YOUNG G x HEKIII x JBOY – REMEG A FÖLD 😎 + interjú

Young G rapper

Young G, Hekiii és JBoy legújabb közöse a Remeg a föld máris elindult azon az úton hogy megremegtesse a füleitek.

Egy egészen élvezhető poposabb dal lett, amelyben a rap elemek mellett felfedezhetők még a roma folklór elemei is. Így mindent egybevetve egy kemény hangzású dal lett, mely nagyszerű és könnyen emészthető, és amiben a srácok nagyon érezték hogy mit kell csinálni ahhoz hogy jól szóljon az új motyó.

Bár igaz hogy az új dalukat messze nem nevezném klasszikus rap zenének, de a rap betétek miatt úgy gondoltuk mindenképpen helye van az oldalon.

Nem tisztem valakit valakihez hasonlítani de a roma folklórt itthon talán egyik legsikeresebben Pápai Joci hozta be az elmúlt pár évben a hazai zenei életbe, de azt gondolom ez a vonal hamar népszerűvé vált a modern magyar nyelvű zenét, illetve magyar poposabb zenét hallgatók körében is.Ma már számos korábbi rapper és előadó nyit a modern hangzás felé és keveri a rap verzéket egyéb más műfajjal együtt amelyből sokszor kiváló hangzású egyedi dalok születnek.

Szerintem ez is egy ilyen dal lett.

Hallgassátok meg aztán mondjatok véleményt róla!

YOUNG G x HEKIII x JBOY – REMEG A FÖLD


Minden tudnivaló Young G-ről


Korábbi Young G hírekHirdetés

2018.12. – Young G exkluzív interjú 😎 Rengeteg új infóval 💯

Young G - Rácz BélaYoung G-vel vagyis Rácz Bélával beszélgettünk őszintén és kendőzetlenül egy szuper hangulatú interjú során. 💯 Béci személyében egy nagyon szimpatikus olyan MC képe rajzolódott ki előttem, aki két lábbal áll a földön, értékeli az összes eddig elért sikerét, mert pontosan tudja hogy mennyit kell gürizni és tenni az eredményekért. 🔥

Egy nyáron át kellett dolgoznia például ahhoz hogy leforoghasson az első saját videoklipje Gino Papa (VSOP) közreműködésével. 🎬 1 millió forintot szedett össze két barátjával együtt egy nyár alatt.

Példa lehet sok mai fiatalnak is a motivációja és az elszántsága! 👏 Szóba került az AK26 tagokkal való kapcsolata is, és kiderült hogy a kezdetek óta ismerik egymást és jóban voltak, abban az időben Hiro Kicsi G néven, Giajjenno pedig G néven futottak.

Érintettük a tánciskoláját, beszéltünk Igni-vel való kapcsolatáról, szóba került Burai Krisztián munkássága is. 🔥 Kicsit visszacsöppentünk a magyar hiphop kezdeteibe, és sok érdekes máshol nem hallott infóval gazdagodtunk az interjú során! 😎

Ha kiváncsiak vagytok Young G26 másik oldalára ami nem jön át a videókból, akkor nézzétek meg ezt az őszinte hangulatú beszélgetést! 💯

Young G interjú 😎 kezdetek AK26, 2Pac 🎤 sikerek, tervek 💯


2018.08. -Young G & GoldRey – Hold legújabb videoklip

Young G

Megjelent Young G és GoldRey legújabb közös videokljpje amely a “Hold” címet kapta.

Egész jó kis nóta lett. Érdekes hangzást jelent a dalnak GoldRey része is.

A nóta témáját tekintve egy szerelmi vallomás az exről, valamint egy vegyes érzelmi állapotot kifejezése, a még tartó vágyódás, és a szomorú szakítás utáni állapot kombinációja.

A lelki vívódást, a kötődés és az elengedés közötti lelki tehetetlenség, és kettősség témáját járja körbe a dalszöveg és ehhez készítettek egy színezett, témában nem közvetlenül kapcsolódó videoklipet is.

Young G km. GoldRey – Hold


2018.07. – Megjelent Young G legújabb klipje a Merre járhatsz!?

Senki más mint Burai Krisztián közreműködik vele a “Merre járhatsz ?!” című dalban. Íme a refrén dalszövege:

Annyira várom a pénteket
Miattad szenvedek lassan már itthon két hete
Szorongatom a kezeim között a képedet
Ez az érzés most kicsinál

Mert a rovázástól (sírástól) a könnyeimbe fulladok
De úgy érzem,hogy a nehezén már túl vagyok
Nem érdekel senki, most arra kérlek hadjatok
Merre járhatsz kicsi lány

Young G & Burai Krisztián – Merre járhatsz?! (2018)


Young G élete és karrierje


Hirdetés

A Kezdetek

Rácz Béla 1985. április 2-án látta meg a napvilágot, Szentendrén, 5 évvel, 7 hónappal és 28 nappal húga, Rácz Ildikó előtt. Az általános iskolát még Szentendrén járta ki, pedig elég gyakran költözött a család. Szentendrén, és környékén laktak. A fiúnak rengeteg emberrel sikerült barátságot kötnie, amelyek közül kettőt legjobb barátjának tekintette. Igaz, hogy szegényebb családban nevelkedett, ugyanis sohasem voltak gazdagok, de Béci sohasem panaszkodott, mindig boldog volt. A Szentendrei Általános Iskola mellett tanult Zoltán Erika tánciskolájában és színművűszeti iskolába is járt, azonban ezt hamar abba kellett hagynia, ugyanis a szülei csak az egyik iskolát tudták fizetni.

Young G VV Beci

Karrierje

Rácz Béla 10 éves volt, amikor elment az első tehetségkutatójára, amit sorra követett a többi is. A legtöbbször táncversenyeken jelent meg kettő legjobb barátjával, ahol egész jó eredményeket sikerült elérniük. Béci mindig is imádta a hírnevet, ezért amikor barátai már feladtak a táncal, ő akkor is folytatta tovább. Németh Tivadarral, aki egyébként az egyik legjobb barátja volt nemsokára meg is írták első kettő dalukat, azonban ezeket sajnos nem publikálták. Ezek után is tovább írogattak, de ezeket a dalokat, már senkinek sem mutatták meg. Béci miután otthagyta az első tánciskolát az ismerősei által nyitott JamLand Hip-Hop iskola óráira járt, majd táncot kezdett oktatni. Ebben az időben alakították meg első zenekarukat, amely az Outlaw Style Crew néven lett ismert. Remek kis dalokat írtak. Az összes dal a világ fájdalmas igazságát tartalmazta. Első saját videó klipjük a Tudod, hogy neked mi a yó címet viselhette. Ezt Daczi Zsoltnál vehették fel.A szám a fiúk szerencséjére hamar a fiatalok szinte legkedveltebb zenéje lett. 205-ben hatalmas sikert sikerült elérnie: Magyarországi I. és Világbajnoki II. helyezésre tettek szert, a Street Bounce formációval. Két év múlva, 2007-ben befejezte a táncoktatást, ugyanis a sok fellépés mellett erre már nem jutott ideje. Azonban, ahogy egyszer minden elmúlik, ez sem tartott örökké. A csapatból az egyik tag kiszállt, ezért már csak ketten folytatták tovább, és csak a zenélés maradt nekik. Saját stúdiójuk is volt, ahol a dalaikat felvehették. Újabb nagyobb sikernek Béci talán akkor örvendhetett, amikor egyik barátja új videó klipet szponzorált nekik, amiben rengeteg gyönyörű lány, kocsi, ház és luxushajó volt látható. Ez a klipp a Szabadulj fel címet kapta. Azonban a brigád sajnos feloszlott, ugyanis az egyik tag testvére meghalt, ezért kiszállt a bandából, így nem folytaták tovább együtt. Béci szóló karrierbe kezdett, Young – G néven. Új producerhez szerződött, majd rengeteg új dalt dobott a piacra. Rácz Béla, azaz Béci 2010. november 24-én költözött be a ValóVilág villájába testvérével, Rácz Ildikóval, azaz Gigivel együtt. Később ötödik helyezettként ejtette ki Jerzy, ezért Béci 144 villában töltött napot tudhat magáénak. A karrierje csak a ValóVilág vége után indult be igazán. Leforgatta újabb videó klipjét, A legnagyobb címmel. 2011-ben kiadta Dükivel készített Hey című klipjét is. Béci gőzerővel dolgozik karrierjén, nemrég a Lakatos Yvette-vel készült számát is kiadta.

Young G 26

Magánélete

Rácz Béla, és barátnője Gazdig Adrienn 2012-ben házasodtak össze, majd hamar elterjedtek a pletykák, hogy első közös gyermeküket várja Adri. Ezek az állítások igazak voltak, ugyanis 2013-ban megszületett első közös gyermekük, aki egy egészséges kislány lett és a Rácz Napsugár nevet kapta.


Young G interjú

Young G Rap.hu TV interjú 😎 Rengeteg új infóval 💯


Young G videók és klipek

Young G & Burai Krisztián – Merre járhatsz ?! (2018)

Young G – Ébred a város feat. Igni és Rico (2017)

Young G feat Goore – Didi tánc (2015)


Young G diszkográfia      • 2008: Young G-
    • 2014: Young G-