50 Cent feat NLE Choppa & Riley Lanez

G-Unit

Egy relatív hosszabb időt követően 50 Cent úgy döntött, hogy erősen kezd neki a 2021-es évnek. Megjelent ugyanis legfrissebb dala valamint a hozzá leforgatott vadonatúj videoklipje Part of the Game címen, NLE Choppa és Riley Lanez oldalán.

Ezt a címet hogy Part of the Game, mindenképpen érdemes memorizálni, hiszen egy West Coast és Funky zenei elemekkel fűszerezett alkotás lett, amely nagyon szépen duruzsol mind a fülesekben mind az autó hangszóróiban.

A klip vizuálja hajaz a 2002-ben megjelent Harlemi történet (Paid in Full) filmre, akár a sztoriját nézve, akár a jeleneteket nézve.

Aki nem ismeri ezt a rap körökben kultikusnak számító filmet annak házi feladat, aki meg ismeri annak egy jó kis nosztalgikus érzést ad. Az autók is inkább klasszikusak benne mint sem újak, és az ékszerekben is a jó bevált minél vastagabb annál jobb elvet követik.

Egyszóval csekkoljátok le és bólogassatok nagyokat a fülessel a fejeteken, vagy a kocsiban krúzolva.

50 Cent feat. NLE Choppa & Rileyy Lanez – “Part of the Game” | Official Music Video


Minden tudnivaló 50 Cent és a G-Unit-ról


Korábbi 50 Cent és a G-Unit hírek

2018.11. – 50 Cent és a G-Unit – Where the dope at

G-Unit50 Cent, Lloyd Banks, Tony Yayo vagyis a G-UnitWhere the dope at” című dalukkal egyre  jobban aktívvá válnak a Fifty és a G-Unit rajongók legnagyobb örömére.

Maga a videó képi anyaga nem egy újonnan leforgatott zenei klip lett hanem a régi videók, és korábban megjelent videós anyagaikból alkották meg egy kollázst és lett összevágva így nem egy új videó lett az újonnan felvett nótához.

Nekünk személy szerint itt a szerkesztőségben bejött a dal, mert visszahozza a megszokott G-Unit-os hangzást is a rap játékba, mégis valahogy modernebb köntösben teszik ezt meg számunkra.

Füleljétek meg!


2018.11. – G-Unit Like a dog

G-Unit - Gorilla Unit

G-G-G-G-G-G-Unit is back! Megjelent 50 Cent és a G-Unit 12 évvel korábban debütált videóklipje és dala “Like a dog” címmel egy vadonatúj klippes feldolgozással, amelyet nem a hivatalos G-Unit csatornára jött ki de így nagyon passzol.

Az alap, és az egész dal amúgy zseniálisra sikerült.

Hihetetlenül el lett találva az, hogy ismét tudták hozni a klasszikus G-Unit-os hangzásvilágot is, de ezt mégis modern köntösben oldották meg.

Nagyon nagy dal lett! Szerintem mindenki aki szereti Fifty-t és a G-Unit-ot az most rátalált az egyik új kedvenc dalára, a korábban rögzítettek mellett.

Nézzétek meg, hogy milyen lett. Még ha nem is egy brand new sh*t azért odateszi.

Nálam nagyot üt a cumó így új köntösben, simán rákattansz!


2018.09. – 50 Cent Respect It Or Check It

50 Cent - G-Unit2 órával ezelőtt látott napvilágot Curtis “50 Cent” Jacksonnak a leges legújabb szóló videóklipje “Respect It Or Check It” címmel. Annyira frissen számolunk be nektek, hogy eddig 4.000-en látták ezt a klipet. A klip további érdekessége, hogy ugyanazon a helyszínen vették fel, valószínűleg egy időben, vagy pár nap különbséggel mint a “Get The Strap” címen megjelent egy héttel korábban megjelentetett videóklipet. Az egész G-Unit csapat szerepel a különböző jelenetekben, de csak 50 Cent löki a sorokat egyedül a dalban. A klip maga New Yorkban lett leforgatva, tele jó éjszakai képekkel, maszkban rablásos jelenetekkel, egyszóval igazi gengszter sh*t lett. Kíváncsian várjuk mikor jön ki egy új G-Unit dal és videó. Reméljük hamarosan egy ilyenről is be tudunk majd nektek  számolni.

Addig is itt van Fiddy a legújabb klipje.


2018.09. – 50 Cent – Get the Strap It

50 Cent - Fifty CentA rapmogul 50 Cent a G-Unit vezetője kidobta legújabb anyagát a “Get the Strap” címet viselő legőjabb felvételét, amelyhez egy laza kis videóklip is készült. A közremúködések is magukért beszélnek. Kezdjül SixNine-al aki az elmúlt szűk két évben robbant be a hiphop világába és a köztudatba, gondljunk csak arra hogy nemrég Nicky Minaj-al forgatott közös videót, és most 50 Cent kérte fel egy közreműködésre. Ilyen fiatalon azért az nem semmi teljesítmény. Természtesen Fifty is érzi azt, hogy kiből lesz az új cserebogár, és letette a névjegyét az újonc mellett. A dalban szerepet kapott Uncle Murda aki régebbi motoros már a bizniszben, valamint Casanova is. 50 Cent és Tekashi 6ix9ine is igen keményet rak a dalban, és a videóanyag is nagyon látványos, dinamikus lett, tele fegyverekkel és látványos lövöldözéssel,autós jelenetekkel és rengeteg brutál maszkkal is.

Uncle Murda | 50 Cent | 6ix9ine | Casanova – “Get The Strap”


2018.07. – 50 Cent és a G-Unit újra bevadul

50 Cent50 Cent és a G Unit arcok, újra aktívak, és számos közreműködésbe kezdtek. Az új kezdés egyik új képi és videó anyaga a Sunroof volt, mindenki akinek a megszokott de mégis valamennyire új G-Unit hangzás tetszik azonosulni tud majd vele.

A két hete napvilágot látott videoklipben a szokásos jó csajok, jó kocsik, sok arany ékszer sem maradhatott ki.

Aki a szokásos új vonalas G-Unit hangzásra vágyik, annak mindenképpen ajánlott ez a dal és klip, mert tetszeni fog neki.

Ime ez lett a végeredmény.

Nálunk láthatjátok most, kattanjatok rá!


2017.03. – 50 Cent Bitcoin milliomos lett

G-Unit50 centtől nyolcmillió dollárig – foglalhatnánk össze viccesen a neves rapper történetét, aki nem is tudta, hogy még egy 2014-es ügyletből mára bitcoin-milliomos lett. Curtis James Jackson, ismertebb nevén 50 Cent, neves rapper, sok zenei elismeréssel. Nem is gondolta, milyen jó húzás, hogy 2014-ben bitcoinban fogadta el azt az összeget, amit a rajongók adtak az „Animal Ambition” albumért. Körülbelül 700 bitcoint kapott, és akkor 660 dollárt ért egy bitcoin. Ma viszont – 11 ezer dolláros árral számolva – körülbelül nyolcmillió dollárt ér a kriptopénze. A rapper az Instagramon is megerősítette az értesülést, sőt egy olyan szöveget is feltett, amely szerint „ez nem rossz egy South Side-i gyerektől”. Azt is állította, hogy teljesen megfeledkezett bitcoinjairól, hiszen évek teltek már el azóta, hogy így kapta meg a honoráriumát.50 Cent mindenképpen szerencsés csillagzat alatt született, hiszen abba a cégbe (Glaceau) fektetett be korábban, amelyet aztán 4,1 milliárd dollárért felvásárolt a Coca-Cola, szóval ebből az akvizícióból is szép summa ütötte a markát. Mindenesetre az is remek húzás volt tőle, hogy elfogadta a bitcoint 2014-ben, amikor még csak igen kevesen tudtak a kriptopénzekről. Egyébként nem 50 Cent az egyetlen, aki megfeledkezett bitcoinjáról. De nála legalább megvoltak ezek, nem úgy, mint annál a balszerencsés fickónál, akinek bitcoinjait tartalmazó meghajtója a szeméttelepre került. A jelenlegi becslések szerint az elmúlt évek során sok milliárd dollárnyi bitcoin is elveszhetett.


50 Cent és a G-Unit élete és karrierje

Curtis James Jackson, színpadi nevén 50 Cent (New York, South Jamaica, Queens, 1975. július 6. –) amerikai rapper. 2000-ben megjelent a Power Of The Dollar című albuma, amit csak kalózlemezként adtak ki. A 2003-as Get Rich Or Die Tryin’ és a 2005-ös The Massacre sikeres lemez és platinalemezek lettek.

50 cent a South Jamaicában, Queens környékén, New Yorkban nőtt fel, apa nélkül. Anyja, Sabrina nevelte fel, aki 15 évesen szülte meg őt. Anyját 1983-ban meggyilkolták. Sabrina kokainkereskedő volt. 23 éves korában eszméletét vesztette, mert valaki gyógyszert tett az italába. Ott hagyták a lakásában, bezárták az ablakokat és gázt nyitottak rá.
Anyja halála után Jackson a nagyszülei házába költözött, ahol már nyolc nagynénje és nagybácsija is élt. Így emlékezett vissza: “A nagymamám azt mondta nekem, ‘Az anyád nem jön haza többé. Nem jön, hogy elvigyen. Mostantól itt élsz, velünk.’ Ekkor kezdtem el alkalmazkodni az utcához.”

50 Cent 12 évesen kezdte a drogdílerkedést az 1984-1990 közötti amerikai crack-láz idején. Miután kiszállt a kábítószerüzletből a zenei karrier kedvéért, 2000-ben meglőtték, 9 golyó találta el, de túlélte. A Guess Who’s Back? c. albumának megjelenésekor az akkor már népszerű Eminem felfedezte őt, és elősegítette szerződését az Interscope Records-szal. Eminem és Dr. Dre (aki első sikeres alkotásainak producere volt) segítségével a világ legnépszerűbb rappereinek egyikévé vált. 2003-ban megalapította a G-Unit Records lemezkiadót, ami számos sikeres rapperrel működött együtt a későbbiekben, köztük Young Buck, Lloyd Banks és Tony Yayo lemezeit adta ki.

G-Unit

50 Cent és néhány más rapper közt rossz vagy rossz volt a viszony, ezek közt van Ja Rule, Rick Ross, Game és Fat Joe. Színészi karriert is épített, 2005-ben szerepelt a félig-meddig önéletrajzi Get Rich or Die Tryin c. filmben, az iraki háborúról szóló Home of the Brave c. filmben 2006-ban és a Righteous Kill-ben 2008-ban.


50 Cent és a G-Unit interjú

Sajnos jelenleg nincsen aktuális 50 Cent és G-Unit interjúnk.


50 Cent és a G-Unit videók és klipek

50 Cent – Still think Im nothing feat Jeremih (2018)


50 Cent és a G-Unit diszkográfia

  • 2003: 50 Cent– Get Rich or Die Tryin’
  • 2003: G-Unit– Beg for Mercy
  • 2005: 50 Cent– The Massacre
  • 2007: 50 Cent– Curtis
  • 2008: G-Unit– T*O*S (Terminate on Sight)
  • 2009: 50 Cent– Before I Self Destruct
  • 2014: 50 Cent– Animal Ambition: An Untamed Desire to Win