Nemazalány – Nem bízok senkiben 🎦

Nemazalány

Nemazalány legújabb szóló dalában a “Nem bízok senkiben” címen megjelent új szerzeményében elég világosan állást foglal mindenkiről akikkel nagyjából eddig zenélt vagy mozgott.

Mindenki a másikra acsarkodik és a másikra ugat a hazai zenei szakmában is, ebből lett elege Nemazalány Fanninak, aki úgy érzi elég erős ahhoz hogy önmagára számíthasson mind az életben mind a zenei karrierje során is.

Lényegében a célja az volt hogy egy görbe tükröt tartson azoknak akik szerinte így élnek és viselkednek a többiekkel. Jó pár csalódást dolgoz fel és ad ki magából ebben a dalban, akikekt egyenesen magamutogató majmoknak titulál.

Jó kis dal kerekedett belőle, a Nemazalány rajongók legnagyobb örömére.

Jó hallgatást kívánunk!

NEMAZALÁNY – NEM BÍZOK SENKIBEN (Official Music Video)


Korábbi Nemazalány hírek

2019.02. – Nemazalány x Karola – SUTTYÓ

NemazalányNemazalány és Karola legfrisebb közöse a “Suttyó” hamar az élre kúszott, úgyhogy elég sokan pörgetik az új cumót.

Alig pár hete még a Lil G-vel való szakítástól volt “tele a hazai sajtó” de mostnara viszonylagosan lecsendesedett az ügy Nemazalány és Lil G között. Mondjuk ki tudja az is lehet hogy csak átmenetileg de ez majd kiderül a jövőben.

Az új dalra rákanyarodva nem mellesleg egész jó és nívós dal lett, úgyhogy aki Nemazalány vagy Karola rajongó mindenképpen meg fogja találni majd a számítását az új dal esetében.

Jó kis beat, modern hangzás, jó kis effektekkel fűszerezett dal, ami fülbemászó hangzással bír.

Kinél pörög?

Nemazalány x Karola – SUTTYÓ