról mutatkoztak be, illetve egy életbeli státuszt mutatnak be a hallgatóságnak.

Mind Meklód mind pedig Gaben bemutatta saját párját is egy országnak egy közös videóklip keretein belül.

Gaben párja DJ Metkzer Viki, Meklód párja pedig egy csinos barna hajú lány Király Lili, aki úgy tűnik elrabolta a zenész szívét.

A dal témája egyértelműen szerelmi vallomás, amit ország világ előtt felvállalva boldogan mutatnak be. Mind a ketten így 30 körül úgy érzik, ideje megállapodni és lassan révbe érnek a kiválasztott kedveseik mellett. Szavak nélkül némán, ami egy zenésztől csak akkor fogadható el ha valamit ki akar fejezni a némasággal. Például ha szerelmes..

De szerelmesek és harmóniában vannak egymással az egészen biztos, mert nagyon látszik!

Sok boldogságot kívánunk Nekik! A dalt pedig pörgessétek!

BSW – Szavak nélkül

2019.01. – BSW – Gucci reakciós videó

BSWBSW Gucci című dalát véleményeztettük.

Sokan kértétek hogy legyen BSW így elhoztuk nektek.

Gaben és Meklód nagy sikerű daláról mondja el nektek amerikai barátunk személyes véleményét.

A változatosság kedvéért még mindig az a helyzet hogy egy szót sem beszél, se nem ért magyarul. Lassan fejlődik, de még nem eléggé.

Így az eddig megszokottakhoz képest ismételten egy újabb elfogulatlan őszinte reakciót kaptunk tőle.
Nézzétek végig, van benne sok vicces reakció is, de nem árulhatok el minden poént előre.

Garantálom hogy szórakoztató lesz számotokra! 😎😀 Kapcsoljátok be a feliratot a három pöttynél jobb felül!

BSW reaction videó – Amerikából – Gucci 🔥


2018.12. – BSW Szerelem

BSW - BeerseewalkBSW Szerelem című dala eddig elég jól teljesít.

Nyáron a velük felvett interjúnkban szóba került az hogy az év végén terveznek még egy két nagy dobást, de ezt szerencsére be is váltották és Karácsonyra időzítették a cumó megjelenését.

A “Szerelem” cím ebben az esetben megtévesztő, mert nem arról szól amire hallgatás előtt a legtöbb ember gondol.

Igazából a pénz, a fellépések és gruppi lányok témakörét járják körbe oly módon hogy anyagilag minden rendben van náluk mert híresek, van zsé is, bár ezt néha nehéz jól és helyesen megélni.

Bár úgy néz ki nekik jól sikerül!

BSW – Szerelem


2018.12. – BSW live / 12. Születésnapi koncert / A Barba Negrában

November 23-án BSW live!!
12. Születésnapi koncert a budapesti Barba Negra Music Clubban!

Helyszín:
BARBA NEGRA Music Club
1117 Budapest, Prielle Kornélia utca 4.

KORHATÁR
16 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten, 10 éves korig a belépés ingyenes!


2018.11.- BSW – Hello címen zsír új videoklip

BSW - BeerseewalkMost jelent meg Gaben és Meklód vagyis a BSW zsír új videóklipje.

Nagyon jól sikerült alkotás lett, és biztosan nagyon sokan fogják majd megnézni ezt a pozitív hangulatú videóklipet. Tele örömmel, jó csajokkal pozitív rezgésekkel, életenergiával.

Magáról a klipről pár szót szólván: a saját életüket, valamint a nyári és egyéb koncertjeiket mutatják be, és a képi világ tökéletesen összhangban áll a dalhoz írt szöveggel.

A végeredmény pedig egy nagyon jó nyári hangulatú videóklip és dal, amely természetesen időtálló is lett, és a srácoknak ezzel a pöpec kis dallal bővült a koncerteken előadható táncolható, bulizható dalaik száma.

Sőt lehet hogy a nyáron felvett interjúnk hatására még egy két breakmozdulat is látható benne!
Itt tudjátok megnézni!

BSW – HELLO


2018.08. – Beerseewalk Live koncert

BSW – Rock The City – Balatonfüred

A nyár egyik legforróbb bulija a BSW Live-al!

További fellépők:

  • Horváth Tamás
  • MisshMusic
  • AK26
  • Metzker Viktória
  • Dr Brs & Senor Grande